Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Én most voltam Kakasdon! Vakkumpumpa csere, fekolaj csere, fék padon bemeres, teljes autó átnézés, bal oldali visszapillantó javítás (Szerencs nem volt nagy gond) 140300 Ft fizettem! Megint pozitív véleményem van Kakasdról!
-
snorbi82
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Én mindegyik automba MANN szűrőt rakok. Ha jól tudom, MANN elfogadod gyári helyett is.
Korinek Marciékkal összeségében nincs bajom, de volt, hogy többször annyiba vagy többe került volna náluk "garival", mint Kakasdon vagy Pécsen egy javítás.
Plusz láttam Mazda 6 alatt az olajteknőnél annyi pasztát tettek, hogy szomszédok autójára is jutott volna.
Nem beszélek ellenük, de kolléganak ők csinálták a szívósor tisztítást és fél éven belül úgy nézett ki neki, mintha megse csinálták volna. Persze mondták vigye vissza és megnézik és jutányos áron megcsinálja, de ilyenkor már... -
snorbi82
senior tag
Nekem már 210-240 kmént van regen(sok rövidet megyek mostanában
) , párom autójában 180 km-ként és nagyon minimális az olajszint emelkedés. 300-350 az brutál jó. Szinte gyári. -
snorbi82
senior tag
Waze van mikor megbutul. Nálam helyre szokte tenni, ha telefonon belépek és után jó egy darabig.
-
snorbi82
senior tag
tobias88888:
Egyébként szerintem a kábelezés sem vészes. Ha nagyon igényes vagy, akkor tovább tart, ha meg nem...
A lényeg, hogy csere előtt kell a frissítés, ha jól emlékszem.
Nekem is megvan. Rögtön feltöltöm és megosztom! -
snorbi82
senior tag
Én navi frissítést ebay-ről vettem 14.000 Ft volt. Tökéletes friss térkép. Aliról meg vettem egy drágább USB aljzatot így vezeték nélkül meg CarPlay (AndroidAuto). Váltó előtti részhez, meg vettem egy QI töltős részt szintén Aliról. (így még +5 LE is lett az autóban
) -
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok! code 2118:00-64 folytoszelep hiba! Melle ABS hiba is rögtön! Folytoszelepből brutális fogaskerék hang! Gondolom csere?! Mazda 6 2016 D! Köszi
-
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Nem kell leszedni a telefont! Működik, hozzáférsz, csak az autó kijelzőjén nem! Rootolt telefonon nem próbáltam még,de nekem a CarPlay valahogy jobban kézre áll!
Létezik már vezeték nélküli verziója is! Tökéletesen működik! -
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
Üdv!
2016 Mazda 6: Hollandiából behozott Revo (led, bőr ülés stb.). Ami hiányzik belőle (gyárilag) nincs benne tolatókamera. Ha veszek bele egy bontott példányt, akkor elég csak betenni a helyére és a kárpit alatt ott a vezetéke és kész, vagy vezetéket kell behúzni a fejegységig. Ha vezetékelni kell, akkor igy marad
-
snorbi82
senior tag
Vagy nézd meg itt!
[link] -
snorbi82
senior tag
válasz
mgoogyi
üzenetére
Garanciás visszahívásra vittem az autót. Szalonba lépés után, kb 1 perc után fogadott valaki, hogy milyen autó érdekel. Elmondtam miért jöttem, erre közölte érti, és ott hagyott!
Ezek után a pultnál a Hölgy barátjával beszélt telefonon és nem üdvözölt, hanem felállt és ott hagyott.
10 percet vártam rá, mikor vissza jött kérdezte mit szeretnék... Elmondtam ismét.
Hívott valakit valahonnan, akinek ismét elmondtam, aki nagy nehezen segített.
Miután elkészült az autó (sajnos nem vettem észre) az anyósoldali műszerfal bal felső részét (szerintem végig húzták), mire haza értem végig volt repedve a bőr. (2008-as GH-nál ez jellemző hiba, de rögtön szerviz után ment tönkre).
Hívtam őket, közölték tegyek panaszt. Írtam hivatalos levelet a Móczás Úrnak, aki mai napig nem válaszolt. Újabb hívásra közölték menjek bíróságra, ha nem tetszik.
A szalonban az autó mellett én pókhálóztam le, hogy be bírjak ülni.
Röviden ennyi.
De még egyszer mondom, sokan nagyon megvan elégedve velük. És ez így van jól.
-
snorbi82
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az hogy neked mi volt a tapasztalat.. Sajnálom. Mint magán véleményed elfogadom.
Sajnos első benyomásra tényleg ez van, de én már többször voltam ott és mindig készséggel segítettek és telefonban is. Tehát nekem + a tapasztalat.
Nem reklámnak szántam. Ezzel Kakasd is reklám! Ott is vannak jó és rossz tapasztalt. Ezzel az erővel akkor oda sem. És én lennék a topik gazda, akkor a szegedi mazdát minősíteném úgy, mint Te a Alsónémedit, de másnak jó tapasztalata volt, így elfogadom, hogy rossz napot fogtam ki.
De ez a magaslatos szöveg amit írtál az kb ugyan az, amit sérelmeztél.
Részemről ennyi. Azt csinálsz amit szeretnél. Sőt! Megkérlek, töröld a #5903 hozzászólásom, nehogy másoknak megtévesztő legyen.
-
snorbi82
senior tag
Azt hiszem nem rég változott a mazda hozzá állása ezzel kapcsolatban. Pl ha német az autó akkor az assistans szolgáltatás is németbe fog szólni. De garanciát nem tudom.
Azt hiszem a totálcaron volt egy cikk, hogy az téves eszme, hogy csak akkor él a garancia, ha márkaszervízbe csinálják az autót. Ha számlaképes a szerviz, ahol csinálják, akkor elméletben garanciásnak kell maradnia.
-
-
snorbi82
senior tag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Tessék mondani, Totálcar videó?
Annyira rozsdásodik mint a BMW, Audi stb. Nem kell félni már tőle.. Nem is értem, hogy a totalcar miért hozza le folyton azt a cikket, olyan mintha lejáratás lenne.
Nem írtad, hogy milyen motorral szeretnéd. Ha benzin, akkor 2.5 és nincs bajod. Ha Diesel akkor lehet hiba. -
snorbi82
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem tettek bele! Utólagosan vagy riasztóval megoldható! Sajnos ez van! Nem emlékszem de lehet a 2017 körül faceliftben már van.

Passatban nagyon sok minden utólag be kapcsolható akar házilag is! Nagyon könnyen lehet őket programozni! -
snorbi82
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen kihagyták! A GH szériában benne volt, a GJben kihagytak
-
snorbi82
senior tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Bármelyik autónál előjön. 2018as Kia Sporta. kollégánál megindult a rozsda. Igaz garos, de na. Sajnos egyre több újabb autónál egyre inkább jön elő a rozsda. Ez bármelyik autónál előjön, félhetsz.
Én azt mondom mindenkinek, hogy minden autóra költeni kell, azt vegye meg ami tetszik neki. -
snorbi82
senior tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Május 1tol emelkedni fognak az árak! Nem is kicsit! Én is néztem ezeket! Csak ami tetszik és van annak a belseje nem tetszik ( barna vagy vörös bőr).
-
snorbi82
senior tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
A 2015ös Cx-5: automataváltó olaj csere, olaj csere, vezérlés csere, nekem legutóbb megállt 238e-be.
Autómat. olaj csere: 100.000 km-nél javasolják! -
-
snorbi82
senior tag
mikor mi vettünk a páromnak 3.7 m volt a felső határ (a maradék pénz esetleges szervizekre). Mire megvettük az autót ( 5 hónap :S
) 4,4 millió lett az autó. Rengetek hulladék és még ebben az árban is sajnos.
-
snorbi82
senior tag
Egyébként ha normalis szervizt kap végig max 15e km olajcsere stb, akkor sok baj nem lesz vele. 2017nel meg nem igazán jellemző a lancszakadas, de 160ekm érdemes lehet.
-
snorbi82
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A vezérműtengely is képes törni sajnos.

-
snorbi82
senior tag
A Skyactive diesel problémás. Nem ajánlott vétel. Van akinek, soha nem jön elő a hiba, de inkább jellemző, hogy hibás lesz. Ha kifogsz olyan autót amiben 10-15e km után cseréltek olajat (nem jellemző), azoknál kevésbé jönn ki a hiba. Benzinest vegyél, igaz 1 millával drágább.

-
snorbi82
senior tag
válasz
jdaniel1993
üzenetére
Szia! Vagy 2.0 vagy 2.5. nem sokat találtam 2.8 és 3.1 között néz ( Hahun néztem szét). Hát nem nagy választék van. Ahogy elnezem a benzines árakat. Aztaa betyár. A GHnak talán csak a kormánymű kopogas illetve kormánymű hiba szokott lenni. Ha cserés az jó árban van. Légzsák visszahivas volt rá és vezetőules javításra is volt vissza hívás. Ami még talán a fék nyereg szeret beragadni. Felújítással javítható.
-
snorbi82
senior tag
A 2006 előtti mazdákra volt igazán jellemző a rozsda. Gh szériától nem jellemző. Ahogy írták, szagújságíró bácsi, a csavaron látott felületi rozsdát a kerék mellett, és már is a Mazda rozsdásodik. A 2.5 feles motor megbízható jó motor. Nem fog hátba vágni (mint egy TFSI) de jó kis motor. Átlagban 8 körül eltudsz vele szaladgálni szerintem.
Váltóolajcsere (én h.ülye vagyok) a kézi váltós autómban is 60.000 km után cserélem az olajat. Üzemanyagszűrőmet minden második olajcserénél (ami nálam max 22-23e km).
Fékolajat is cserélni szoktam 2 évente. -
snorbi82
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szia! Ha jól tudom nem sok buktató van. 3asnal nem tudom, de 6osnal az alvazszam ha GLes az a jó. 2017 környékén váltott a Mazda (facelift) és javítottak az olajpumpa részt. Az ár diesel miatt is ennyi.
Szerintem ha tetszik a hatchback én azt vennem.
[link] Benzines, ha nem mész sokat,.
-
snorbi82
senior tag
Én nem tudom mi van mostanában. A benzines autók ára nagyon meredeken megy felfelé. Asszonynak nézzünk most autót. 2017es diesel (méter van benne, de nem vészes) :
[link] -
snorbi82
senior tag
Gondolom aksi nem volt mostanában le véve, ha nem akkor
Pillangószelep + légtömegmérő tisztítás? -
snorbi82
senior tag
válasz
Uyuarasy
üzenetére
Igen felhígítja, mivel nem tudja kiégetni (lehet amúgy is hígítja nem tudom). A másik, hogy 12000 km után (max 15.000 km) ki kell cserélni azt az olajat. Értem én, hogy elmegy 30.000et ha hosszú távon használod, akkor kiírja, hogy még 40.000 km, de naaa.
A Cegléd - Budapest az évi kb 35.000 km azért arra már talán érdemes Dieselt venni. -
snorbi82
senior tag
2,5es benzines eszi az olajat, nem sokat, de eszi. És sorolhatnam, hogy 1,8nak mi a baja.
2008as Gh 2.2es 480.000 km mentünk. Céges autó volt. 6 év alatt. Motorhoz nem kellett nyúlni, kettőstomegu gyári volt, 12.000 kmnel olajcsere mindig. Értem hogy szar. A következő 2015os. 4 év alatt 320.000 semmi baja és itt az új... Tudom ez autópálya és ez jó neki. -
snorbi82
senior tag
Esetleg?? [https://mazdatweaks.com/]
-
snorbi82
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Elhiszem, de nekem nem volt problémám velük és még két barátom is oda hordja, egyik sem panaszkodott. Igaz, gyári vissza híváson kívül semmi bajuk nem volt az autóval. Ezért nekem csak pozitív tapasztalatom van velük. Ezért jó a forum. Itt kiderül mindig, hogy egy adott dolognak van negatív része is.
Hupsz. Eszembe jutott, hogy egyik ügyfél panaszkodott rájuk, hogy féket (tárcsa és betét) cserélni kellett volna. Ő független szakértőhöz vitte az autót, amit állítólag a Mazda elutasított. Amit végül Ő kicseréltetett. Végül a költséget peren kívül megtérítették neki. -
snorbi82
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Kakasd: 12 éves autómat hordom oda. Mindig kedvesek, és soha nem tapasztaltam rosszat náluk.
Ellenben egyszer voltam szegeden, ott volt dolgom. Olyan undorító társaságot mint ami ott van van... Mikor mondtam, hogy a légzsák visszahívás miatt jöttem, ott hagyott az ember,higy majd segít valaki. A szalonba az autó körül pókháló stb. És olyan csúnya munkat végeztek az autón, hogy egy szakival kellett kijavitatnom. Ahol lehetett panaszt tettem.
Nem is értem, hogy Mazda miért engedi nekik, hogy Mazdat aruljanak.
-
snorbi82
senior tag
Én kb fél éve akartam be regelni. Személyigazolványom is kérték, így hagytam az egészet a fenébe. Azért nem mindenkinek adom meg...
-
snorbi82
senior tag
válasz
tobias40
üzenetére
Hi! Facebook Mazda 6 Club Hungary. Van egy két igen hozzáértő srác. Tudnak neked segíteni.
(#3145) rasotamas:
Az olajpumpás javításra volt visszahívás ha jól tudom. Meg ugye volt akinek ingyen motorcsere is volt. Tehát azt érdemes megnézetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nem dobta. Mazda kereskedésbe beugrasz a forgalmival, és megkérdezed.
Lemértem a cserét, kényelmes tempóban 38 perc.
Saját vélemény