- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Ki kell még menni vele, a "szabadba" pár tesztképet még akarok csinálni...
egyenlőre nem tűnik rossznak... CA-t nem tapasztalok, ellenben ha rosszúl szerelnek össze egy optikát az iszonyatosan aberrál, nem csak nagyfényerőn ...hanem szinte mindenhol ahol erősebb csillogás vagy ellenfény van.
Van egy 40e-es manuális lencsém, de abba úgy beleszaladtam, hogy a végtelenben nincs meg az élesség hanem átbukik ... namármost vannak olyan "lencsék" amit fordítva is vissza lehet rakni, én erre gyanakszok, de nem vagyok optikai szakember... ez amiről beszélek kellemetlenűl rózsaszínes sávban keseríti meg az életem, ha nem túl nagy az ellenfény vagy élfény akkor nincs vele baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest