Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az biztos hogy nem mindegy a súly, de nem fogom azért értéken alul eladni az dslr-t hogy pár dekával könnyebb legyen a táska. A d50-em szart sem ér a 18-70-el egyetemben, ellenben a képminősége nekem megfelel, a nikon 35-öse 50k, a pana 25-öse 120k, a hobbiportrékhoz megfelelő 50 f1.8-at 35-ért vettem, ugyanez m43-ra nem tudom mennyi lenne AF-el.
Sigma Dp1-et nemrég adtam el, mert túl nagy volt másodgépnek, egyáltalán nem zsebméret, miközben kisebb bármelyik m43-asnál. Még az LX5, XZ-1 is túl nagy, az objektívgyűrű túlságosan kilóg, és még külön blendesapka kell. Nem szőrözésből mondom ezt, de minél nagyobb a fényképező, annál inkább otthon fog maradni. Rengeteg témát szalasztottam el emiatt az évek során, és rettentő bosszantó olyankor hogy nincs nálad a fényképező.
Ezért is akarok valami zsebkompaktot, de még egy nokia N8-on is elgondolkodtam, csak az meg cseszett drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cudy routerek
- Napelem
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs