Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Én is láttam egyszer egy Chinon 50 mm, f/1,7-est 12-ért a Hardveraprón. Nemigen szoktam amúgy fotós szaküzletekben megfordulni, csak a netes árakat nézegetem. A kérdésem valójában arra irányult, hogy megéri ez az obi ezt a pénzt. A válasz alapján nemigen.
A modern Pentax-ok elég sokba vannak, ha jól emlékszem, akkor a tréfa növelése előtt 80e körül volt a régebbi 50-es, most talán több. Az új 55 mm-est nem említve, pedig az tuti lehet. Jobban preferálom a modern objektíveket (modern vázra modern objektív illik), de nem vagyok kifejezett portréfotós, csinálok persze, de csak módjával. Épp ezért annyit nem akarok költeni rá. Ha 10e körül látnék valami hasonlót, akkor arra vevő vagyok, annyit megér a dolog.
Amúgy van két régi filmes szovjet gépem (egy Zenit + Helios 58 mm f/2 és egy Vilia kompakt), azokon találkoztam manuális objektívekkel, a Pentax vázon még nem használtam ilyen obit. Az A állás jelentőségéről tudok. Amúgy rákérdeztem a tagnál erre a részletre, de választ még nem kaptam tőle.
Lehet, szereznem kellene egy konvertert, hogy a Helios-t kipróbáljam a K200D-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Kedvenc zene a mai napra
- Építő/felújító topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest