Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79583) Frozen válasza mZoleee (#79565) üzenetére


Frozen
őstag

Szerintem gyors vegyél elő egy számológépet és számold ki ha most veszel egy kártyát az mikorra térül vissza... Na kb mostanra ennyire lett jövedelmező ez az ág, bőven elég egy diff bomba is,hogy leves legyen a bányászoknak. Egyébként több helyen értelmesen elmondták, hogy nem fognak dátumot kitűzni, mert sok bányász akkor kiszállna és veszélybe kerülne az át állás a 2.0 ra.. (valahol érthető is hiszen nyilván ha bejelentik ,tömegesen lesznek a kártyák az aprón...)

Pont azért fogja beelőzni a btc-t ,mert nem lesz akkora irdatlan nagy áramfogyasztás ,így bármilyen szankció is fog életbe lépni bármely országban mivel zöld lesz nagy részben így kivételt képezhet bármilyen korlátozás alól.Minden esetre reméljük nem lesz nagy sírás mikor majd nem tudják eladni a kártyákat bagóért sem sokan :DDD
Az még kimaradt,hogy sokan jönnek itt ,hogy támadható meg nem biztonságos stb a btc nél is voltak már durva hackelések és lopások szóval az sem tökéletes mielőtt sokan ebbe hinnének olyan nagyon.

[ Szerkesztve ]

Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.