Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nehéz egy dslr, az nem kérdés, és a d600 már pro-dx (d300) súlyú, szóval minden, csak nem könnyű. én az af-re mondtam, hogy kb. nincs az a nikkor obi (a manuálisakon kívül
), amivel lassú lenne. persze, ha a minimális fókusztávolságon belül vagy, érthető, "lassú" volt. 
schawo: és pontosak is azok az oly-k? mert az e-p3 is a "világ leggyorsabb s-af gépe" volt, és gyorsnak gyors volt, de este, szar lámpáknál, otthon próbálgatva ide-oda tekergett, ellentétben a panasonic-kal. nem kizárt, hogy azóta ezt is javították, de nagyon erősen szkeptikus vagyok, elég sok oly mft vázat próbálgattam már (az újakat így nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), amivel lassú lenne. persze, ha a minimális fókusztávolságon belül vagy, érthető, "lassú" volt.