- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hopsz, a magas iso nálam lemaradt
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".Második kép: Aztabüdös!
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese 
Van valami általános menet erre, vagy képenként változó mikor mit érdemes állítgatni?
Könyv/netes videók közül mivel érdemes kezdeni, ha még sose foglalkoztam raw konvertálással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Eladó komlet amd gép vagy csre csre árdekel laptopra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese