Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabolous4
csendes tag
Szerintem ez a GTA kicsit butább változata (nincs holttér figyelő akkor már a kerékszenzor nyomásmérő ami kiderült, és bose fejegység helyett Sanyo Tom-Tom navigációs rendszer, ja igen és 17 felni a 18as helyett), 155 lovas 2ezres benzines ami nekem van es a dízelből a 2.2 129 lovast gyártottak. Köszönöm mindkettőtöknek, hogy hozzászóltatok a kérdésemhez, további szép napot nektek!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok Mazda 6 GH Takumi felszereltségű 2012 évjáratú 155 lóerős 2.0 benzines autóm van, az lenne a kérdésem, hogy gyárilag keréknyomás szenzorok nem voltak amikor hozzám került az autó, utólag ha szeretnék feltenni használható lesz? van jeladója? betanítható? ha igen hogyan valaki tud tanácsot adni? előre köszönöm mindenkinek aki elolvassa, további szép napot kívánok mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Szerintem még a gyári van benne svájcból származik az autó 186ezer km van benne jelenleg. Mi az oka annak hogy nem tudtam megmérni fokmérővel a fokát? az eszköz működik mert más folyadékot meg tudott mérni. Valamint még tavaly vettem egy Kroon Oil zöld koncentrátumot tartaléknak de nem próbáltam ki, akkor ebből semmiféleképpen nem lehet vegyíteni bele?
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem Mazda 6 GH 2,0 benzinesben fl22es hűtőfolyadékot ír, nekem most egy kicsit lejjebb van a szint mint a max és a min között ezt kizárólag fl22 folyadékkal lehet utána tölteni vagy használhatok zöld koncentrátumot 50/50 es desztillált víz vegyítéssel? valamit mielőtt nagyobb fagyok voltak próbáltam lemérni hogy hány fokot bírhat a fagyállóm de ilyen távcsöves mérő eszköz nem mutatott semmit, ezért injekciós fecskendővel kiszívtam belőle és betettem a fagyasztóba -18 foknál nem fagyott be, esetleg valami ötlet hogyan tudnám megmérni hány fokot bír? Válaszokat előre is köszönöm szép napot mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok kedves fórumtársak a vezető oldali ülésfűtésem nem működik egyik fokozatban sem az anyós oldali megy mindkét fokozatban, pár napja még működött, mi lehet a probléma biztosíték vagy csatlakozó? esetleg megtudnátok mondani pontosan merre találom a biztosítékot egyáltalán a két ülésre külön van-e biztosíték? és, hogy az ülésfűtés csatlakozója ami az ülés alatt van melyik az? (Lámpával alávilágítottam kozvetlen az ülés alatt van egy olyan csatlakozó amiben egy zöld és egy szürke van, ez lenne az? Gondoltam kihúzom összedugom hátha valami kontakt hiba de sehogy sem sikerült széthúzni, nem nagyon erőltettem elne törjek valami fület. Köszönöm szépen a válaszokat,további szép estét mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok kaptam az eonon-os fejegységhez egy obd2 scannert próbáltam az eszközön torque program keresztül kapcsolódni de ezt írja, valaki nem találkozott már ilyennel hogy lehetne működésre bírni? Próbáltam hogy bluetoothból eltávolítom mint párosított eszköz, de az sem sikerül. Köszönöm előre a válaszokat és Áldott húsvéti ünnepeket mindenkinek!

-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok,Mazda 6 GH-ban Eononos fejegységhez gondoltam lecserélném a 4 ovális hangszórót az ajtóban,valaki cserélte már le? érdemes?kombi az alany,ha igen milyen hangszórót választottatok és a két magassugárzót is cseréltétek?
Szép napot mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok két kérdést tennék fel hátha tudnátok rá a választ és segítenétek.
1. ha gyárilag nem volt a GH-ba keréknyomás mérő szenzor akkor nem is tudná kezelni ha feltenném a kerekre?
2. Használ-e valaki Eonon GA9498A fejegységet a csomagban kapott fedélzeti kamerával? ha igen szeretném a gyári kamera alkalmazást lecserélni egy "droid dash cam" nevű alkalmazást ami elvileg nagyon jó de nem megy sem a play marketes verzió sem másik amit a netről felteszek,feltelepül probléma nélkül de ahogy elindul úgy be is záródik semmit nem látni a programból,esetleg ha valaki használná megköszönném a tapasztalatait.
Köszönöm mindenkinek a válaszát előre is,legyen szép napja mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Köszönöm mindenki válaszát a szint kb a két csík között van gondolom a felső csíknál kellene hogy legyen vettem egy koncentrátumot ami zöld, keverhetek bele belőle vagy önthetem csak nyersen a koncentrátumot amíg eléri a felső csíkot vagy nem jót vettem és ezt nem szabad semmilyen formában sem beleönteni?
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok márkatársak adott egy Mazda 6 GH FL 2.0 benzines 155lovas,jelenleg 181ezer km van benne szerintem még a gyárí hűtőfolyadék van benne,az lenne a kérdés sokan írják, hogy csak fl22 hűtőfolyadékot lehet beletölten és mondják azt is hogy mindegy milyet csak zöld legyen. Az lenne a kérdés hogy engedjem már le az egészet most és töltsek bele fl22-est vagy erre az évre csak vegyek g11es zöld koncentrátumot és töltsem kicsit fel?Válaszotok köszönöm,szép napot mindenkinek!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok márkatársak megtudnátok nekem mondani hogy a Mazda 6 GH kombi és hatchback ülések egyformák-e gondolok a hátsó sorra?valamint kombinált félbőr ülésgarnitúra van az autóban gondoltam lecserélném az elektromos full bőrre,csatlakozóm van e hozzá ülésfűtésnek és az ülésvezérlő elektronikának?
válaszotok köszi előre is további szép napot!
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok a következő TomTom NVA-SD8110 navigációs fejegység van a Mazdámban régi térkép adatbázissal,az lenne a kérdésem hogy házilag (tört verziójú frisset tudok e rátenni) már néhány nekirugaszkodásom volt de eddig mindig sikertelenül esetleg lenne itt olyan fórum tag akinek ilyen van/volt és értett hozzá?Segítségetek/hozzászólásotok előre is köszönöm,további szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R