Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1609) Vistaboy válasza [Prolixus] (#1607) üzenetére


Vistaboy
veterán

Egyelőre az biztos, hogy kapunk új videót, mégpedig "N7 Day Trailer" néven, aminek a lejátszását már most integrálták a weboldalra, csak még ugye videó híján hibát jelez, ha rányomunk a play gombra.

Már csak az a kérdés, hogy végre ingame bemutató lesz-e, vagy újabb cinematic trailer, ami tovább feszíti a már amúgy is pattanásig feszült idegeinket. :)

(#1608) Biosphere: Persze, ahogy a Blizzard is tette a Diablo III-al. Beígérték, hogy a rajongók el fognak ájulni, és végül igazuk is lett, csak éppen ellenkező értelemben. Elájultunk a nagy semmitől, amit kaptunk, ráadásul még az sem lesz ingyen... Az Electronic Arts teremtette ezt a DLC-re épülő üzleti modellt, majd pont ők adnak ingyenes bővítményt a 2017-es év legjobban várt játéka mellé... álmodik a nyomor. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.