Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
A következő képpel lenne egy kis bibi. Rekeszelés nélkül nem fátyolosodik így a kép közepe, de ha elkezdi az ember behúzni a rekeszt, napsütésben, ellenfényben ilyen képek esnek ki a gépből. A rekesz nem olajos, nem fémes csillogású, az obiban lévő alkatrészek is javarészt feketék, ami nem volt az azt kicsit lefestettem, de semmi változás. A keresőképen semmi nem látszik, ott még minden tökéletes, csak az elkészült kép lesz ilyen, és csak rekeszelve ellenfényben (ha árnyékban állsz, akkor is). Egy 200/4es Takuról van szó. Tud nekem erre valaki gombot varrni, mert én nem tudom mi miatt csinálhatja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest