- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Szten Márs #1132 üzenetére
Én is láttam egyszer egy Chinon 50 mm, f/1,7-est 12-ért a Hardveraprón. Nemigen szoktam amúgy fotós szaküzletekben megfordulni, csak a netes árakat nézegetem. A kérdésem valójában arra irányult, hogy megéri ez az obi ezt a pénzt. A válasz alapján nemigen.
A modern Pentax-ok elég sokba vannak, ha jól emlékszem, akkor a tréfa növelése előtt 80e körül volt a régebbi 50-es, most talán több. Az új 55 mm-est nem említve, pedig az tuti lehet. Jobban preferálom a modern objektíveket (modern vázra modern objektív illik), de nem vagyok kifejezett portréfotós, csinálok persze, de csak módjával. Épp ezért annyit nem akarok költeni rá. Ha 10e körül látnék valami hasonlót, akkor arra vevő vagyok, annyit megér a dolog.
Amúgy van két régi filmes szovjet gépem (egy Zenit + Helios 58 mm f/2 és egy Vilia kompakt), azokon találkoztam manuális objektívekkel, a Pentax vázon még nem használtam ilyen obit. Az A állás jelentőségéről tudok. Amúgy rákérdeztem a tagnál erre a részletre, de választ még nem kaptam tőle.
Lehet, szereznem kellene egy konvertert, hogy a Helios-t kipróbáljam a K200D-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- Canon 20-35mm f/3.5-4.5
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest