Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
A következő képpel lenne egy kis bibi. Rekeszelés nélkül nem fátyolosodik így a kép közepe, de ha elkezdi az ember behúzni a rekeszt, napsütésben, ellenfényben ilyen képek esnek ki a gépből. A rekesz nem olajos, nem fémes csillogású, az obiban lévő alkatrészek is javarészt feketék, ami nem volt az azt kicsit lefestettem, de semmi változás. A keresőképen semmi nem látszik, ott még minden tökéletes, csak az elkészült kép lesz ilyen, és csak rekeszelve ellenfényben (ha árnyékban állsz, akkor is). Egy 200/4es Takuról van szó. Tud nekem erre valaki gombot varrni, mert én nem tudom mi miatt csinálhatja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[link] [link]](http://img28.imageshack.us/img28/702/img1446c.th.jpg)