Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Haugland
üzenetére
Szerintem abszolút reális annyi, de igazából fogalmam sincs, hogy annyiért meddig hirdeted és mikor lesz rá vevő, én annyiért legalább hirdetném. Az utódját a G6-ot (csak váz obi nélkül) épp 90 fölött látok eladót, bár az már fent van egy ideje és az eladó csökkentette is az árát párszor. Azon pl még mikor drágábban hirdette el is gondolkodtam (a drágább árán), mert épp lett volna rá keretem és tetszett a váz, azt én reálisnak tartom, aztán mégsem viszik el úgy látom.Az árak nyilván a piacon múlnak, hogy mit mennyiért visznek el, nekem ha akarnék G5-öt venni kitben, annyit simán megérne.
MrChris: Utánanéztem, igazad van, az még egy másik. Megzavart, hogy a G3-ban volt a GH2 mellett először 16Mpixeles szenzor, ami azért furcsa, hogy akkor a G3-ban lévő szenzort nem sok másik gépben használták, gyakorlatilag egy mellékvágány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest