Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
üzenetére
Annyival nem tudhat többet a Yuasa, amennyivel drágább.

A Rocket is jó, nekem Exide EL604 van 5 éve, hibátlan, pedig sokat áll, pár hetente/havonta rátöltök kicsit.
Én már márkahű lettem, 3 autóba és egy motorba vettem Exide-ot, sose volt gond velük. Az előző kocsimban már 6 éves, sose volt töltve, de még így is bírja.
-
ZeroX92P
tag
válasz
üzenetére
Amivel gyárilag jöttek még gondozós volt, én eddig kettőt szedtem ki mindkettő ~6 év és egyikben sem volt egy cella sem minimum alatt.
Az új kiadás gondozásmentes, ami még opció a rocket q85 ami ugyan úgy jó bele, külsőre egészen megegyezik a yuasaval, a max indítóáram eltér viszont ~2/3 áron elérhető, nem lepne meg ha lenne egymáshoz közük (vagy akár ugyan az lenne más matricával) -
-
válasz
üzenetére
Nekem Banner volt ami meghalt, és Bannert vettem utána is. (Régi már öreg volt.) 4-5 éve van már benne. Nincs gondom.
De Excide, Varta szokott még a kalapban lenni... pénztárca függő is.Ennél konkrétabb azért nem tudok lenni, mert a régi akku paramétereit megnézed és kérsz egy olyat. Illetve lehet valaki itt a fórumon tud konkrétabb lenni.
-
válasz
üzenetére
Ha meghal az akksi, akkor mozgásképtelen leszel amíg oda nem logisztikázol egy másik akkut a gépsárkány mellé.
Nekem összesen 1 ilyen esetem volt pár éve... bár nálam nem voltak előjelek, csak indításkor karácsonyfa a műszerfalon... séta boltba...akkuval vissza.A prevenció mindig olcsóbb... időben mindenképp
-
Safranek
aktív tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Egy ideje nem tudom használni a Waze-t AA-n keresztül, Mazda 6 , 2015 és Mazda aio van a gyári egységen.
A GPS össze-vissza dobál. Próbáltam másik telefonnal ugyanez.
Visszaraktam régebbi AA-t telóra , de nem volt változás.Valaki tapasztalt már ilyet? Esetleg van ötlet?
Köszönöm -
tobias88888
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Uyuarasy
üzenetére
köszi a tippeket, igen, már a hónom alá csaptam a versenymérnököm. szervizbe is tervezem a kiszemelteket bevinni mindenképp ha komoly. hamar magamra rántom az általános dolgokat. nyilván más, ha a sajátja az embernek, akkor foglalkozom vele. eddig nagy elegánsan nem csináltam semmit, kényelmes volt, persze

-
Uyuarasy
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Nincs mit, orulok ha hasznos volt
Ha lesznek szimpatikus peldanyok erdemes hozzaerto ismerossel menni, hogy volt-e szetszedve vagy van-e olajfolyas/gyanusan tiszta a motorter, stb. Par patent levetelevel pedig be lehet nezni az elso kerekek mogott a kuszobhoz, ott ossze tud gyulni eleg sok sar meg falevel es ha soha nem takaritotta az elozo tulaj onnan konnyebben megindul a rozsda. Aztan atlagos szervizekben is par tiz ezer forint egy allapotfelmeres/atvizsgalas, az nem koltseg ahhoz kepest hogy milyen oraberek es alkatreszarak vannak… -
hoffman_
nagyúr
válasz
Uyuarasy
üzenetére
nagyon köszönöm a részletes beszámolód és tapasztalatokat, nem számítottam ilyen alapos infó csomagra

én a Ford Sync3-at és a VW infotainment rendszereket használtam sokat, ezektől sem estem hasra soha, igazán jót nem láttam még átlag autóban. a CarPlay infó nagyon hasznos, ha azt tudja, pont mint elég.
nyilván még nézegetem az infókat, de ez alapján akkor jól sikerült meghatároznom, hogy milyen típust is keresek. van most egy, ami tetszik, ahogy írtam, de egyáltalán nem sietek. nyilván a felszereltség és külső ennél stimmel. még az is lehet, hogy ha megnézem, akkor minden más is rendben, az előlélet is, de nem akarom elsietni, nem létszüksélet még tavasszal. egyedül km-ben lehetne kevesebb, de ez nyilván egyenes arányban van az árral.
az általad említett hibák, ha tényleg ennyivel meg lehet úszni középtávon, akkor egész barátiak. amivel még találkoztam fórumokon máshol is, Mazda vonalon, az a rozsdásodás, ahogy írod is, de ez is megosztó. ez már komolyabb tünet, még nézegetem a 2016-2018 vonalat, hátha találok még konkrétabb tapasztalatokat. ez az alvázvédőzés nekem ingoványos talaj, ehhez semmit nem konyítok, de ha érdemes és elejét lehet / kell venni, akkor ez még bőven vállalható kompromisszum első olvasásra. nem vagyok az a bütykölős típus, illetve ez nem igaz, sok vackot megcsinálok, de az autó és a telefon pont nem ilyen, azt használni szeretem, nem piszkálni

nyilván a legalaposabb szemle után is maradhat bent valami nem várt probléma az előző használatból, de attól éppenséggel nem félek, hogy nálam fog kokszosodni egy motor bármennyire is : )
+ #6567, focvis
köszönöm neked is, remek hír, a CarPlay teljesen kielégítő feature. -
válasz
tobias88888
üzenetére
nekem egy aprót szikrázott a vezeték, amikor bénéztam és huss nincs többé világítás a csomagtartóban. 2014 m3
ha valakinek van ötlete, merre van a biztosíték szívesen veszem az iránymutatást.
-
Uyuarasy
tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Olvastam kulfoldi forumokon hogy paran kiutottek az RBCM-et csere kozben, szoval inkabb alatta maradtam plusz a regi izzo helyere kotottem be egy fesz. szabalyzo aramkort biztositekkal.
Ebbol a szalagbol ragasztottam fel metert, nincs normalis elotte-utana fotom de szemmel lathato volt a javulas...
-
Moleman
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Bírja az, 7.5 ampernél kisebb biztosíték nincs sehol az autóban, tehát kitapétázhatod az egész csomagtartót led szalaggal, akkor is bírni fogja.
Nekem 6 db féltenyérnyi led panel (panelenként 48 db 5050) van a gyári izzó helyére kötve, fogyaszthat kb 20-25 wattot, de az még mindig csak 2 amper. [kép]
-
tobias88888
őstag
-
snorbi82
senior tag
Én navi frissítést ebay-ről vettem 14.000 Ft volt. Tökéletes friss térkép. Aliról meg vettem egy drágább USB aljzatot így vezeték nélkül meg CarPlay (AndroidAuto). Váltó előtti részhez, meg vettem egy QI töltős részt szintén Aliról. (így még +5 LE is lett az autóban
) -
Uyuarasy
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hello,
a gyari infotainment szerintem uj koraban is reginek szamitott, viszont gyarilag van benne (vagy par tiz ezres raforditassal megoldhato) a vezetekes Android Auto/Carplay. Magara a fejegysegre par honapja is jott ki frissites, a gyari navi is egeszen rendben van, en custom AA-val kezdtem (MZD-AIO), aztan talan tavaly valtottam CP-re, ez mar doccenes nelkul megy. Az erinto kijelzo le lett tiltva valamelyik frissitesben talan 20km/h felett, eleinte furcsa volt de eleg jo a fizikai joystick vagy a hangvezerles.
Az enyem iden lesz 8 eves, nem 159e km korul volt benne amikor vettuk, most lesz 242e, semmilyen hibaja nem volt eddig. Eleinte tobb idom volt aztan kicsit tobbet foglalkoztam vele mint kellett volna (nevetseges csomagterizzo helyett normalis LED-szalag hatra, csomagterelvalaszto halok, kuszob- es labtervilagitas, elol-hatul dashcam, teleszkopos gepteto tartok, stb.), de a normal fenntartasahoz tankolni kell meg a kopo/fogyo dolgokat adott idonkent cserelni es "ki megy a vilagbol"

Viszonylag egyszeru a konstrukcio (ezert is valasztottuk ezt), 3000rpm felett indul meg, vezetesi stilustol fugg a fogyasztas, ha jobban taposod akkor visszavalt kettot es lehet vele elozni is
Neha erdemes magas fordulaton menni vele, a szivoszelepek nyakan kicsit kokszosodhat ha sokat megy varosban, de nem veszes igazabol az sem.A valtoolajat hivatalosan nem kell cserelni, masok szerint pedig nyilvan kell, foleg ha az elettartam alatt nem a garanciaido veget ertjuk... Ezt van aki geppel csereli, en inkabb a gyari protokoll szerint tobbszor leengedtem es ujratoltottem, ott a szuro cserehez a teknot is le kell venni, az egy kicsit macerasabb, de szinten meg tudja ugrani barmelyik szerviz vagy egy lelkes tulaj aknaval es dugokulcsokkal.
Vannak akik kulon szoktak alvaz- es uregvedoz(tet)ni, az enyemen van valami vekony atlatszo reteg gyarilag es inkabb lemosom parszor telen is, szemmel lathatoan nem kezdte meg ki a rozsda (bar az inkabb az elso generaciokra volt jellemzo).
Egy negativumot tudok felhozni, az mondjuk eleg szubjektiv, de hiaba a bor ules, ezekben meg nincs ulesszelloztetes, ami elegge tud hianyozni nyaron, meg ezzel utolag nem sok mindent lehet kezdeni. Talan 2020/21 korul jelent meg a Mazdaknal, csak az a szeria mar bonyolodott motorikusan is...
Tipushibara egyet tudok mondani, hogy a tukorbehajto motornal van egy muanyag fogaskerek, nagy eso/mosas utan van hogy beazik es nem hajtja be a tukrot, van akinel le is daralta a fogait. Alirol par ezer forint egy erosebb fogaskerek, vagy en azt szoktam csinalni hogy olyankor 1-2 napig nem csukogatom a tukrot, szepen kiszarad es ujra mukodik rendesen.
Ha van meg kerdesed irj nyugodtan, sok sikert a kereseshez!
(mar lehet jobb a helyzet, de en par eve eleg sokaig vadasztam a megfelelo Revo Top peldanyra, vegul Wuppertalban sikerult talalni egy hibatlan autot, szerencsere nem volt surgos es nem ugrottunk bele a kompromisszumos darabokba)
#6567 focvis talan 2014-tol mar nem a sullyesztett kijelzos verziok mentek, 2016 kozepetol pedig mar volt GJ facelift is, majd jott a GL (MZD szempontjabol ugyanaz, csak szebb lett a belter is)
-
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
ledobtam a cégeseket 10 év után és lassan szükségem lesz egy megbízható családi kombira, 6-6.5M kerettel. Mondeotól indultam a megszokás miatt, néztem Passatot is, végül a Mazda 6-nál kötöttem ki. az ár is szempont, de főleg az, hogy "nagyköbcentis" benzines, tehát nem a szokásos 1.5 kifacsartturbódízel automata, 170-200LE körül alig van a többiből és nagy a márka markup is.
egy Sport 2.5i-t Revolution Top kivitelt nézegetek, szigorúan kombi
2016Q4
100e km
192LE, 6-os Tipronic
vezetett számlás szervizekahogy nézem, ez a szívó benzin egy jól kiforrott darab, a fogyasztása sem vészes és megfelelő törődéssel, szervizzel jó sokáig elmehet. ha még nem a hengerlekapcsolós, akkor még annyira se problémás hosszútávon. a váltó igényelhet odafigyelést, de elvileg az is egy masszív darab.
a navija elég döcögős, ezt túlélem, de arról van tapasztalat, hogy van ezekre még frissítés bármilyen? használható 8-10+ évesen vajon?
esetleg vélemény, egyéb rész, ami nyűgös lehet? még olvasgatom a topicot, de addig is tudnátok tippet adni, hol nézzek utána típushibáknak? köszi előre is

-
Petyyyyy
addikt
Sziasztok!
Segítségetek kérném. Érkezett egy Mazda 323 BJ 1.6 takarításra és észrevettem hogy kis híján üres a kiegyenlítő tartály. Ha jól látom talán zöld folyadék van benne - és itt kérnék helpet.
Milyen folyadék való bele eredetileg?Csak piros fagyálló van itthon és ha jól emlékszem, nem kifizetődő a nem odaillőt tölteni.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Egy 2006os 1.2es Mazda2 nézegetek, a képek alapján teljesen rendben van, de félek a híres rozsdasodastol, ill. van-e vmi széria hiba, amire figyelni kellene? Városi rohangalasra kellene, ill. havi szinten kb. 150-300km pálya. Először Jazzt néztem (ilyenünk volt korábban 5 évig), de ezek most drágábbak, ill. Grande Punto-t is ajánlottak.
-
Azt valaki tudja hol van a M6 2018-ban a bluetooth kihangosító mikrofonja?
-
Fabolous4
csendes tag
Szerintem még a gyári van benne svájcból származik az autó 186ezer km van benne jelenleg. Mi az oka annak hogy nem tudtam megmérni fokmérővel a fokát? az eszköz működik mert más folyadékot meg tudott mérni. Valamint még tavaly vettem egy Kroon Oil zöld koncentrátumot tartaléknak de nem próbáltam ki, akkor ebből semmiféleképpen nem lehet vegyíteni bele?
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem Mazda 6 GH 2,0 benzinesben fl22es hűtőfolyadékot ír, nekem most egy kicsit lejjebb van a szint mint a max és a min között ezt kizárólag fl22 folyadékkal lehet utána tölteni vagy használhatok zöld koncentrátumot 50/50 es desztillált víz vegyítéssel? valamit mielőtt nagyobb fagyok voltak próbáltam lemérni hogy hány fokot bírhat a fagyállóm de ilyen távcsöves mérő eszköz nem mutatott semmit, ezért injekciós fecskendővel kiszívtam belőle és betettem a fagyasztóba -18 foknál nem fagyott be, esetleg valami ötlet hogyan tudnám megmérni hány fokot bír? Válaszokat előre is köszönöm szép napot mindenkinek!
-
Safranek
aktív tag
Eddig Eneos sustina olajat használtam, viszont már nem kapni/kaptam.
Utána érdeklődtem : Sustina utódja az X-PRIME termékcsalád.
Lehet másnak is hasznos.
-
Mexbacsi
tag
Fent és lent is kellene spriccelnie a gomb elforgatásával és mindként esetben elől spriccel. Az jött még infoként, hogy a tulaj okosan nyárival töltötte fel és megfagyott a csőben, így elől nyomja ki. Állítása szerint sosem használta két év alatt a hátsó spricnit (kétlem), így neki nem tűnt fel.
-
Debilon
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
rohadt kevés sedan-on van hátsó ablaktörlő (pl talán első gen-es 323-ból láttam olyat)
amik meg sedan formájúak, azokon van inkább az "5 ajtósnak" hívottakon
(Octavia, Vectrákból ami olyan volt stb, amin a hátsó ablak együtt nyílik a csomagtartóval) -
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Az létezik, hogy 2017 coupe mazda revolution 3-nak nincs hátsó ablakmosoja? Feklampaban sincs fujoka.
-
lemmy71
őstag
Bőr gitt.
A Google -n kismillió fajta van. Van fent egy két magyar cég, akik gyári szinkod alapján megküldik a javitó kitteket. Használati videót is mellékelnek. Én négy éve csináltam egy 400 ezer kilométeres A6 nak a két első űlését ését és a kormányt (Buffalo bőr) Olyan lett mint a gyári és nem kopik.
Sajnos contactot nem tudok, nekem is egy kárpitos haverom intézte. -
válasz
tobias88888
üzenetére
A Takumi jóval áron alul van. Szerintem nem véletlenül....de ha viszont hibátlan, akkor ez nagy fogás lenne!!
-
Xero
nagyúr
Mint kiterjesztett garis Takumi plus 6-os tulaj mondom, hogy en is azt vennem. Kivalo ez a felszereltseg. Semmi sem hianyzik igazan belole.
Az ar is nagyon rendben van (en 9.5-ert vettem 2020-asat 52e km-el 10 honapja). Egyedul a kifenyesedett kormany es ulesek furak nekem 100e km-nel. 62e-nel nalam meg semmi jele ilyesminek az ulesen es a kormany is csak bal fent fenyes piciket, igaz azt egy takaritas altalaban eltunteti par honapra.
Az sem szimpatikus, hogy legalso polcos gumi van rajta. -
Én is nézegetem a 6-osokat...bár nem vagyunk vetélytársak, mert én kombikat nézek.
De én a helyedben az elsőt venném ha van rá keret. Egyrészt én átgondoltam ezt a csomag szemléletet... és az az igazság, hogy autót venni úgy érdemes, hogy abban minden benne van amit most és majd egyszer valamikor szeretnél. Nagy %-ban nem fognak megvalósulni azok az ambíciók, hogy majd utólag lesz benne ez meg az...
Szóval emiatt én eleve a magasabb felszereltség felé húzok.Itt ráadásul a Takumi vs Revolution között van különbség
A digitális szervizkönyv mindkettő esetében adott...ez lehet még döntő jelentőségű.
A Takumiba az erősebb motor van. Azzal már azért többnyire be lehet sorolni, ha nem is versenyautó, de inkább legyen némi tarcsi mint ne legyen...
Illetve a koránál fogva még garancia is van rá.
A korához mért arányosan magasabb métertől nem félnék... Ez ennyi idő alatt főleg kopó alkatrészeket érinthetett, ezeket egy jó átvizsgálás kiadja... Azért az olajcserékre figyelnék, hogy azok megvoltak-e rendben.
Általánosságban véve nem szokott ezekkel nagy gond lenni. Ha kapják az időszaki törődést, akkor kimegy a világból...
Aztán ha van valami speckó gyerekbetegség azt úgyis beírja valaki utánam.
-
havast
aktív tag
Üdv!
A csoport tagjai segítséget/véleményét szeretném kérni: jelenleg autóvásárlás előtt állok, Mazda 6 a kiszemelt típus.
2018-tol újabb, második facelift, mindenképp benzines és sedan kivitel az elképzelés.Erről a 2 példányról mi a véleményetek? Típushibák, esetleg tudnivalók vásárlás előtt? Mit érdemes megnéznem, stb. Minden tanácsot szívesen hallgatok. :)
Az egyik kiszemelt: [link]
A másik: [link]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Mazda GH Hatchback tulajdonosok! Az normális, hogy a hátsó futóművet nem bírom lenyomni még annyira se mint az elsőt futóművet testsúllyal? Olyan mintha alig lenne rugóútja, az is kőkemény. Jobban tudom mozgatni az elejét. -
lemmy71
őstag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Rengeteget segít egy jó vizeskályha
Főleg ha programozható (de van már wifi s vezérlő is) indítás előtt egy órával bekapcsolni.
A hőcserélő amiről beszélsz az inkább a hűtést segíti.
Halkan jegyzem meg, 20 évvel ezelőtt már sms -l indítottam az állófűtést az F12 Volvoban 🔥 -
Villa7
aktív tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
kb 15-20 km üzemi olajhőmérséklet minden autónál főleg télen
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
A példány, amivel kapcsolatban írok, az Mazda 6 GH FL.
Ha jól tudom, akkor ennek van vízhő és olajhő cserélője.
Valakinek van tapasztalata, hogy ez mennyiben segíti elő az olaj felmelegedését?
Van-e értelme annak, hogy Webasto állófűtést szerelek be az ellen, hogy előmelegítéssel kíméljem a városi hidegebb indításoktól a 2.2-es dízelmotoromat?
Illetve mikorra számolhatok az olajjal, hogy üzemmeleg, és bátrabban mehetek vele?
Köszi!
-
nyepi
tag
válasz
T-master
üzenetére
Akkor végig kell bogarászni. Ez távgyógyításban nem fog menni. Nem sok tapasztalatom van ilyen öregebb gépekkel, de egy-kettőbe már belefutottam. Sajnos a '90-es évekbeli japán autók nem a legegyszerűbbek.

Ki kellene venni a gyertyát, megnézni, hogy benzin van-e. Trafóval már szoptam egyszer (bár az Toyota volt), én mérnék egy kompressziót és szelephézagot is. De ez így messziről nem fog menni.
Sok sikert hozzá.
-
T-master
tag
Igen, most tart a vezérlés ellenőrzésnél. A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy teljesen feszesnek kell lenni a szíjnak, vagy kicsit lazábbnak?
csak azért kérdezem, mert volt hasonló évjáratú Hondám szintén 1.5-ös motorral és ott kicsit lazább volt a szíj gyárilag és ez most ugyanolyannak tűnik -
T-master
tag
Sziasztok!
Nem nagyon ismerem a tipust, ezért írok ide. A szomszédomnak van egy 99-es évjáratú 323f-e 1.5 benzines. A története a következő: pár héttel ezelőtt, munkába menet elszakadt az ékszíj, de még éppen oda tudott érni. Kicserélte a szíjat, feltöltötte az akkut, beindította, járatta egy darabig, majd leállítás után nem indult többet. Egy szerelő ismerőse megnézte ott a helyszínen és megállapította, hogy nincs szikra (közben tönkretette mind a két gyertyakábelt) és nem kap benzint sem a motor (pedig a benzinszag érezhető volt). Azt mondta, hogy a szakadt szíj miatt megsérült a főtengely jeladó, azért nem indul (az egyik vezetéken van egy kis kidörzsölődés). Kicserélte a jeladót, de nem lett jó az autó és ő széttette a kezét, nem tudta megjavítani. Ezután az autót elszállították egy másik szerelőhöz, aki be tudta indítani, azt mondta, hogy rosszúl lett beszerelve az új jeladó. Viszont nem ment minden henger, a motor rángatott, erre azt mondta minden vizsgálat nélkül, hogy ennek a motornak tipushibája, hogy elég a szelep az 1. hengerben és felajánlotta, hogy leveszi a hengerfejet és intézi a javítást. (Az elszakadt gyertyakábeleket nem cserélte ki!!) Ezután az autó a saját "lábán" hazajutott, majd néhány nap mulva egy 3. szerelőhöz. Ő megállapította, hogy a jeladó nem lett kicserélve, mert nem jót rendeltek hozzá. (Ott volt az új a csomiban.) Rakott bele egy új főtengely jeladót, kicserélte a rossz gyertyakábeleket és mért kompressziót (13,5-14 mindegyik hengerben). Most az autó beindul, de alapjáraton olyan hangja van, mint amikor nem megy minden henger. A fordulatot szépen veszi, magasabb fordulaton szépen jár, viszont, ha egy kicsit meleg lesz, a kipufogó elkezd puffogni és leállítás után nem indul be. Indítózás közben olyan, mintha valami megfogná a motort, amikor beindulna. Találkozott már valaki ilyen hibával? -
Skizz
addikt
Sziasztok,
Ha esetleg valaki 2012-2015 kanyarxenon Mazda 6-hoz keres gyári projektorokat, akkor nálam felszabadult 2, csere miatt.
-
[w]
őstag
válasz
Adam0127
üzenetére
egyes alacsonykárosaranykibocsátású motorok a leállítás után végeznek egy szivárgás-tesztet, aminek során egy pici vákuumszivattyú lép működésbe, a kibocsátás-szabályzó rendszer ezzel ellenőrzi magát. ezt csak álló motornál lehet elvégezni, elképzelhető hogy ezt hallod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Ajkai ólomkristály
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Útközben vettük észre.

T0mBd1gg3R