Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
válasz
TheMartin03 #7693 üzenetére
Én idén csináltattam meg a TTF-nél Budakeszin. Jó munkát végeztek, korrektek voltak. "Kombinált" védelmet ajánlottak, fényképpel dokumentálták a folyamatot, jó lett, ajánlom őket.
-
aleister
veterán
válasz
TheMartin03 #7690 üzenetére
Arra már ott a 3300 cm3-es, hathengeres CX80.
-
Radnix
senior tag
válasz
TheMartin03 #7670 üzenetére
Ilyenkor ha eszreveszrm akkor megyek egy kisebb kort kb 10p es vegez is. Van egy kijelzo ahol mitatja hogy az allo helyzetben a motorleallitas bekapcsol-e. Ott van 3 piktogram: motor, akksi, futes. Ha mind a 3 kek akkor azt irja, hogy KÉSZ. Ha valamelyik nem teljesul, pl regeneralasnal a motor szurke, nem kek akkor latszik h regeneral. Amigy csak a fogyasztasnovekedes meg az alapjarato megvaltozott hang arulkodik.
Elvileg ha megfeleloek a korulmenyek, pl nagy fordulat allando terheles autopalyan akkor ugymond passziv modon is megtortenik a tisztulas, de igy a sok varosi hasznalat mellett van ez az aktiv regeneracio, amikor megnoveli az elegetett uzemanyag mennyiseget, hogy meglegyenek a feltetelek a tisztulashoz. Tenyleg nagyon gyors, de azert idegesito amikor epp fordulnek be az utcankba es akkor kezdi... -
nyepi
tag
válasz
TheMartin03 #7150 üzenetére
De, viszont egy idő után már akkor is eltömődhet, ha minden rendben. A 350-450 km. nagyon jó, akkor ott minden rendben van. Hidegen az enyém is kopog egyébként, de ez még teljesen normális ezeknél az öreg injektoroknál. Melegen vannak bekorrekciózva, hidegen bekopognak. Nem kell tőle félni.
EGR csak szimplán megszorul a koksztól.
A 2.0-s motor meg is szűnik, ha jól tudom.
A sorhatos benzinesről is volt szó, de ha jól tudom, úgy áll, hogy Európába nem jön. Minden a kibocsátási normák miatt. -
agoka07
senior tag
válasz
TheMartin03 #6820 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Hiba visszajelző lámpát még nem kaptam. Egyetlen dolog amit még nem tartok természetesnek, hogy 4-es fokozatban 10ből 9x nem megy 3000 fordulatszám fölé. Még fokozatban ezt nem tapasztaltam.
-
lemmy71
őstag
válasz
TheMartin03 #6518 üzenetére
Rengeteget segít egy jó vizeskályha
Főleg ha programozható (de van már wifi s vezérlő is) indítás előtt egy órával bekapcsolni.
A hőcserélő amiről beszélsz az inkább a hűtést segíti.
Halkan jegyzem meg, 20 évvel ezelőtt már sms -l indítottam az állófűtést az F12 Volvoban 🔥 -
Villa7
tag
válasz
TheMartin03 #6515 üzenetére
kb 15-20 km üzemi olajhőmérséklet minden autónál főleg télen
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest