- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Elhiszem, hogy nem rossz gép, hiszen professzionális, munkaeszköz csúcsgépnek tervezték. De:
- fő pontom az volt, hogy már nincs az, hogy benézek az apróra és dúskálok. Az irányjelzős canon aprójának 8-10 oldalát néztem át és csak egyetlen egy ödéma-1-et találtam 135-ért
- 5Dm2, D600, D610 300-tól kezdődik, és azért lehetett válogatni, volt jópár eladó. Oké, nem pont duplája, de közel van hozzá. Ha valaki rendszerben gondolkozik, beszerez mellé 1-2 korrekt zoomot és / vagy pár jó fixet, valamint vaku(ka)t; a végösszeghez képest ez már nem az a különbség, amit érdemes lespórolni. Persze szerintem. Lehet, hogy neki tényleg csak egy one trick pony kell, de kétlem, hogy egyetlen portréobinál megállna.Gorgo, Schawo: a gond az, hogy af is kellene neki, mert rossz a szeme a fókuszhoz.
Schawo: a ff váz és főleg üvegek méretére én sem vágyok, a nagy mosodára sem gerjedek, de a dinamika-tartomány, színmélység és valamelyest az iso és af-rendszereik is tetszenének kisebb gépben. Reméljük, hogy az új OMD tényleg nagyot szól majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Filmvilág
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest