Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen RAW-ba lőttem,és azokat nézegettem vissza,próbálgattam az utómunkát.

Hát felőlem eltelhetne 5év is ezzel a vázzal,jó fogása akkor sem lesz.
Egyszerűen nem lehet megfogni. De ez van. Cserébe kicsi. Egy kis dslr már inkább szokható. Mert annak van fogása legalább,csak rossz.
Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb
)Nekem az az összegző gyors véleményem a rendszerről,hogy jó. De most már sokkal kevésbé fogom ajánlani egy belépő tükrös ellen. És valószínűleg fogok venni egy régebbi Oly-t majd olcsón,ami már frankó vidit tud. Főleg erre lenne jó nekem. Egy kis "vacak" amit csak bevágok a táskába,és szuper videót tud.
Fontos kérdés mindenkihez:
A Panasonic garancia hogyan alakul. Egy egyben vásárolt szettem van(G3+14-42 + 45-200) ,de csak egy garijegy van hozzá(és abban vesszővel elválasztva a szériaszámok) Na most ha én külön adom el akkor jól megszívtam,vagy mit lehet tenni. Garijegyet fénymásolni nem szokás

Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sony G 24-105 f/4 & Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb