- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia !
Ki kell még menni vele, a "szabadba" pár tesztképet még akarok csinálni...
egyenlőre nem tűnik rossznak... CA-t nem tapasztalok, ellenben ha rosszúl szerelnek össze egy optikát az iszonyatosan aberrál, nem csak nagyfényerőn ...hanem szinte mindenhol ahol erősebb csillogás vagy ellenfény van.
Van egy 40e-es manuális lencsém, de abba úgy beleszaladtam, hogy a végtelenben nincs meg az élesség hanem átbukik ... namármost vannak olyan "lencsék" amit fordítva is vissza lehet rakni, én erre gyanakszok, de nem vagyok optikai szakember... ez amiről beszélek kellemetlenűl rózsaszínes sávban keseríti meg az életem, ha nem túl nagy az ellenfény vagy élfény akkor nincs vele baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest