Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz aleister #79494 üzenetére
Csak tartsad... ez türelemjáték.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
aerosmith
őstag
hol tudom megnézni hogy melyik minerrel mennyi a pool hashratem?
mert van jópár miner ami kiirja hogy mennek a kártyáim 100MH/s-el viszont pool oldalon a valós hashrate 80mh/s más meg azt irja hogy a kártyák mennek 95el a poolon meg 85+ -
Frozen
addikt
azért durván esik a hozam , pár hónapja még a 65 Mh ra kb 0,00100 jött most meg kb 0,0089 azt nézzük közel 10% esés hozam terén. Szóval diff bomba nélkül is nagyon durván esik a hozam
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Hurkaleves
őstag
Ami érezhető, hogy egy éve kezdtem az ETH bányászkodást, azóta kétszer erősebb a gépem és kb. ugyanannyit hoz...
-
Attix82
addikt
válasz Hurkaleves #79513 üzenetére
[link] Nincs ebbe semmi különös.
-
kenwood
veterán
válasz Attix82 #79514 üzenetére
Az eip-1559 sokan jobban fajt,mint a diff novekedes.
Ez tavaly marcius.
0.02 - 0.025 kozott mozgott a napi termeles 370 megahash mellett.
Ehhez most joval tobb,mint 1 gigahash kell.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz shteer #79516 üzenetére
Azt mar nem is mondom,hogy eloszor egy haveromat beszeltem ra, akinek sikerult 6 darab 5600xt-t 120k/db. aron, ujonan,kiskerbol megvennie meg december-januarban.
1-2 honap alatt kiasott a 270 megahash melle meg 200 mhst (5700,5500 kartyak), es azota megy a rig. Mire en elhataroztam magam,mar 220-250k volt hasznaltan az 5600[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koko52
nagyúr
válasz kenwood #79517 üzenetére
114k-ért vettem az első 6db 5700XT-t. Azok kiásták a következő 6-ot piollanatok alatt, majd jöttek 3xxx kártyák. Az első 3060ti és 3070-eket még itthon vettem 200k-ért majd németből 700-1000 euróig amíg a boltok le nem tiltottak, utána másodkézből meg csomagtovábbítókkal új regekkel, más nevére stb.... Régi szép idők, még Nicehashel...
Az 1559 volt valóban a legszarabb, megszűntek a napi dupla bevételek.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
kenwood
veterán
Nivda 1000/2000 sorozatnal mi tekintheto "meg belefer" gpu homersekletnek ?
Ami mondjuk az amd memorianal a 90 fok kornyeke?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz Attix82 #79531 üzenetére
500Mh 1 embernél x eth
500Mh 100 emberre y ethszóval ergo a diff ugyan annyi a hasrate miatt ahogy mondod de valahogy az eth mennyiség mégsem kivételes vagy ,ez a példa jól tükrözi a valóságot!
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Attix82 #79533 üzenetére
mindent a diffhez kötsz, a bányász az a bevételt eth mennyiséget nézi,
Bőven elég ha a diff nem mozog sehova ,de a bányászok száma növekszik ! a bányász ugyan arra a sebességre kevesebb eth-t kap.... (fent le is volt példával statuálva csak ki részleteztem, hogy érthető legyen annak is akinek ....)[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
pendiről futtatott hiveos esetén nem lehet megoldani valahogy hogy a benne lévő firefox használható legyen? Elég nehézkes úgy beállítanom ezt az egészet, hogy kis laptopon kell bohóckodni
Emellett meg tudja valaki mondani, hogy hogy tudom beállítani, hogy 1 rigen belül két eltérő kártyára hogy tudok engedélyezni két eltérő minert? Kicsit nehezen érthető sajnos a felület nekem köszii9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Frozen
addikt
válasz Attix82 #79537 üzenetére
En egy kb 3 honapos tavlatot mondtam hogy kb 10 % kevesebb jon nekem. Hogy most ki mennyire figyelgeti mindenki sajat dolga. Van aki a diffbe kapaszkodik hogy jaj hat nem emelkedet stb es annyi az annyi. Pedig pl aki ek nagyobb rige van nagyon nem mind1.
-
Frozen
addikt
válasz Fetyoka0 #79542 üzenetére
Iagazaból mind1 mi fog jönni a kövi frissités nagyon komoly lesz akar a merge akar a diff bomba lesz az azt fogja jelenteni h a banyanak hamarosan vegene rohamos lepzekben fog szakadni a banyaszott mennyiseg, az aramot sem valoszi h kitermeli majd a rig..
-
Hohocali
aktív tag
Ez az ábra szerint a diff. már minimálisan növekszik.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
tlac
nagyúr
itt az eredeti link is hozzá:
Tim Beiko | timbeiko.eth
@TimBeiko
The merge will not happen in June -
BeZol
őstag
0.25.10-es T-REX-el (egyelőre béta)
átlag 94 MH/s helyett átlag 96,4 MH/s ugyanazzal az OC-konfiggal a 3080 Ti.Lolminer 1.48 x óra elteltével eldobta az OC-t, ezért le kellett vigyem a memóriát végül +1200-ra és úgy "csak" 91,3 MH/s-el tekert, most majd t-rexel kiderül mizu, mert korábban t-rexel ezt simán bírta tartósan, csak a lolminerrel "kényeskedett".
-
aleister
veterán
válasz Celithrandi #79536 üzenetére
Szia!
Az első kérdésed nem értem. Bármilyen eszközzel (tehát nem a riggel) belépsz a https://the.hiveos.farm/ oldalon, és menedzseled a távoli gépet (riget).
A fent említett felületen a Flight sheets fülön tudsz a kiválasztott FS esetén miner-t hozzáadni. Ezt követően a minerben beállítod, hogy mely kártyákat használja.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
x_pnK
tag
válasz Frozen #79534 üzenetére
A diff azért növekszik, mert egyre nagyobb a hashrate, ergo azért mert többen szállnak be, és ebből következik, hogy kevesebb eth jut adott teljesítményre, mint azelőtt.
Ezért nézi mindenki a difficultyt.
A diff (most a bombát ne részletezzük, mert az kivételes eset) azért van, hogy a plusz/mínusz teljesítményt ellensúlyozza, hogy a definiált block time tartva legyen.Szóval olyan nincs, hogy nem nő a diff, de a bányászott mennyiség csökken ugyanarra teljesítményre. Csak a "borravaló" szólhat bele ebbe a számításba, ahogy a kolléga is mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest