Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a sok hasznos tanácsot! Akkor igazából a motor mindegy, az 1.5 picit jobban fogyaszt városban, de a 2.0 dinamikusabb. Ez az android autó nagyon meglepett, akkor mindenképpen olyat nézek, amelyiknek van kijelzője.
Szokásos kérdés a rozsda mennyire van jelen nálatok? Kapott alvázvédelemet az autó?
-
tobias88888
őstag
válasz
fogkefe21
üzenetére
Mindkettő motor szuper és megbízható (ezért is drágább mint mondjuk egy turbós 3 hengeres). A 2.0 viszont jobban illik a sportos kinézethez, főleg hogy a 165 lóerős motor van lebutítva szoftveresen 4000rpm felett, azaz alatta kb ugyan az és a 210Nm nem rossz.
A csomagtartó praktikus, de azért a golf-ot nem közelíti meg. Ami pozitívum még nagyon, hogy tolató kamerát és android autót együtt 30 ezer ft bele tenni utólag.
Budapesten a fogyasztás nekem 7.8 a dugóban, amúgy 90nél tud 5 körül is lenni.
-
anonymus89
addikt
válasz
fogkefe21
üzenetére
Baromi jól pakolható az a 360l meglepően tágas.
1.5 tulajként mondom bp-en a városban semmi hátrányt nem érzek, kivéve amikor kimegyek a pályára.
1x próbáltam 2.0-t a városban picit megijedtem a computeren látott àtlagtól 8.6l de gondolom láb kérdése is...
Fogyasztásban mindenkori átlag 6.1l nálam. -
fogkefe21
csendes tag
Sziasztok!
3. generációs 3-as mazdákat nézek és érdeklődnék, hogy az 1.5 vagy a 2.0 motor számít megbízhatóbbnak? Illetve akinek van, attól kerdezném a 360 literes csomagtartó mennyire pakolható? -
Moleman
addikt
Valami NGK/Denso a gyári, aranyáron lehet kapni a márkaszervizben, én letettem róla. Azóta láttam olcsóbban is hasonlót, de mikor nekem kellett 5.5 éve, csak Bosch VR7NII33X volt jó áron. A Bosch gyertyáknak elég rossz híre van, de szerintem semmivel nem lett rosszabb vele a motor.
-
Hullámzik az ára, nyár elején olcsóbb volt, akkor is 40 e. eleje. Ősszel nem akciózzák, ilyenkor van szezonja.
Baráti áron kaptad vagy nyilvános webshopból hozta?8,5 éves most az MX-em, hamarosan számolok a cserével, bár egyelőre semmi jelét nem mutatja a fáradásnak, i-stop működik.
Más.
Mi a tuti gyújtógyertya G160-ba? Cserélném jövőre. -
mmdms
addikt
Ez a gyarija a 3-asnak is. Online rendelve most epp 76 k. A 42 ehhez kepest igencsak barati, jovok egy jobbfele borral az ismerosnek.

Lassacskan szeretnem lecserelni a szekeret, szeretnek egy aktualis karosszeriaval de skyG motorral szereltet, letezik ilyen? A skyX csak szerintem fogyaszt sokat? Tobb kollegam is eladta mer 10 liter alatt ritkan volt a fogyasztas.
-
Amúgy meg nem kell tanítgatni, önmagától felismeri, hogy akkucsere volt, ne stresszeljetek ezen. Ez továbbra sem BMW, hanem japán autó, van benne failsafe mód
-
-
mmdms
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Mi nem kalibraltunk semmit se a generatorcsere utan, pedig egy oraig nem volt benne akku, a csere idelyere toltore raktak, de minden mukodik mint elotte.
-
ZeroX92P
tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Elég
-
tobias88888
őstag
Aksi levételnél elvileg az ablakokat újra kell kalibrálni, az ok. Viszont aksi cserét meg lehet otthon csinálni? I-stoppot is kalibrálni kell állítólag ilyenkor, ahhoz szerviz kell? Vagy ez elég és meg is van az ember?
-
válasz
tobias88888
üzenetére
A gyári elsőszerelésű többet bír 5 évnél, utána már jó az 5.
-
válasz
tobias88888
üzenetére
pláne, hogy a legrosszabb helyen fogja egy hideg reggelen otthagyni miatta.
-
-
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Akadt egy problemam, az auto kiirta az Akkumulatorkezelo rendszerhiba szoveget, tok random jon elo, 12,8-at toltott csak a generator, semmi gond kapott tegnap egy ujat. Majd ma megint jott a hibauzenet, de leallitas utan megint eltunt. Nem lenne jo az uj generator? Vagy csak az akksi is szar lenne? Vagy van vmi tipikus dolog amirol a szervizem nem tud? 15 ev vegi 3-as, skyg. -
tobias88888
őstag
válasz
üzenetére
Biztosan lehet, emagon is van 5 ezerért (...). "Mazda 6 2004 OBD"-re ezt dobta ki
-
adamka1313
tag
Aksi nem volt levéve? Mert akkor elfeljti az alapjártot és ujra kell tanulnia kb 100km, ha nem ekkor estleg meg lehet próbálni levenni az askit hogy tanulja ujra, ha ez sem akkor lehet gyertya, trafó, kábel. De lehet a folytószelep is kokszos belülről lehet azt kell takarítani. De attól is lehet hogy ha eszi az olajt amire ugye a 1.8 azért hajlamos hogy égéskimaradás van a sok olajsár és egyéb kosz a letapadt gyűrűk miatt
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
neztem beepitokeretet 3rdparty hangszorokhoz, par euro alin, esetleg ha valaki foglalkozott ilyesmivel, milyen hangszorot ajanlanatok 2-300€ kozott? Az ajtokba kellene 16os harmasba. -
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Mazda 3, 2nd gen, 2.0 automata. Van valami gyenge pontja ezeknek?
[link] -
nyepi
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Igen, ezt írtam én is. Ebből én is turbóra gyanakodnék. Olajat igazából a turbónál vagy a szelepszár szimeringeknél és a gyűrűknél tudja enni. A turbó elég könnyen és olcsón leellenőrizhető, én ebbe az irányba indulnék.
-
mmdms
addikt
válasz
DessertFox
üzenetére
Koszi mindenkinek, talan nekem a kaposvari lenne a legjobb.
Tok fura h az orszag nyugati csucskebe nincs. -
mmdms
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Dunantulon hol van amugy mazda szerviz? Zalaba nem talaltam, pedig nagykanizsan mintha lett volna regebben.
-
animatrix11
őstag
-
nyepi
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Ha a DPF-et jelzi és sűrűn regenerál, akkor nőnie kellene az olajszintnek, nem csökkennie. Nem füstöl nagyon kéken az autó? A cooler csövet kéne szerintem először megnézni, hogy mennyire olajos, hátha "csak" a turbó eszi meg. Ha aláhajolsz, akkor a egész a löklapnál, szemből nézve bal oldalt nem olajos a motorvédő?
Ha hengerfejes lenne, akkor ezek általában kifelé fújják a vizet, ami a látványos szokott lenni a motortérben. Zöld fagyálló nyom van mindenfelé. -
animatrix11
őstag
válasz
adamka1313
üzenetére
Annyit nem írtam, hogy dpfet jelzi egy ideje, hogy meg kéne nézni lehet hozzá köze? 150e km az olajpumpa láncot elvileg az első tulaj cseréltette, én vagyok a harmadik
Vízszint úgy látom alacsony
-
adamka1313
tag
Más téma... a 2006 GY hátsó lámpáját melegítésel szét lehet szedni vagy ezek már össze vannak sütve? Valaki próbálta már esetleg ?
-
adamka1313
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Füstölni nem is fog a dpf felveszi... Víz nem fogy? Mennyi a méter benne ? Hengerfejes simán lehet ezeknél a motorknál előfordul. Olajpumpa lánc lett már cserélve rajta ?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Mazda 6 2.2 skyactiv 2013 mitől lehet, hogy megzabálja az olajat? időszakos olajcsere előtt észrevettem, hogy eltűnt belőle az olaj, két hete lett cserélve és megint a legalacsonyabb szint alatt van, folyást nem láttam alatta, nem füstöl
-
GangBAng^
tag
válasz
adamka1313
üzenetére
tönk jú -
shifty!
senior tag
válasz
GangBAng^
üzenetére
Ezt ajánlom mindenki figyelmébe, egészen pontosan szokta tudni a szükséges minőségi szabványt mind motor, mind váltóolajhoz, fékfolyadékhoz.
Autó típusonként pontosan kereshet, választható, maga a Motul mint márka eddig nekem minden autónál, aminél használtam, bevált és megbízható. -
GangBAng^
tag
válasz
adamka1313
üzenetére
Köszi! Váltóolajból hány liter kell? Ja azt nem írtam, hogy manuális váltó
-
GangBAng^
tag
Sziasztok!
2006 os Mazda 6 2.0 benzines gépemben cserélnék motorolajat, olajszűrőt illetve váltóolajat. Milyen termékeket ajánlanátok?
Előre is köszi a segítségeteket!
-
Safranek
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Én leadnám egy akkumulátor boltba vagy adnak érte némi aprót.
-
Moleman
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Csak az automata ablakemelő felejti el a végállásokat, hosszan nyomva tartva újra kell tanítani. + talán a szokásos dolgok, napi km számláló, átlagfogyasztás, rádióállomások, eq beállítás, ezekre már nem emlékszem pontosan.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, most jött el l az idő, hogy a gyári akkut lecseréljem.
Az exide el604-es lesz a kiszemelt, cserekor oda kell figyelni valami fontos mozzanatra? Elfelejt- e pl valamit ha nem X másodpercen belül kerül cserére? -
lemmy71
őstag
Ok. Majd megírom hogyan is megy a klíma kuplung csere. Én is eléggé el vagyok havazva nem igen érek rá, de előbb utóbb cserélni kell, addig klíma nélkül jár az asszony

Én tavaly cseréltem, generátor szabadon futót, mert nagyon rázta már az ékszíjat. Tízen párezer forintos ridex -t tettem fel.
Most szólt az asszony hogy a gázolaj szűrő és a töltés lámpa néha néha egyszerre felvillan. A szűrő új (20 ezrenként cserélem, az akku sem olyan öreg) Valyon mi a gond, a hulladék klíma kuplung miatt néha megcsuszna a szíj
Ha igen akkor az hamarosan elfüstől 🔥 -
lemmy71
őstag
Hello nyepi
Az lenne a kérdésem hogy 2004 gg -s dizelről, le tudom a helyszínen venni a klíma kuplungot, nem igazán szeretném lefejtettni a gázt.
A múltkor megszüntettem pár olajfolyást és utánna lemostam a blokkot egy kemény szerrel és azóta nyiszorog a klíma kuplung. Most már valami "szúrós" szaga is van, maga a szivattyú jó, hűt ahogy kell. Ha kikapcsolom a klimát a zaj nyiszogás is megszűnik
-
troland26
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Meg is vagyok
Köszönöm a megerősítést.
Jöhet az eszköz az AA hoz. -
troland26
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Megkaptam az instrukciókat ASH8 tól. Azt mondja 2 telepítés szükséges. Elsőnek a 70 es majd mehet a 74 es. Lehet rákérdezek biztosan nem szükséges e az 56 os..
-
mmdms
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Rossz vicc. Ezekutan mi fog atmenni az atkinson ciklusu motorokon kivul?! 4-5 barral megtolt turbosok? Nagyon kivancsi leszek 10-15 eves korara milyen teljesitmenye lesz polo egy 1.0 3 henger skoda fabianak, mikor a tomitetlenseg miatt elszokik a turbonyomas, mar ezek is 2,5 bar kornyeken uzemelnek. Amugy sincs vmi hatalmas menes, 60bol nem kell sokat elveszteni h visszaguruljon a dombon.
-
tobias88888
őstag
"Vége a kétliteres Mazda MX-5-nek, nem fér bele az emissziós kvótába" https://totalcar.hu/magazin/hirek/2024/07/05/vege-a-ketliteres-mazda-mx-5-nek-nem-fer-bele-az-emisszios-kvotaba/
-
tobias88888
őstag
válasz
troland26
üzenetére
ASH8-tól tudod elkérni itt és a leírást is megkapod tőle: [link]
"You CAN NOT and DO NOT install this Firmware if car is currently BELOW 56.00.100 EU N, like 51.00.500 EU N or YOU WILL Brick Your CMU." - Szóval valszeg két update kell majd hogy a legfrissebbet feltedd. És a legújabbat érdemes, sok bugfix van benne plusz Android Auto / Carplay Compatibilis (egyszerű usb hub cserével)
-
troland26
őstag
51.00.351 az OS verziószáma az autómba. Erre mehet a legújabb fw ? Vagy melyiket érdemes?
Ti honnan töltöttétek? -
mmdms
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Elhiszem, mukodeserol nem tok mit mondani en nem hasznalom.
Tolatokamera linkjet mar korabbi hszedbol elmentettem, koszke! -
Rushyk
tag
Sziasztok!
Mazda 3 2007 2.0, milyen fékolajat ajánlotok? Mennyiség mennyi kell belőle?
Köszönöm a válaszokat!
-
tobias88888
őstag
Gyárilag nem elérhető az AA/CP, ezek kínai mókolások, de tökéletesen működnek és a gyári minőséget hozzák. Tavaly szeptember óta használom a vezetékes AA/CP 2.1es update-t (#7011-ben is az van) gond nélkül (ugyan ez a helyzet ezzel a tolató kamerával, legjobb vétel volt). Vezeték nélkülihez is inkább ezt ajánlják páran és egy dongle-t, mert az alap 3.2 kevésbé stabil.
-
válasz
Moleman
üzenetére
pontosan a 2019 őszi frissített modellek hazai bevezetésétől* volt elérhető a CX5-höz (elképzelhető, hogy a hármashoz is) - de a németeknél például már hamarabb is volt, nekünk 2019 hatodik havi a (német) CX5 és már van benne vezetékes AA/CP
*árlistán innentől szerepel, mint opció -
troland26
őstag
Köszi,
Akkor én sem próbálkozom a vezetéknélkülivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tönk jú
Ha igen akkor az hamarosan elfüstől 🔥

T0mBd1gg3R