Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ugye, mintha nem is ugyanaz a gép obi párossal készült volna. Ezért szoktam mosolyogni mikor a fórumokon összevesznek a Jpeg-ek alapján melyik gépből lehet többet kihozni.

Túl sok okosat nem tudok neked mondani, engem se tanított senki a LR használatára. Magamtól elkezdtem használni, mindent bátran kipróbáltam, tologattam a csúszkákat, néztem mi történik. Ha valami konkrét kérdésem volt feltettem valamelyik fórumon. Ez volt kb 3 éve, azóta már egész jól megy.
Elsőre talán az import/export tűnhet bonyolultnak, de ha ez megvan, akkor onnantól a LR szerintem egy egész átgondolt és logikus kezelőfelület.Szóval nem tudok BEE-nél okosabbat mondani, ha érdekel ess neki bátran, kísérletezgess, játsz vele, próbálj ki mindent.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest