Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
-
F_Balazs
aktív tag
Árfolyamok ma egész szépet mennek.
-
sittes79
addikt
Indul a vonat elvtársak
-
-
Kobe
veterán
-
2018
senior tag
Megy fel az eth 710k. Lassan meglesz az a lambo.
-
aerosmith
őstag
válasz
Marci177
üzenetére
Ha esetleg a többiekre hallgatsz és tőzsdei címre bányásznál, ne felejtsd hogy csak az a te pénzed aminek te tudod a kódjait. Tőzsdére bányászásnál ha felnyomják a tőzsdét vagy simán az owner meglép a pénzeddel akkor így jártál. Légyegében a biztonságot áldozod fel pár dollár utalási költségért. Hogy ez fillérb@szás vagy sem az egyéni súlyozás kérdése.
-
BeLucZ
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem már az óriási fegyvertény lesz ha belátható időn belül ( gondolok itt pár hónapra) visszamegy a BTC és az ETH az egykori ATH-ra (65K és 4,3K). Ha ezt meg tudja tenni, az nagyon durva lesz és megmutathatja hogy milyen erő van a cryptoban. Ebben lehet némi realitás, szerintem sokan örülnének neki.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
de nem tudhattad előre hogy ennyit fog érni
ne bánkódjaz lenne morbid ha a jövőre nézve a mostani árfolyam is felmenne annyit egyszer hogy bagónak tűnjön a mostani, de ilyen összegeknél nehezen elképzelhető.... valahol olvastam 500K-s BTC jóslást valami videóban, na az már tényleg a mese kategória
-
ReFleXx
addikt
ezert adott a nicehash 8jegyu kodot a 2fa beallitasakor, hogy ha elhagyod a telot is be tudj lepni vele a 2fa kikapcsolasahoz. irogatni kell a supportnak hatha tudnak segiteni. gondolom a telefonszam megmaradt, szal hatha megelegszenek email es telefonszam verifikalassal a 2fa kikapcsolasahoz.
-
codip
kezdő
Sziasztok!
Írtátok itt nemrég, hogy az NH support mennyire gáz...
Nos erre rácáfolnék, ugyanis 1 napon belül segítettek egy beragadt account verification dologgal és tökre normálisak voltak
-
Frozen
addikt
Szép profitot nyert az aki bevásárolt 1400-1500 euros eth árfolyamon
minimum 30% megint ütötte a markát 
-
malacka87
őstag
Látom apron szépen pörögnek a 3-5 millás rigek. Mindenki kiszáll most?
-
-
htc07
addikt
Azért ezt az ETH PoS témát érdemes fenntartásokkal kezelni, valahogy mindig el van tolva 2017 óta. Persze, lehet, hogy na majd most nyáron mostmár aztán tényleg lesz, de az én szememben ez már inkább mítosz csupán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze nem igazán olvastam utána, hogy mi az, ami miatt 4 éve folyamatosan csúszik, mostmár meg nem is nagyon érdekel.

A jóslatok meg valóban csak jóslatok.
-
viharhozo
addikt
válasz
RealTedMosby
üzenetére
Ezt nem tudom, de itt a Mindfactory volt a kerdes, ami elfogadja.
-
2018
senior tag
válasz
Phvhun
üzenetére
Sziasztok lenne egy erdekes kerdesem. Ha atallnak eth 2 re es annyi lesz eth banyanak mit gondoltok a sok banyasz a banyagepet melyik coinra fogja atallitani? Vennek abbol sokat mert kell egy lambo.
Neztem ai joslast 2025 re 28000 dolcsi lesz 1 eth ahogy no a diff meg fogy a kibanyaszhato mennyiseg ugy jar mint a bitcoin kb. Mikorra igertek hogy jon az eth2 ? Folyamatosan kovetem a topicot mondtatok tobbszor halasztottak mar. Januarba kezdtem el a banyat szepen hozott eddig. Mibol lenne erdemes venni? Btc eth etc? Shitcoinokba amiket nem lehet otthon banyaszni nem latom a raciot ugy kovetik a btc arfolyamesest kint az arnyek. -
Pietrosz
addikt
-
cof
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Miért ők lennének a szemetek azért mert az user nem tud olvasni?

Oda van írva biztos feketén fehéren, hogy mentsd el a backupot különben nem tudsz belépni ha elveszíted a telefonodat. Szerintem minden 2FA oldalon ki van ez írva.
Ha meg egy hacker akinek megvan az email címed/jelszavad, rájuk ír, hogy bocs elfelejtettem a 2FA-t, és feloldják neki akkor meg azért lennének szemetek mert kikapcsolták...
-
Kobe
veterán
válasz
Phvhun
üzenetére
furcsa kimondani, de ekkora hülyeséget régen olvastam

csomó tőzsdére, köztük pár kriptóra is 2FA authentikátorral voltam regelve, valahogy teló gallyramenetel / szervizelés után mindegyiknél sikerült visszaállítanom az accountomat.....többször is (telefon fogyóeszköz manapság kb)
ahol nem volt erre automatikus feature ott pár perc chatelés az ügyfélszolgálattal megoldotta
erre hivatkozni Nicehashnél, háááát több mint ergya dolog
-
Phvhun
őstag
válasz
demmer123
üzenetére
Gondold ezt át mégegyszer, adok egy támpontot: a 2fa kifejezetten azért szükséges, hogy ne tudjanak illetéktelenek hozzáférni a fiókodhoz.
Namost egy illetéktelen eszköztárában mik szerepelnek? Valahogy hozzáfér a belépési adataidhoz, pl vírus a gépeden, olyan oldalon írod be az adatot, ahol nem kéne, és így megkapják, stb..
A telefonos 2fa-hoz hozzáférni egy nagyságrenddel nehezebb feladat, és kézenfekvő, hogy a supportot fogja nyaggatni különféle mondvacsinált okokkal, hogy "elromlott", "elvesztettem", stb..
A support pedig ezekkel a kísérletekkel nyilván tisztában van, és le fognak pattintani.
Gondolj bele, hogy ülsz valahol egy irodában supportosként, és valaki levelezéssel próbálja bebizonyítani neked hogy ő az account valódi tulajdonosa. Hogyan tudsz erről minden kétséget kizáróan megbizonyosodni?
Szerk: Nem azt mondom, hogy lehetetlen ezt megugrani, de ahogy "htc07" is említette, valószínűleg erre más csatorna lesz a megoldás, mint a sima support vonal.
-
echterion
nagyúr
válasz
MZsoltee
üzenetére
Igen, csak sajnos ennyikért már nem annyira BB tételek, mert túl bizonytalan az ETH jövőbeni árfolyama. Én már nem mernék beleugrani, márciusban, mikor beleugrottam, már az is határeset volt a 8-900€-s 3070-esekkel. Minden attól függ, mit hajlandó az ember kockáztatni a remélt haszon fejében.
-
Sontir Fel
őstag
Kérnék egy kis segítséget. Eddig lolminert használtam, most kipróbáltam a teamredet. Van egy folyamatos akadozás, miközben megy a csákányolás. Van mód ennek a megszüntetésére azon kívül, hogy nvidia kártyát veszek?
6800xt: 1200mhz gpu clock, 2050 körüli memory clock, 150w körüli fogyasztás, 60as hashrate. Nem jól lőttem be a kártáyát, vagy tök mind1, hogy mit teszek, ez mindig ilyen lesz?
-
demmer123
őstag
Járt még valaki úgy rajtam kívül hogy pl elromlott a telefonja vagy eladta akármi és nem tud nicehash oldalra belépni mivel kér 2fa kódot és elfelejtetted a 8 pin digitális kódot is?
Én eladtam a telefonom sőt gyári visszaállítást is csináltam rá így hiába kapnám vissza már nem lenne jó az sem, írtam a supportnak hogy ilyenkor mi a teendő, de olvastam hogy support nicehash-nál konkrétan leszarnak mindent semmire nem válaszolnak nagyon... Ilyenkor mi a teendő? Igaz kb 30-35k összegű ft volt benne most jelenlegi árfolyam alapján nem vág nagyon földhöz hogy elveszett most ez végett. De jó szemetek hogy mindent leszarnak soha többet nem fogok nekik "bányászni"
-
MZsoltee
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mindfactory-n van most is 6800 és 6800XT is.
16GB XFX Radeon RX 6800 QICK319 DDR6 Black Gaming 3xDP retail 1249 euro
16GB Powercolor Radeon RX 6800XT Red Devil Edition DDR6 (Retail) 1399 euro -
fireman123
őstag
válasz
Marci177
üzenetére
Bár én régi kártyás riggel bányászok már 3,5 éve (6*1070Ti) így az rtx-ekkel nem vagyok képben, gondolom eth-t szeretnél bányászni mert jelenleg az a legjövedelmezőbb szinte minden gpu-ra, a miner nálam t-rex, de sokan használják a phoenix-et is, ....szerintem közvetlenül tőzsdei addressre érdemes bányászni, így megspórolsz egy beutalási (időnként nem kevés) költséget. ......ha NH akkor az más tészta

-
Laja333
őstag
Remélem senki sem pánik sell-elt...
-
echterion
nagyúr
Nos, én csak arra próbáltam célozni, hogy igencsak sokáig tart, mire visszajön a difi a két kártya között, ez ettől még nem változik.
Amúgy az eredeti felvetés 3070-ről szólt. Sima 6800-at igen ritkán látok azokban a boltokban, ahol én szoktam nézelődni, különben azt vettem volna magamnak is 3070 helyett. -
Marci177
csendes tag
Sziasztok
pont a legjobbkor szeretnék beszállni a bányász világba
De kb már meg van minden, viszont két dologban bizonytalan vagyok. Most aktuálisan melyik programmal/algoritmussal érdemes bányászni win10-en?
(3060-as kártya miatt egyenlőre win10 lesz, aztán majd hiveos)
Másik kérdés, ki milyen walletet ajánl? Egyenlőre szoftveres kellene, amit esetleg iOS-el is tudok figyelni stb.
Köszönöm előre is
-
Zoty4
őstag
-
echterion
nagyúr
Szép dolog az egyiknél a felső, a másiknál az alsó határt írni...
De azt már nem nézted meg, hogy miről is szólt a diskurzus. Az a tizenpár MH/s vajon mennyi idő alatt hozza be azt a 300 eurós difit meg a fogyasztásbeli különbséget? Tessék számolni, és akkor még nem beszéltünk a mostani szabadesés időtartamáról se. -
BusinessGuy
őstag
Eléggé megindult az elmúlt órában az ETH, mindjárt 2100.
Vajon megint csak felspanolódik és megy holnap estére 1500 irányába vagy tartós növekedés? -
Puffocska
tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Szerintem ez a folyamat már elindul(hatot)t, mert láthatóan 5700xt kártyából lényegesen sokkal több hirdetés van fent 05.21-22-ről, mint eddig volt, viszont az 580 esetén ez nem így van. Ez vagy mert már nem vásárolja fel ezeket senki gyorsan, vagy mert elkezdték eladogatni az emberek, és emiatt van több. Ráadásul hirdetésben szereplő árak is lejjebb mentek, ami szintén fontos lehet.
-
Qtya123
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Na igen, a napokban pakoltak fel azért jó néhány 1060, vagy RX470/570/480/580 kártyát, de szigorúan az előző hetekben megszokott "normális" áron. Viszont most van választék és nem jegelődnek 1 óra alatt. Szóval amennyiben nem talál magára az ETH, úgy kénytelenek lesznek néhány nap múlva csökkenteni.
Mondjuk csökkenés címszó alatt azt lehet érteni maximum, hogy lehet majd esetleg venni 6 GB-os 1060-at 120ezer helyett úgy 80-90ezerért.
-
válasz
szokeherceg
üzenetére
Valóban, de irreális áron, ahhoz még idő kell, hogy elinduljak lefelé a vga árak, mondjuk ha marad a csökkenő trend ez hamar bekövetkezik.
-
Frozen
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
pedig ,de mert a németeknél csak 1 év tartás után lesz adomentes és így ha beszakad akkor beváltom és akkor már könnyűű várni egy évet
ha nem megy sehova vagy minimálisan le vagy fel akkor is jó vagyok vele. Viszont annak hogy holdozam évekig a semmire annak nincs értelme. Nézd meg aki x éve mondjuk tartja és most sem adta el magas árfolyamon most lemegy és megint holdoza . Aztán kitudja mikor gondolja majd úgy hogy megéri eladni.Sokan voltak már így akik a tárcájukhoz sem férnek hozzá annyira az évek alatt elfelejtettek mindent róla
-
koko52
nagyúr
Március végi értéknél tartunk. Persze a diff nem ennyi volt. Gémerek szépen léphetnének már kifelé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt nem értem, mikor áprilisban meglódult, akkor irdatlan pénzt beletoltak. Mi a faxnak veszi ki valaki bukóval? Ok vagy aki nem teheti meg, hogy lenullázza, na de az ETH tulajok ~50%-a ennyire hülye?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig ez evidens.