Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8451) HSM válasza Tenken (#8448) üzenetére


HSM
félisten

Hulladék? Ugyan már... Az hogy nem 10 évre van tervezve, hanem csak 3-ra, még nem hulladék. Ugyanarra a bemenetre ugyanaz a kimenet jön ki rajta OpenCL-ben, és ez a lényeg. Persze, gamer kártyákból vannak hulladékok is, de nem azt kell megvenni és kész.

Szerintem amúgy éppen, hogy a GPU-s bányászathoz kell nagyobb szakértelem, tapasztalat, pláne nagyobb méretekhez. Épp ez a kulcsa, hogy elosztott maradhat, mert 0 tudással is össze tudsz dobni egy gigantikus ASIC farmot, míg a home user jó, ha egy gépet tud üzemeltetni, de ilyenből viszont jó sok van....

(#8450) Geller_1972: Ha eladtad a karijaid, úgy persze, vége... Nálam még temrelnek. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8452) Chappy


Chappy
tag

Heló!

Köszi a helpeket! -g 2 segített az 8192-es esetben, a 15ezresben rontott (sokat). Jah, egyébként olvasgatog, az egy dolog, hogy nem értek nagyon hozzá (kösz azért az oltást), csak mindenki veri a f@aszát az ati kártyákra, nekem meg GTX 660-nal (OC), 220-250 kh/s-t produkált a legújabb cudaminer, húzás nélkül. Mindenesetre küzdök akkor vele, néztem elég sok mindent neten, és hát 400-at írnak kb mindenhol, aztán fórumban 1-2x látom, hogy nem jön össze. Lehet hogy csak ez a kártya ilyen

Üdv.

(#8453) Reggie0 válasza HSM (#8447) üzenetére


Reggie0
félisten

Bocsanat, tenyleg.

(#8448) Tenken: En nyilvan nem, de te biztos megvenned ha nem lenne szuper ASIC, hogy ne hulladek kartyakkal kelljen szegyenkezned. :D
Ahhoz, hogy a gamer szegmensbe csak hullaek keruljon, ahhoz eleg sok hulladekot kene gyartani. Mert azert a kihozatal messze nem szar ennyire. Latszik, hogy fingod sincs a felvezeto gyartasrol. Ezert irogatsz butasagokat a banyasz ASIC-okrol is. Az ASIC-ok minosege messze alacsonyabb, mint barmelyik GPU-e, mivel csak a masodik generacional tartanak. Nezzuk csak a BFL-t: az elso szeria frekijet korlatozni kellett, mert szar lett a minosege, az elso wafer utan valtani kellett a tokozast, mert a disszipaciot sem voltak kepesek rendesen kiszamolni, majd helybol at kellett tervezni a nyakot a tokozas es nagyobb taparamkor miatt. Es te ezt nevezed professzionalisnak. Komolyan mondom sirva fogok elaludni...

[ Szerkesztve ]

(#8454) Geller72 válasza Chappy (#8452) üzenetére


Geller72
veterán

"csak mindenki veri a f@aszát az ati kártyákra, nekem meg GTX 660-nal (OC), 220-250 kh/s-t produkált a legújabb cudaminer, húzás nélkül"

-Erre azért ne legyél büszke, mert egy 7970 700 felett tud, amihez képest az a 220 eléggé gyurma. És a 7970 egy relatíve régi vga..Megsértődhetsz, de attól még igazat írtam. Nekikezdesz valaminek, amiről lövésed sincs, aztán megsértődsz, ha a fejedhez vágják? Hogy van ez? :F

[ Szerkesztve ]

(#8455) HSM válasza Reggie0 (#8453) üzenetére


HSM
félisten

Én a röhögéstől sírok, az azért vállalható elalvás előtt... :C
Az Avalonoknál is tök természetes volt a néhány százalékos HW-error fél évvel ezelőtt friss csipeken is. Nesze neked minőség. A hulladék űrlényes/lovagos/harcosos 280X/7970-jeim még egyet nem csináltak, mióta megvannak.

[ Szerkesztve ]

(#8456) Tenken válasza HSM (#8451) üzenetére


Tenken
őstag

1. Elsiklottál a "..." felett.
2. Nézd meg pontosabban a speciket. Nem csak ramba van eltérés. Pl notis szegmensben ugyanaz a csip gyárilag magasabb volton üzemelhet hasonló, de általában hosszabb gyári támogatás mellett. De, ha csak azt nézem amit te is mondasz, hogy a 10 év helyett 3 már önmagában engem igazol.
3. Ez a 0 szakértelem a "mi" esetünkben is dettó ugyanígy van. Ez az ún. "beüzemelés" szakmailag 0 értékkel bír. Egy átlag értelmi képességekkel rendelkező ember 1, de max 2 óra aktív utánaolvasás után összerakja.

+1. Kolléga a végét úgy is értette, hogy aki most kilép még rengeteg bukót úszhat meg a tömeges lekapcsolás előtt. (Gondolom)

De részemről nem kívánom tovább feszíteni a húrt, mert teljesen felesleges. Nagyon eltérő nézőpontjaink vannak. Talán egy sör mellett bőven kifejtve jobban el lehetne fogadni a másik érvelését...

Nem kívánok egyebet hozzáfűzni a továbbiakban.

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#8457) Imafett válasza Chappy (#8452) üzenetére


Imafett
aktív tag

Segitek hogy miert "verjuk" az ATI kartyakra jo?

(#8458) RAMBÓ válasza Geller72 (#8450) üzenetére


RAMBÓ
aktív tag

Hát azért reménykedjünk, hogy még hónapokig nyereséges marad a mi szintünkön is. Vagy esetleg 1 évig.
Nyilván nem ebből fog senki sem Hawaii-on villát építeni, de havi pár 10000 ft-ért még el lehet bohóckodni vele...

(#8459) gergomiho


gergomiho
tag

Rogton rajuk verem, mitszosz ? :D

@RAMBÓ : Valoszinu lesz ujabb coin, ujabb POW algo, ebben bizok :)

[ Szerkesztve ]

(#8460) dmon válasza Tenken (#8448) üzenetére


dmon
aktív tag

"Másrészt meg abszolút értelmetlen ezen sírnotok, mert ha nem lehetne asic-ot fejleszteni, szerinted meddig emelkednének az amd kártyák a jelen körülmények mellett? Db-ot nem tudnál venni kontinens szinten mert ugyanazok, akik megtudják venni az asic-ot elvinnék és ezekkel üzemeltetnék a farmjaikat."

Na itt tévedsz, pont az a lényege az ASIC nak (és ezért veszélyes a decentralizáltásgra) hogy megnyitja az utat a nagybefektők, az igazán nagy és könnyen menedzselhető farmok előtt, az Alpha nem véletlenül rack-es kiszerelésben készíti. Egy cex.io méretű farm nem fog VGA állítgatással tökölni PC-kben, nem is lehten megvalósítani sem és gazdaságosan üzemltetni sem.

Hol láttál te december előtt (azóta tologatják be a kínaiak a chipeket) ekkora méretű farmokat, már 50 - 100 MHS is nagynak számított, senkinek nem volt egy kézben 2000MHS-e mint most (ennek egy részét Middle-n járatják).

(#8436) Tenken : Közel sem annyira mint hamarosan leszünk.

(#8461) HSM válasza Tenken (#8456) üzenetére


HSM
félisten

Ez tény, hogy az egymillió forintos munkaállomás kártya minden szempontból tartósságra van tervezve. Ezzel szemben a gamer kártya nem 24/7 100% üzemre van tervezve, így az nem fog olyan tartós lenni. De erre van a garancia, ha meghal, mert silány, cserélik.

A beüzemelés 0 szakértelemmel bír 1-2 bányászgép esetén. Épp ez a lényeg, hogy az egyszeri user is össze tud dobni kis kapacitást a pincében, ha akar, anyagi beleszakadás és irreális kockázatvállalás nélkül is.
Ezzel szemben otthoni körülmények között, vagy akár kisipariban is, lényegesen nehezebb egy mondjuk 10-30 gépes parkot üzemeltetni, mintha akár 50-100 ASIC_ot tennél le. Probléma a GPU-nál az áram, a hűtés, a felügyelet. Azt nem lehet nagyban olyan könnyen tolni. Erre gondoltam. Szerintem ez pont a legnagyobb előnye volt az LTC-nek.

(#8459) gergomiho: Azóta nekem is lett két Toxic-om. A szem ártalmatlan, szóval 1 lovaggal és 1 harcossal nyertem. :C

(#8460) dmon: Ismét maximálisan egyetértek veled, én is így látom, sajnos, és nem örülök az ASIC-oknak. :R

[ Szerkesztve ]

(#8462) RAMBÓ


RAMBÓ
aktív tag

Middlecoin megint behalt?! Vagy csak az adatbázis sz*rakodik megint?!

(#8463) GIJoe válasza RAMBÓ (#8462) üzenetére


GIJoe
addikt

nekem is 0 értéket mutat...

(#8464) gergomiho válasza HSM (#8461) üzenetére


gergomiho
tag

Mennyit visznek a toxicok ? En meg a tapra varok hogy nyomhassam veluk :D

@RAMBÓ : Jah, minol, csak az adatbazis fos.

@(#8465) dmon : En utolag megkaptam mindent, csak a grafikon fos, mert az adatbazis nem birja a sok bejegyzest es varni kell mig frissit.

[ Szerkesztve ]

(#8465) dmon válasza RAMBÓ (#8462) üzenetére


dmon
aktív tag

Én most elhúztam a francba onnan, kb 1.5 nap ment bukóba mert hol ment hol nem, pedig az összes szerverét megadtam a configban failovernek.
Állítólag DDOS-olják őt folyamatosan, de a gépeim meg számolnak, csak semmi nem realizálódik belőle.

(#8466) HSM válasza gergomiho (#8464) üzenetére


HSM
félisten

A Toxic? Kicsit megtuningolva 800-850 is kihozható belőle, de ott már igen hangos és meleg, úgyhogy én kicsit visszavettem, 700Kh/s környékére őket.
800-850 körül elég barátságtalanul fogyasztanak is amúgy, készülj fel. :D Kicsit kisebb órajelen, 700kh/s-on viszont nem vészesek, annyit esznek, mint bármelyik másik 280x.

[ Szerkesztve ]

(#8467) Reggie0 válasza HSM (#8461) üzenetére


Reggie0
félisten

Igazabol ez sem kritikus, ha folyamatosan van feladata a kartyanak. A legnagyobb problemat a gyakori leallasok es indulasok okozzak, mert akkor gyorsan valtozik a homerseklete es hajlamos repeszteni a forrasztast. En peldaul leallitani sem ugy szoktam, hogy kilepek a cgminerbol, hanem szepen fokozatosan csokkentem az intensity-t, hogy ne huljon gyorsabban 2 fok/perc-nel.

[ Szerkesztve ]

(#8468) gergomiho válasza HSM (#8466) üzenetére


gergomiho
tag

Aha, megprobalom majd undervoltolni, megnezem mi sul ki belole. 1200as tapra rakok most 2ot, azt majd ahogy termelik a penzt rakok meg bele 1et, de ha 250et esznek akkor 2ot is.

A nem writeonly usereket amugy szerettel varjuk irc csatinkra /s adams.freenode.net /j ##AltcoinPH

[ Szerkesztve ]

(#8469) HSM válasza Reggie0 (#8467) üzenetére


HSM
félisten

A folyamatos nagy hőfok nem tesz jót a silányabb kariknak (kondikat OFF-olja hamar), és a ventik se szeretnek 100%-on menni 24/7. Persze, amit írsz, az is nagyon veszélyes. Bár ami hőingást egy átlagos játék produkál, ahhoz képest engem nem zavar a CGminer OFF egyből. :DDD
Amúgy se melegebbek a karijaim soha 65-70 foknál. :)

(#8468) gergomiho: A 2-t biztos elbírja az 1200-as táp 850kh/s-en is, talán 3-at is. :R

[ Szerkesztve ]

(#8470) Reggie0 válasza HSM (#8469) üzenetére


Reggie0
félisten

Ez egy 100 folotti gepen mert tapasztalat(tobb mint 200 kartya). Csak azok haltak el 2 ev alatt(olyan 15%-os aranyban), amelyikek idoszakosan kaptak feladatot. Amelyeknek allandoan volt feladatuk, azoknak 6% alatt van a ratajuk.

[ Szerkesztve ]

(#8471) HSM válasza Reggie0 (#8470) üzenetére


HSM
félisten

Annak a 15%-nak amúgy ilyen forrasztási gondjai lettek? Köszi amúgy az infót. :R Megpróbálok akkor erre is figyelni. Mondjuk van nálam tartalék pool mindig belőve, szóval nem sok "ciklust" kaptak még, ha lehalt a fő pool, folytatták a munkát a másodikban.... Vagy 10 poolos a listám most... :DDD

Mondjuk szerintem egyszerűbb, ha fogom, és a CGminer leállítás előtt kézi vezérlésre rakom a hűtést CCC-ben, minimumra tekerem, és ahogy leállt a venti, kilövöm a minert. Így szép lassan fog lehűlni, és nem kell annyit vacakolni. :R Majd kipróbálom. :)

[ Szerkesztve ]

(#8472) Reggie0 válasza HSM (#8471) üzenetére


Reggie0
félisten

Hat igen, nem art. En arra gondoltam, hogy csinalok egy "shutdown" pool a helyi halon, ami egyre kevesebb feladatot oszt ki, de fuggetlenul barmelyik cointol, igy nincs netre sem szuksege.

(#8473) DeusHun


DeusHun
őstag

Urak! Kis segítséget szeretnék kérni "tuningoláshoz", mert ilyenre még nem adtam a fejem s most kíváncsi vagyok, hogy mi a max amit ki lehet hozni a kártyámból.
Az ATI Catalyst szerint a mag órajele 800 MHz, a memóriáé 1250 MHz, ezeknek adtam más értéket indításkor. Konkrétan így: --gpu-engine 810 --gpu-memclock 1300 (ezekkel átlagban 406 mhs-t produkált, az eredetiekkel 392-t, HW maradt 0)
Valaki írta ma (bocsánat, hogy nem emlékszem a nevére), hogy a gpu sebessége a RAM sebességének 70-80%-a legyen. Érdemes 910 MHz-t adnom a gpu-nak vagy attól már tuti, hogy rövid távon tönkremenne?
Illetve mi az a határ ameddig ezeket az értékeket húzni lehet?

Rainforest Alliance Certified signature

(#8474) Reggie0 válasza DeusHun (#8473) üzenetére


Reggie0
félisten

En jobbat mondok. Addig huzd a memoriat, amig nem hibazik vagy le nem fagy. Aztan ugyan igy a gpu-t is huzd fel a maximumra. Majd ezutan addig csokkentsd a gpu orajelet, amig a hashrate novekedik, majd ha elkezd ismet csokkenni a hashrate, akkor megtalaltad az optimumot.

Azt nem tudom, hogy a kartyad meddig birhatja, szerintem eloszor nezd meg hogy az adott topicban a gamerek meddig huzzak es onnantol haladj lefele.

[ Szerkesztve ]

(#8475) Geller72 válasza DeusHun (#8473) üzenetére


Geller72
veterán

"Illetve mi az a határ ameddig ezeket az értékeket húzni lehet?"

-Bizony, ez a szép a tuningban. Hogy ezt neked kell megnézned, mert írtuk már pár százszor, hogy egyedi, mit is tud egy vga. Én elsőként 10 mhz-enként elmennék a végéig, majd tizet vissza és egy mhz-enként addig, amíg stabil, vagy hagyni ott, ahol tutira az. Ha akarsz, adhatsz plusz feszt, de az bizony már necces lehet. Én nem adnék, hanem álá natúr megnézném, mit tud az a vga. Ennyi. ;)

(#8476) chosa91


chosa91
aktív tag

MSI 6970-re tudna valaki (akinek van pontosan ilyen kártyája) adni egy általa bevált beállítás komplexumot?

"Find something boring, and make it funny!"

(#8477) Zoty@ válasza dmon (#8465) üzenetére


Zoty@
tag

Én is máshol vagyok. Eddig jó volt. Ki most merre bányászik?

Texas HoldEm for ever!

(#8478) Reggie0 válasza chosa91 (#8476) üzenetére


Reggie0
félisten

Nalam csak Sapphire jart. Sokra ne szamits, tuning nelkul 470-et tudnak.

(#8479) DeusHun válasza Geller72 (#8475) üzenetére


DeusHun
őstag

Reggie0, Geller_1972, köszi a segítséget, ennél feljebb nem mertem: --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1375
Itt már masszívan 85 fokos a kártya és nem mozdul (igaz most csukva az ablak), 444 és 450 között ingadozik az átlag termelés (max mért érték 500 hks).

[ Szerkesztve ]

Rainforest Alliance Certified signature

(#8480) flashx10


flashx10
tag

r9 270x es r9 280x el megy tuning nelkul egy 500as chieftek tappal?

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8481) deadwing válasza gergomiho (#8464) üzenetére


deadwing
addikt

Aztahéccázát, majdnem write only lettem... pont ezt akartam megkérdezni :Y

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#8482) Joe1985 válasza deadwing (#8258) üzenetére


Joe1985
tag

Helló!

Olvastam a válaszod csak eddig nem volt időm reagálni.
Szombaton meglesz a második 7950, ideje összeraknom a gépet. Egyébként a ASRock 970 Extreme4, AMD Sempron 145, 4GB DDR3 SDRAM (2 x 2GB) az ideális, vagy van jobb megoldás?
1000-es tápból van valami ami bevált és nem olyan drága?
A IBM Lenovo Power Supply 1060W jó lehet? Túl olcsónak tűnik.
Háznak van valami ötleted?

Köszi, hogy segítesz!

[ Szerkesztve ]

(#8483) Geller72 válasza flashx10 (#8480) üzenetére


Geller72
veterán

Mi van? Komolyan mondom, nem tudom elolvasni, mit írtál..:D. Ha azt szeretted volna leírni/megkérdezni, hogy a két kártyát felfűzheted e egy 500-as tápra, akkor a válaszom határozott NEM. A 280X-nek eleve kell annyi, vagy inkább több. Itt (szintén le lett írva pár százszor) nem a wattokat nézzük. Ilyen irányú kérdések előtt illik ellátogatni a tápos topicba és az egyes hsz.-t böngészni. :K Én a 7970/280X/290/5970 kategóriájú kártyáknak minimum egy 620-as 80+-os, tényleg minőségi tápot adtam, aminek lehetőleg egy railen meglehetősen nagy teljesítményt tud leadni. De nem költséghatékony az 1 táp/1 lap/1 cpu..ram..stb felállás. 750-es Aurum elbír 2 erős vga-t egy lapban.

(#8484) flashx10 válasza Geller72 (#8483) üzenetére


flashx10
tag

bocsanat, telefonrol tudok irni. igen, jol ertelmezted a kerdest. 1eve vettem a tapot, akkoriban mindenki ajanlotta, mert aktiv pfc aramkoros, 80plus-os, es 14.500ft-os ara nem mondhato "gagyi" mercury vagy codegen tapnak.

de ezek szerint ez keves lesz, koszi a valaszt.

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8485) oleslie válasza Joe1985 (#8252) üzenetére


oleslie
aktív tag

...SSD vagy HDD számít áramfogyasztás miatt?...
4GB pendrive,
Gentoo (vagy más pehelysúlyú - Centos6 pl. - , én gentoo-t raktam forrásból) linux.
X11/xfce/xvnc (hogy bárhonnan bármikor ránézhessek :P)
Eddig stabilnak tűnik (nem úgy mint az, amelyik windózon fut, 1-2 naponta újra kell indítanom a cgminer-t), 5. napja fut, eddig 2x téptem ki belőle a lan kábelt véletlenül, de nem hatotta meg :D

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8486) gergomiho válasza flashx10 (#8484) üzenetére


gergomiho
tag

En 1200as corsair platinum 80+osra fogok 3 280x-et rakni .. szal 500on nem hiszem h 2hasonlo elmenne. Ha tabortuzet akarsz csinalni akkor vegulis arra jo :D

(#8487) flashx10 válasza gergomiho (#8486) üzenetére


flashx10
tag

rendben, koszi szepen neked is! :DDD

egyebkent ugy kivancsisagbol, mi tortenne ha tulterhelodne egy ilyen premium tap? (tapos topik szerint, ez kulonosen ajanlott :D ) ha valaki nagyon raer, kivancsian olvasom a valaszt :)

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8488) oleslie válasza Geller72 (#8483) üzenetére


oleslie
aktív tag

Nem kell a 280x-nek 500W.
Thermaltake Berlin 620W = R9 280X Sapphire VaporX + HD6950 Sapphire + A64 X2 (+1db pendrive, de ez nem oszt - nem szoroz :) ) 730/400 -at termeltek.
Tehát nyélgázon ment a két kártya. Igen, múltidőben, nem fértek meg egymás mellett (egymást fűtötte a két kártya, indulás után 100% -os ventilátor sebesség mellett kb 30mp kellett nekik, hogy elérjék a 90 fokot)

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8489) HSM válasza oleslie (#8488) üzenetére


HSM
félisten

Nem 30 másodperc kell az alulméretezett tápnak, szép lassan, 15-30 perc alatt sül szépen szét. Vagy ha pár fokkal melegebb lesz a szobában 2-3 óra elteltével.

(#8490) gergomiho válasza flashx10 (#8487) üzenetére


gergomiho
tag

Jo esetben csak lekapcsol, rosszabb esetben tobbet be se indul, es megrosszabb esetben : A verzio szetbasz valami komponenst, B verzio felrobban, C verzio szet eg. Persze ez nem gyakori, de 80% folott butasag kinozni egy tapot, nem csak hogy tobbet fogyaszt aranyaiban, de elobb tonkre megy.

(#8491) oleslie válasza HSM (#8489) üzenetére


oleslie
aktív tag

Te másról beszélsz. A táp elbírja, ha nem úgy lenne, lekapcsolna. Kipróbáltam egy 320-as Chieftec -el, mert épp nem volt jobb dolgom. Na az lekapcsolt néhány (nem volt 30 sem) mp-el a bányászás indítása után (addig szépen muzsikált).
Amire te válaszoltál, az megint más volt. A két kártya fűtötte fel egymást szépen 90 fokosra kb 30mp alatt (azt én kapcsoltam le, nem vártam meg, hogy működik e a hővédelem)

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8492) oleslie válasza flashx10 (#8487) üzenetére


oleslie
aktív tag

mi tortenne ha tulterhelodne egy ilyen premium
IMHO semmi, csak lekapcsol a táp. Feltéve, hogy tényleg prémiumról beszélünk, és nem HKC/Mercury/Akyga/etc. tápokról

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8493) Joe1985 válasza oleslie (#8485) üzenetére


Joe1985
tag

Én is gondoltam a pendrive+linux kombóra, csak sose használtam linuxot így semmit nem értek hozzá. Gondolom nem ördöngősség, de biztos lenne pár kérdésem.

(#8494) flashx10 válasza oleslie (#8492) üzenetére


flashx10
tag

koszonom mindenkinek a valaszokat, nezek valami 650es tapot, ami aktiv pfc-s, 80plus-os

48 Pozitív és 0 Negatív értékelés

(#8495) HSM válasza oleslie (#8491) üzenetére


HSM
félisten

"Ha nem úgy lenne lekapcsolna..."
Sajnos vannak tápok, amik határon járatva hamarabb pukkannak, minthogy akármelyik (OLP, OCP vagy OTP) védelem lelőné. :( Nem érdemes próbálkozni. Persze, ha a 350-es tápot megküldöd 500W-al, egyből lekapcsol, ez nem vitás. :R

(#8496) oleslie válasza Joe1985 (#8493) üzenetére


oleslie
aktív tag

Sokat nem kell rajta gondolkozni. Fel kell telepíteni, és jocakát ;)
Az első lépések megtételében segít a gugli (honnan töltsem le, hogyan telepítsem pendrive-ra, hogyan bootoljak róla, etc.), a kicsit problémásabb része az fglrx felrakása. Ha eddig eljutsz, a cgminert leforgatni és beállítani már gyerekjáték

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8497) oleslie válasza HSM (#8495) üzenetére


oleslie
aktív tag

...amik határon járatva hamarabb pukkannak...
Most két eset lehetséges, igazad van és/vagy nekem eddig szerencsém volt :)
Igazából mindegy, friss cucc mindkettő, az külön jó, ha időben (a gar. lejárta előtt) tönkremegy magától, és nem nekem kell jobblétre szenderíteni :)

Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

(#8498) deadwing válasza Joe1985 (#8482) üzenetére


deadwing
addikt

Én asrock z77 extreme 3-at fogok most venni egy intel G2020 procival, az mégiscsak 2 mag és kb annyiba kerül mint a sempron. De többiek szerint a sempronos konfig is jó választás. Ez a táp nekem nagyon érdekesnek tűnik. Életemben nem láttam ilyet, így nem tudom megmondani, mire jó. Talán a többiek tudnak segíteni. Először szerver tápnak hittem, de aztán láttam, hogy ezen is vannak pcie csatlakozók, szóval nem tudom...
Ház? Én ház nélkül hajtom az egyik mineremet, felesleges szerintem házba pakolni ezeket. Felrakod a lapot egy dobozra és kész.

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

(#8499) Joe1985 válasza oleslie (#8496) üzenetére


Joe1985
tag

Hát jó, belevágok. :)

(#8500) Joe1985 válasza deadwing (#8498) üzenetére


Joe1985
tag

Ez lehet, hogy láma kérdés lesz, de ha nincs ház, akkor power gomb sincs. Hogy kapcsolod be?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.