Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6578) hoffman_ válasza Uyuarasy (#6568) üzenetére


hoffman_
nagyúr

nagyon köszönöm a részletes beszámolód és tapasztalatokat, nem számítottam ilyen alapos infó csomagra :R

én a Ford Sync3-at és a VW infotainment rendszereket használtam sokat, ezektől sem estem hasra soha, igazán jót nem láttam még átlag autóban. a CarPlay infó nagyon hasznos, ha azt tudja, pont mint elég.

nyilván még nézegetem az infókat, de ez alapján akkor jól sikerült meghatároznom, hogy milyen típust is keresek. van most egy, ami tetszik, ahogy írtam, de egyáltalán nem sietek. nyilván a felszereltség és külső ennél stimmel. még az is lehet, hogy ha megnézem, akkor minden más is rendben, az előlélet is, de nem akarom elsietni, nem létszüksélet még tavasszal. egyedül km-ben lehetne kevesebb, de ez nyilván egyenes arányban van az árral.

az általad említett hibák, ha tényleg ennyivel meg lehet úszni középtávon, akkor egész barátiak. amivel még találkoztam fórumokon máshol is, Mazda vonalon, az a rozsdásodás, ahogy írod is, de ez is megosztó. ez már komolyabb tünet, még nézegetem a 2016-2018 vonalat, hátha találok még konkrétabb tapasztalatokat. ez az alvázvédőzés nekem ingoványos talaj, ehhez semmit nem konyítok, de ha érdemes és elejét lehet / kell venni, akkor ez még bőven vállalható kompromisszum első olvasásra. nem vagyok az a bütykölős típus, illetve ez nem igaz, sok vackot megcsinálok, de az autó és a telefon pont nem ilyen, azt használni szeretem, nem piszkálni :D

nyilván a legalaposabb szemle után is maradhat bent valami nem várt probléma az előző használatból, de attól éppenséggel nem félek, hogy nálam fog kokszosodni egy motor bármennyire is : )

+ #6567, focvis
köszönöm neked is, remek hír, a CarPlay teljesen kielégítő feature.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.