Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz csimpekve #44969 üzenetére

fogalmam sincs miért jutottál arra a következtetésre, hogy egy dslr-el hasonló élmény fotózni mint egy slr-el...mármint ha belépő dslr-eket nézed akkor ez biztos nem így van, én is kattogtam már slr-el, és egy belépő-haladó dslr keresője labdába sem rúghat az analóg cucc keresője mellett, sőt számomra a d7000, 60d keresője is idegtépő pedig a látásommal nincs probléma...az ovf-ben komponálás csak addig élmény sztem amíg hatalmas..+ egy alap dslr ovf-ben sztem sosem fogsz manuálfókuszálni :( és akkor erre rájön még az, hogy a mai belépő dslr-eket a régi analógokhoz képest kézbevenni is szörnyű, vagyis az anyagminőség messze nem adja azt a színvonalat sztem mint a 30-40 éves gépek.
    milc fronton viszont rengeteg a fémvázas-borítású retró gép, az evf meg sokkal ideálisabb manuálozáshoz, sőt ezek általában akkorák vagy nagyobbak is, mint egy ff dslr kukucskája, szal sztem egy gondosan megválasztott milc-el + adapterezett manuálokkal közelebb vagy az analógozós élményhez, mint egy belépő dslr-el :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés