Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nehéz egy dslr, az nem kérdés, és a d600 már pro-dx (d300) súlyú, szóval minden, csak nem könnyű. én az af-re mondtam, hogy kb. nincs az a nikkor obi (a manuálisakon kívül
), amivel lassú lenne. persze, ha a minimális fókusztávolságon belül vagy, érthető, "lassú" volt. 
schawo: és pontosak is azok az oly-k? mert az e-p3 is a "világ leggyorsabb s-af gépe" volt, és gyorsnak gyors volt, de este, szar lámpáknál, otthon próbálgatva ide-oda tekergett, ellentétben a panasonic-kal. nem kizárt, hogy azóta ezt is javították, de nagyon erősen szkeptikus vagyok, elég sok oly mft vázat próbálgattam már (az újakat így nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), amivel lassú lenne. persze, ha a minimális fókusztávolságon belül vagy, érthető, "lassú" volt.