- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
ezek szerint nálad a pana portrém bőrszíne sz*r? uhh vmikor kéne venni egy ips-t is
lehet igazatok van, látnom kéne ips-en is a képeket, most így tn panelen jónak látom... ráadásul tudom milyenek a döglött pana színek, mert én is megszívtam az elején, de úgy érzem egy alapos wb rángatással + kb. annyi ps utómunkával mint amennyit az oly képekre is rátoltam, normálisak lettek a képek... sztem jó lenne, ha aki nem elégedett a pana bőrszínekkel, az dobna pár raw-ot, és meglátjuk a többiek mit tudnak kihozni belőle, ha helyrehozható, akkor user error volt, ha nem akkor tényleg a pana a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet igazatok van, látnom kéne ips-en is a képeket, most így tn panelen jónak látom... ráadásul tudom milyenek a döglött pana színek, mert én is megszívtam az elején, de úgy érzem egy alapos wb rángatással + kb. annyi ps utómunkával mint amennyit az oly képekre is rátoltam, normálisak lettek a képek... sztem jó lenne, ha aki nem elégedett a pana bőrszínekkel, az dobna pár raw-ot, és meglátjuk a többiek mit tudnak kihozni belőle, ha helyrehozható, akkor user error volt, ha nem akkor tényleg a pana a hibás...