- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf #4941 üzenetére
sokat javítana, de amíg azon agyalsz, hogy akkor a 16-os pancake tulajdonképpen egész jó üveg...............................
egyébként sztem igenis számít egy fényképezőgép kinézete. az egész fotózás is egy "esztétikai" sport, ha az ember túllép azon, hogy a rohangáló kutyát/macskát/gyereket dokumentálja, akkor jó esetben valami szépet, erőset, maradandót akar alkotni. ami megfogja. mindezt persze lehet egy bűn ronda kamerával is, de jobban esik egy szép géppel. hogy mást ne mondjak, ha autóknál szempont, akkor fényképezőgépeknél végképp. persze az ész felülírja mindezt, de akkor is. nekem például rettentően tetszik a fekete e-pl2. ezzel szemben az e-pl1-et kifejezetten rondának tartom. pedig a két gép szinte ugyanaz, mégis, az e-pl2-re régóta vágyom (nem annyira) stikában. itt a gh1 az asztalon, nem tetszik. fotózni nem kötelező, nem ebből élek, nekem hobbi. fontos, hogy szeressem a cuccot, mert akkor viszem magammal. ez persze sok összetevőből áll, számít a súly, a méret, de számít a kinézet is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 12 + 2 db aksi + töltő + ND/PL szűrőkészlet
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS