- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
FEDman
üzenetére
Csak ne olyan legyen, mint a NEX-3 szenzora... ez még nem írtam le igazából sehol, mert user error-szagú, de ugyanott, ugyanakkor a GH1 és a NEX-3 kicsit másképp viselkedett: érzékenységben meg egyéb beállításban nagyjából pariban volt a kettő, hisztogramban mindenképp, mégis ott, ahol a GH1-en fényes csillagok voltak, ott a NEX-nél csak pislákolás. Hiába control point-oztam, fill light-oztam, nem lett olyan, mint a Panán. Miközben mondjuk az ég/felhők kékje meg szebb volt (csak pont nem az a lényeg csillagfotónál)
Persze ezen kívül is csinált hosszúexpónál olyan anomáliákat a NEX-3, amire a Sony Magyarország sem tudott mit mondani. Ettől természetesen lehet totál más mondjuk az 5N szenzora.
szerk: csak ilyen dolgokat ritkán hoz elő az ember, mint mondjuk friss tapasztalat, hogy a Popi A-210-nek bizony szebb és élesebb ugyanazon a tévén a képe, mint a linux alapú Brazos HTPC-nek. Csak hát ha ilyet beír az ember a brazos klub-ba, akkor minimum ízekre szedik

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest