Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
A segitsegeteket szeretnem kerni... Leginkabb attol, akinek Lumix G6 van a birtokaban....
Szoval a lenyeg az, hogy nincs meg valakinek veletlenul a G6-hoz jaro gyari cd/dvd iso fajlkent?
A kislanyom leamortizalta kukasra a gep gyari dobozat amig dolgozni voltam (tudom, en vagyok a hulye, hogy elolhagytam...). Mindettol fuggetlenul az asztali gepemet ujra telepitettem es nem talalom azt a programot amivel a RAW fajlokat meg tudom nyitni szerkeszteshez...
A masik nagy kerdesem az lenne, hogy nalatok mukodik a wifin keresztuli fajl masolas?
Uzembe allitottam egy nas-t otthon, majd beallitottam a hozzaferest a G6-nak, de az istenert nem akarja atmasolni a fajlokat a gep
Tudom ez off tema, de hatha tud valaki segiteni...
Koszonettel:
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest