Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hopsz, a magas iso nálam lemaradt
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".Második kép: Aztabüdös!
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese 
Van valami általános menet erre, vagy képenként változó mikor mit érdemes állítgatni?
Könyv/netes videók közül mivel érdemes kezdeni, ha még sose foglalkoztam raw konvertálással?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese