Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
korábban én nyávogtam, hogy nem elég az 1/4000, 60d-vel néha az 1/8000 is korlátozott
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re