Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8301) flashx10 válasza HSM (#8299) üzenetére


flashx10
tag

huh... akkor valami nalam nagyon kimaradt amikor ezekrol olvastam.. :Y igy tenyleg nem fogja meg erni.. nekem legalabbis semmikepp..

de esetleg azoknak akiknek tobb 280x esetleg 290es kattyai vannak, az nem erne meg hogy szepen eladogatni oket, (legalabbis amig keresik) es befektetni olyan cuccra a videokartyak arabol?

esetleg valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol valamifele tablazatban fel vannak tuntetve ezek az asic cuccok? arakra, fogyasztasra es teljesitmenyre lennek kivancsi. mert ezek szerint en valami nagyon regi iromanyt olvastam ezekrol az eszkozokrol :(

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8302) HSM válasza Tenken (#8300) üzenetére


HSM
félisten

Szerintem ez nem vicces... Olyan, mintha azon röhögnénk, hogy ellopták az autódat, feljelentést tettél, de röhögünk, hogy úgyse lesz meg a tettes, és jobban tennéd, ha beletörődnél... :(

(#8301) flashx10: Jelenleg olyan cuccokat tudtommal venni még nem lehet. Táblázat se nagyon van, csak hírmorzsák.

(#8303) Cathfaern válasza flashx10 (#8297) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

A legelső Asic cuccok 300mh/s-es sebességet tudtak, ami pont annyi volt, mint az akkori videókártyát teljesítménye. Csak fogyasztottak 2,5W-ot a ~150W helyett. Szóval ha csak ugyanolyan árban van a cucc, mint a videókártya, már jobban megéri. Illetve ezek is tovább fognak fejlődni, és mivel specializáltak, ezért garantált, hogy előbb-utóbb sokkal jobb teljesítményt fognak tudni, mint a videókártyák. Szóval hosszútávon (1-2 éven belül) ugyanaz lesz a végeredmény, mint btc-nél is. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#8304) HSM válasza Cathfaern (#8303) üzenetére


HSM
félisten

Itt talán ami más lesz, hogy kisebb lesz a szakadék teljesítményben az ASIC és VGA között, mint a BTC-nél a memória-intenzitás miatt. Emiatt talán később fogják kiszorítani a VGA-kat. Talán. :)

(#8305) Reggie0 válasza HSM (#8304) üzenetére


Reggie0
félisten

Elegge valoszinu. Az r9 290 memoja megeszik 75Wot, szoval ennyi fogyasztas biztos lesz. Mondjuk 350W helyett enni fog 100-at es cserebe dragabb lesz.

[ Szerkesztve ]

(#8306) Ricsiii1992 válasza Reggie0 (#8305) üzenetére


Ricsiii1992
tag

Uhh, de az nem sok egy kicsit? A GTX460-on még mem hűtésse volt (max 5-10w lehetett a mem.) , jó ez 290, de akkor is, 75W-ba egy proci belefér.

[ Szerkesztve ]

(#8307) HSM válasza Reggie0 (#8305) üzenetére


HSM
félisten

Annyiból nem jó az összehasonlítás szerintem, hogy nem sok memória kell neki, csak gyors. A 7970-em pl. kb. 1GB van használatban bányászás alatt, 700Kh/s körül, a standard 7970-es konfiggal. Szóval felesleges vélhetőleg a 4GB memória, ha a negyede elég, az negyed fogyasztás.

Ezenkívül korántsem biztos, hogy egy specifikus, ASIC-ra illesztett kódnak is megmaradjon a memóriaigénye az általános OpenCL-hez képest , könnyen lehet, hogy simán le tudják faragni a töredékére is akár.

[ Szerkesztve ]

(#8308) gcsordas válasza Tenken (#8300) üzenetére


gcsordas
csendes tag

De jó, hogy nem adtam el :) Lesz legalább egy kis illegal cuccom. Pár év múlva mennyit fog érni? :)

(#8309) flashx10 válasza gcsordas (#8308) üzenetére


flashx10
tag

a fekete piac sokszor draga.. :D

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8310) Reggie0 válasza HSM (#8307) üzenetére


Reggie0
félisten

Egy teljes magnak 128KB kell. 1 hash/sec-hez 256KB/s savszelesseg kell. Nekem a 7950 siman elette a 2 giga memoriat.

(#8311) AAntii


AAntii
őstag

Na, még egy-két százalékot emelkedik a doge árfolyama és elérjük az 500-as difficultyt, ahogy hajnalban hatalmas nagy jövőbelátó tehetségemmel megjósoltam :D

Kíváncsi leszek mi lesz a kártérítés alapja a Kenya-perben, illetve hogy az orosz váltók üzemeltetőit mikor fogják nyakon csípni. A keresetlevél végén a soktíz pontos Kenya-életmű méltatás külön megsüvegelendő. :C

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#8312) HSM válasza Reggie0 (#8310) üzenetére


HSM
félisten

Ahogy írtam, szerintem ez konfig függő. Nálam a szokásosnak mondható -I 13 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192 konfiggal. Több kártyán is ellenőriztem, 1030MB körül van a memóriahasználat.
Ha jól számolok, akkor 171GB/sec elég 700kh/sec sebességhez. Az azért combos... Mondjuk kérdés, sok kissebb maggal hogyan tudják esetleg okosabban megoldani...

(#8311) AAntii: Jelenleg 496, szerintem azt teljes nyugalommal vehetjük már 500-nak. :C Nem baj, menjen csak fel az árfolyam, sok-sok ~300-as diff körül kibányászott kutyusom várja az értékesítést. ;]

[ Szerkesztve ]

(#8313) Dexar007


Dexar007
veterán

Addig amig nem felezodik a block reward a kutyusnal,addig folosleges varni a magas arfolyamot szerintem. :)

Give me your cum,bull!

(#8314) Geller72 válasza HSM (#8307) üzenetére


Geller72
veterán

"Szóval felesleges vélhetőleg a 4GB memória, ha a negyede elég, az negyed fogyasztás."

-Pedig nem így van. A magas TC-nek kell a RAM. 27k feletti TC WIN esetén 3.5 GB+ ramot kajálgat. Nem véletlenül áll meg a régi, 5970 és tsai. TC settingje 8k-körül. Mert ott fogy el az egy giga ram a vga-ból. pusz biztos, hogy kell neki az alaplapi ram is, ahogy számolgattuk, ms alatt kártyánként kéri a 2 gb-ot, ha azt akarod, hogy jól fusson.

Az asichoz annyit, hogy hiába lesz először kisebb teljesítményű célhardver, ugyanúgy el fognak szállni az árak és a teljesítmények. Nem fogja megérni kisebb asicot venni, mert a burzsujok meg fogják venni a bazi nagy kombájnokat és nem érdekli majd őket, ha darabja 15 ezer dollár lesz. Ugyan az fog lejátszódni, max kicsit másképp, de a végeredmény ugyan az lesz, mint a BTC esetében. Olyan diffek jönnek majd, hogy a kisebb asicokkal sem éri majd meg csinálni. Elég csak feltenni a kérdést. Mit tennél, ha most BTC-t szeretnél bányászni, A kérdésre adott válasz rövidesen egyezni fog a scrypt-el kapcsolatban is.

Ha sok pénzem lenne, fixebb altcoinokból vásárolnék be most, amikor még relatíve olcsón lehet. Később, amikor az asic minerek világa is leáldozik majd, akkor sokat érhetnek. Igaz, most is azt csinálom, csak picibe..:D.

[ Szerkesztve ]

(#8315) Reggie0 válasza Geller72 (#8314) üzenetére


Reggie0
félisten

A win memoria hasznalata irrelevans.

(#8316) Geller72 válasza Reggie0 (#8315) üzenetére


Geller72
veterán

Teljesen mindegy. Azt csak mellékesen említettem meg. A fő szálba miért nem kötsz bele?:D. Ja, mert nem lehet? :P

(#8317) Tenken válasza gcsordas (#8308) üzenetére


Tenken
őstag

Tegnap vettem 2-ért mikor láttam, hogy őrség váltás van. Ma eladtam 3-ért egy unatkozó bálnának irc-en.
Konkrétan semmit nem lehet tudni, hogy mi lesz egyenlőre.

(#8302) HSM:
Abszolút nem erről van szó. Egy béna viccnek indult az egész a doge mintájára, ami arra alapoz, hogy az usában már egy ideje kayne-t is meme szinten kezelik. Senkit nem érdekelt volna, ha egyszerűen legyintett volna. South parkban is kapott 2 részt, ahol gayfisht csináltak belőle.
Az a lényeg az egészben, hogy az az egoista, tehetségtelen b*lf*sz úgy gondolja pénzzel bármit megtehet. Senki nem mondja nekem, hogy az a néhány 10-100e ft-os eladás ebay-en, akárhol bármilyen szinten is befolyásolná a brand-jét. Egyszerűen nevetséges.
Ez az egész nem más, mint némi reklám, ahogy megjátssza a néger keményfiút a médiának. Pár nappal korábban egy 18 évest zúzott le, mert nem tetszett neki amit mondott...
Ezzel a mostani perrel is csak néhány csóróbb amcsi zsiványt tudna maximum előállítatni reális esetben, akik némi gyors pénzt akartak. Igazából őket sem kell sajnálni a dologban, mert átverésre építettették az egészet. Előbányászat, külön site-on való értékesítés még exchange előtt. Még heccelték is szándékosan, hogy nagyobb médiát kapjanak. Ez a része nekem sem szimpatikus.
Viszont a perelés nem csak rájuk terjed ki. A szerver hostokat futtató Amazon-t, és az igazából ennek az egésznek megálljt állítani próbáló dogecoin-os akárkit is (biztos láttad, hogy egy rakás coinye-s címet feltört) is ugyanúgy támadják. Azokat is akik a wallet-et futtatják...
Gyakorlatilag egy nonszensz a per nagyobb része. Nem akar mást, mint az idióta amerikai törvénykezésnek megfelelően (lásd macska mikrózás, McDonalds-es "vigyázz a töltetlék forró" stb...) valami pénzesebb célpontról nagyobb lét leakasztani (Amazon?). Ez ott bevett szokás.
Ez nem a kayne "brand" ellopásáról szól. (Igazából abban is kételkedem, hogy lehet-e egyáltalán ilyet állítani. Megnéztem csak emiatt pár klippjét, és egy izléstelen, ötlettelen mainstream hulladéknak tűnik alapvetően. De biztos az én ízlésemmel nem stimmel minden, elfogadom, hogy ott kint vannak, akiknek bejöhet.) Hanem arról, hogy igenis nem tehetsz meg mindent pénzzel. Azért mert ki tud fizetni egy páros űrrandit, nem perelheti és győzheti le az internetet...

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#8318) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

Néhány tapasztalat: 5850-es kártya tud 400kh/s-t nagyjából 70 fokon, 900Mhz-en, i18. Egész gép eszik 200W-ot max! Lemértem.
6850-es kártya tud 210kh/s körül 900Mhz-en, 64 fokon, i18. Ekkor még lazán lehet mellette netezni. Ez nyomja az ltc-t, a másik meg a middlepoolban izzad.
Azt nem tudja valaki hogy gpu feszültséget miért nem tudok állítani msi afterburnerrel egyik kártyán sem? Tuning vga bios kell hozzá?

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#8319) Reggie0 válasza Geller72 (#8316) üzenetére


Reggie0
félisten

Hat akkor mellekesen irrelevans. A tobbibe azert nem kotottem bele, mert mert nem akartam a kerdes technikai reszetol eltavolodni, de lasd milyen jofej vagyok, ime: A bitcoin asic elrugaszkodasnak egyik nagyon fontos aspektusa volt, hogy egy nagysagrenddel nagyobb teljesitmenyt ertek el egy nagysagrenddel kisebb fogyasztas mellett, azaz a fajlagos teljesitmeny nagyjabol 100x nagyobb volt, amihez az ara nem igazodott, magyarul nagyon megerte megvenni. (pl. bf jalapeno). Ezek az aranyok messze nem allnak fent a scrypt eseten. pl. nezd meg az alpha technology cuccat. 5mh/s kb 620e forint 100W fogyasztassal, ha sikerul osszehozniuk. Ennyibol kijon kb. 4MH/s gpuval es joval kisebb rizikoval. A fogyasztas kb. a 12-e. Nem nagyon eri meg, mert a bevetel negyedet se teszi ki a villany jelenleg, cserebe van egy eladhatatlan cuccod ha bedol az egesz.

Arrol nem is beszelve, hogy a scrypt asic joval nagyobb feluletet igenyel a felvezeton, igy a gyartas uteme is kisebb es a kihozatal is rosszabb, ami eleve a network hashrate bitcoinhoz hasonlo novekedeset lehetetlenne teszi.

[ Szerkesztve ]

(#8320) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Kis frissítés a tegnapi riser témához.

Ma szembesültem vele, hogy a DHGate viszonylag válogatós a bankkártyák tekintetében, és nincs PayPal sem, így csak olyan kártyával tudtam fizetni, amin nincs elég pénz 20-astól érdemben nagyobb megrendeléshez. Így, mivel nem akartam sem kínlódni, sem késlekedni azzal, hogy előbb átutalok a számláim közt, inkább leadtam a rendelést 20 darabra, aminek már tegnap éjjel megvolt a gazdája.

Mivel a minimum 20 darabos csomag árában már benne van a futárdíj, így talán azért is jobb ha nem egyben rendelünk 50-100 darabokat egy címre, hogy ne vakarózzanak rajta a vámon se, hogy ez már valószínűleg nem magán, hanem kereskedelmi célra lesz.

Szóval azt javaslom, hogy akik ma hajnal óta írakt nekem, azok keressék meg egymást, és adjatok le ti is egy 20-30 darabos rendelést.

(#8319) Reggie0

Ez mind logikus, és szívesen értenék egyet. Csak attól félek, hogy ennek nem mindenki számol majd így utána, hanem mindezek ellenére is sokan hiszik majd azt, hogy az ASIC-al dől majd a pénz, ezért dacára az érveidnek, mégis tucatjával veszi majd őket sok ember.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#8321) HSM válasza Dexar007 (#8313) üzenetére


HSM
félisten

Ráérek addig. Ellesznek itt a walletben tovább is, ha kell. ;] Bár így, hogy a nehézség is majdnem dupla lett, indokolt a magasabb árfolyam is... Ez még a jobbik verzió, mert pl. LTC-nél csak a nehézség nő, míg az árfolyamban csak reménykedhetünk. :DDD

(#8314) Geller_1972: Már megbocsáss, de mi a fenének kellene nekem az egekbe tolni a TC-t? A Toxic 280-am ha kell, 8K-s TC-vel hoz 850kh/s-et...
Amúgy valami a számolgatásaiddal sem stimmel, ami a rendszermemóriát illeti, 2GB rammal hajtok win7-el egy minert 3db 7970-el, és szuperül mennek. Persze, ehhez pengére be kellett lőni a rendszert, nem vitatom, nem is ajánlom ezt másoknak, de így jól belőve sebességvesztés nélkül megy hibátlanul 2 hónapja. TC 8K-n itt is.

Nem vitatom, hogy idővel az lesz, mint a BTC-nél, ahogy írod is. Ami viszont nem mindegy, hogy milyen gyorsan fogják az ASIC-ok ellehetetleníteni a VGA-kat. BTC esetén is még elég sokáig mentek együtt az ASIC-ok a VGA-kal, én csak azt írtam, itt szerintem ez még több idő lesz, ami végülis a VGA-s bányászoknak jó hír.

Az is tény, hogy a kisebb coinokban van rövidebb távon a legnagyobb potenciál. A totális bukásra, és a busás profitra egyaránt. ;]

(#8317) Tenken: Köszönöm a részletes magyarázatot! Így már sokkal jobban értem, miért olyan a hozzáállásod, amilyen. :R Azzal tökéletesen egyetértek, hogy a Dogecoinos hakkert ebbe belekeverni, meg az Amazont egy nagy baromság, azt olvasni is fájt, mekkora inkorrekt hülyeség. Azzal is egyetértek, hogy ha valaki beképzelt, és azt hiszi, pénzen mindent meg lehet venni, az antipatikus. Nekem is. Ugyanakkor az éremnek ott a másik fele is, hogy az internet névtelenségét kihasználva valaki nevével és hírével visszaélni még heccből is legalább ekkora görénység, nemhogy anyagi hasznot húzva belőle.

(#8322) AAntii válasza HSM (#8321) üzenetére


AAntii
őstag

Ha Kenya marketingeseinek kellett volna azt az időt megvásárolnia, amit a COYE-s téma miatt ingyen megkapott a művész úr [mtv, bbc, stb----> több letöltés az itunesról], akkor még a végén kiderülne, hogy legalább akkora biznisz volt ez neki is, mint a coin kitalálóinak. Igen, kitértem rá én is.

@janos666: mai napig veszik a 330-as usb asicokat a bitcoin bányászok, pedig kb. annyit érnek el vele, mintha én babbal akarnék gázerőművet üzemeltetni.

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#8323) Reggie0 válasza janos666 (#8320) üzenetére


Reggie0
félisten

Technikai okok miatt akkor sem lehet akkora novekedesi utem.

(#8324) HSM válasza janos666 (#8320) üzenetére


HSM
félisten

Miért, a VGA-kat nem veszik tízesével a mai napig, hogy majd csak dől a pénz magától? :C

(#8322) AAntii: Mindenesetre a bírósági anyagba gondosan belecsempészték a komplett önéletrajzát, meg még sokminden mást is. :C

[ Szerkesztve ]

(#8325) janos666 válasza HSM (#8324) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Egy VGA farmot talán kicsit nehezebb felépíteni és üzemeltetni, mint egy ASIC farmot. Persze nem próbáltam még Scrypt ASIC-t, de gondlom sokkal inkább PnP jellegű, mint a GPU. Nem kell megtervezni, hogy alaplap, riser, CPU, RAM, ATX táp, csak sorban fűzni őket fürtökbe 12V-os ipari tápokra és hub-okra. Nem kell agyontweak-elni a cgminer paramétereket, nincs kínlódás az OS-el, hogy Windows vagy Linux, abból is melyik kernel és driver (legalább is nem annyi).

Magamból kiindulva sokkal komolyabban tudnám venni, hogy akár vállalkozás szintjén csináljam, külön épületet tákoljak össze egy olyan helyen, ahol nem zavarok vele senkit és kazalban álljon a sok ASIC, mint hogy egy kisteherautónyi játékos VGA-val + megannyi sallangjaival dobálózzak.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#8326) Dexar007


Dexar007
veterán

Dogehouse mi a francot csinal? Hol van szerver,hol nincs...

Give me your cum,bull!

(#8327) RAMBÓ


RAMBÓ
aktív tag

Segítséget kérnék.
Próbáltam keresgetni, de nem találtam választ a köv. témára:
3 kártya 1 lapban: 6870 (pcie1x), 5870 (pcie16x), 5850 (pcie16x)
Slotok sorban a procitól lefelé:
Pcie1x (6870)
Pcie16x (5870)
Pcie1x
PCI
Pcie16x (5850)
PCI
PCI
cgminerben hogyan jönnek a kártyák sorban? Nem akarok valami rossz paramétert adni egyik másik kártyának.
Előre is köszi a választ!

(#8328) Imafett válasza RAMBÓ (#8327) üzenetére


Imafett
aktív tag

nekem ha sima x16ba vannak dugva akkor is összekeveri őket.. de örülnék ha kiderülne miért

[ Szerkesztve ]

(#8329) AAntii válasza janos666 (#8325) üzenetére


AAntii
őstag

Ha az ember saját maga nem ért hozzá, akkor szakember segítségével simán lehetne olyan állványokat megvalósítani, mint amilyet már korábban linkeltek is páran, szóval az emberek nagy részét nem a helyigény tartja vissza attól, hogy komolyabb összeget beletoljanak a bányászatba, hanem hogy az isten tudja mikor jön vissza a befektetés, ha egyáltalán valaha visszajön. Tehát az előnyt én nem a helyben-zajban látom.
Az egyszerűbb konfigolási lehetőség persze lehet szempont, ahogy az is, hogy nyáron biztosan egyszerűbb megoldani a tizedannyi hő disszipálását, de hol van még a nyár? :D

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#8330) HSM válasza RAMBÓ (#8327) üzenetére


HSM
félisten

Ki kell tapasztalni... Nekem ahány program, annyiféle sorrend...

(#8329) AAntii: Jelenleg is ott tartunk, hogy egy 2Mh/s-es bányász legalább 350 000 forint.... Azért nem kis összegek ezek.... Persze, relatív, kinek mennyire sok ez... És ez csak vacak 2Mh/s....

[ Szerkesztve ]

(#8331) Geller72 válasza RAMBÓ (#8327) üzenetére


Geller72
veterán

cgminer -n. Látni fogod..;). Alapból, pl ha csak kettő van benne, akkor a cpu-tól a legtávolabbi vga az első a minernek. De bekavarhat az igp, cpu with igp..etc. Ezért nézd meg a paranccsal.

(#8332) Tenken válasza HSM (#8324) üzenetére


Tenken
őstag

Ezen röhögtem én is. Az award-ok, meg a 13 millió like... :DDD
Viszont most látszik, hogy komolyabb válasz csapás lesz. Sikeresen felheccelt ő is egy olyan réteget a cryptofan-ok közt, akik komolyabban képesek kiaknázni a keménykedése miatti média viszhangot.
Még a végén visszanyal a fagyi az is lehet. :U

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#8333) gyuszaa válasza Dexar007 (#8326) üzenetére


gyuszaa
őstag

DDoS-olják a nagyobb poolokat, sőt fel is törtek párat, ne használjatok azonos jelszót és pin-t sehol.

(#8334) janos666 válasza AAntii (#8329) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Én most arra gondolok, hogy pl. kvázi "szakértő" státuszban meg akarnék győzni egy olyan befektetőt, aki azt sem tuja, hogy a Linux kernel az folyékony vagy szilárd, és a C++ az melyik gyártó terméke, orosz vagy kínai.

Teljesen életszerű példával itt volt a saját anyám, aki pont akkor vitt be a bankba lekötni sima kamatozó betétnek 2.5M HUF-ot, mikor kitaláltam december elején, hogy bányászni akarok. Mondtam neki, hogy ne a bankba vidd, bízd már inkább rám, mert azt még garantálom, hogy mínuszba nem megy a téma, esetleg nulla lesz a kamat (ha mást nem, akkor én le tudom nyelni azt a részt, amit a hardware amortizáción bukok, ha véletlenül még azt sem fedezné a termelés).

Mondjuk nem erőltettem, de nem sikerült meggyőzni, az utolsó fillérig a bankba vitte azt a pénzt, aztán állhattam neki összekaparni 10-20k-s tételenként a most itt lévő 5 VGA-m árát (behajtottam minden "kintlévőséget" és elnapoltam a TV cserét, stb).

Ha ahelyett, hogy játékra szánt kártyák színes-mesefigurás dobozát látja, elé tudtam volna tenni egy ASIC gyártó prospektusát, hogy célhardware és tételesen lebontva minden, hogy mi minden kell és ez milyen komoly dolog, nem pedig játékra való kacatok tákolmánya mindenféle IDE szalagkábelekkel és házilag eszkábált fémkereteken... szerintem egy-két nap alatt ráállt volna a dologra.

Így még ma sem hiszi el nekem, hogy egy forintot is termeltek eddig ezek a zúgó vackok, amiknek sárkány van a dobozán és űrlényeket lövöldöztem velük régebben. :DDD

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#8335) Dexar007 válasza janos666 (#8334) üzenetére


Dexar007
veterán

GT60 lett volna belole? :)

Give me your cum,bull!

(#8336) Geller72 válasza janos666 (#8334) üzenetére


Geller72
veterán

Mérlegelem még, hogy sírva fakadjak, amiért első lépésben csak 5 db 290(és X) VGA-t tudtál venni nagyjából 600k magasságában, 10-20k léptékben.. ;] :P

(#8337) AAntii válasza janos666 (#8334) üzenetére


AAntii
őstag

" Így még ma sem hiszi el nekem, hogy egy forintot is termeltek eddig ezek a zúgó vackok, amiknek sárkány van a dobozán és űrlényeket lövöldöztem velük régebben." :DD :DD

@(#8336) Geller_1972 : azt nem írta janos, hogy a kaparás mennyi időt vett igénybe, lehet mi kaparunk rossz helyen :D

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#8338) janos666 válasza Geller72 (#8336) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Volt olyan, akitől 150k-t követeltem egyben (ez most korábbi munkák ára, nem kölcsön vagy befektetés), de első nap csak 10-et tudott volna adni, aztán még 80-at, később már 100-at, még 20-at, még 10-et, meg ilyenek... van aki csak 20-al lógott... A lényeg, hogy nyavalygósan ment. Nem úgy, mint ha idetolták volna egy borítékban a 2.5M-et és hajrá, a saját nehezen mozdítható tőkém pedig csak a járulékos költségeket fedezte volna. Akkor eleve máshogy kezdem, nem használt vackokat vadászok le a VGA-k alá, hanem leadok egy szép kis megrendelést, mindenből újat...

(#8335) Dexar007

Jap. :K

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#8339) Imafett válasza janos666 (#8334) üzenetére


Imafett
aktív tag

"Így még ma sem hiszi el nekem, hogy egy forintot is termeltek eddig ezek a zúgó vackok, amiknek sárkány van a dobozán és űrlényeket lövöldöztem velük régebben. :DDD"

hatalmas gondolatok mester! :D

(#8340) RAMBÓ válasza Geller72 (#8331) üzenetére


RAMBÓ
aktív tag

bat fájlal indítom jelenleg. A parancssoros verziót még nem próbáltam.
Hogyan tudom megnézni, ha berakom a 3. kártyát?

(#8341) Dexar007


Dexar007
veterán

Ez tenyleg hihetetlen mar..10. leallas dogehousenal,de lehet tobb is annal. Erdekes modon mindig csak par percre fagynak be,aztan minden megy tovabb jo esetben 5 percig,es kezdodik elolrol.

Give me your cum,bull!

(#8342) janos666 válasza Dexar007 (#8341) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Diff manipulálási kísérlet?
Mondjuk én nem hiszek ebben, hogy az ilyen tényleg érdemben sikeres lesz.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#8343) Dexar007 válasza janos666 (#8342) üzenetére


Dexar007
veterán

Nem tudom mi,de lehet az lesz.10%-ot esett delutan ota a diff,mikozben az arfolyam nott.
Nekem egyik gepemre sincs rakotve a monitor,de a ventik hangjan hallom,hogy nem stimmel valami,mivel max terheles alatt kisebb hangzavar van a szobamban,leallaskor pedig a sajat hangomat is hallom,mivel a vga-k visszavesznek a lenduletbol.Ez pedig 2-3 ora alatt legalabb 10x elofordult.

Give me your cum,bull!

(#8344) adrian360 válasza Dexar007 (#8343) üzenetére


adrian360
őstag

Simán lehet hogy őket is ddos-olják, a middlecoin-os oldalon jött a tweet tegnap is és ma is hogy ddos támadást kapnak

(#8345) GIJoe


GIJoe
addikt

elég furán működik a wemineltc pool, 0,2 eltűnt, (donate le van véve...)

(#8346) Imafett válasza GIJoe (#8345) üzenetére


Imafett
aktív tag

miért wemineltczel? a middlepool 70%os + hozamot hoz ahoz képest

(#8347) Vulkanjoe


Vulkanjoe
újonc

I 17 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 3136 Ez mit jelent?

(#8348) Vulkanjoe


Vulkanjoe
újonc

Jah, semmi! Rájöttem!

(#8349) GIJoe


GIJoe
addikt

tud vki mondani egyhavi adatforgalmat 1 M hash-hez (LTC) , Sac/ kb :R

(#8350) htc07 válasza GIJoe (#8349) üzenetére


htc07
addikt

10 perc alatt ki tudod mérni és átlagolni :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.