Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Valaki látott már ilyet? Etherminera bányászik 4 rig kb 1 hónapja problémamentesen. Hajnal 2-kor az egyiket nem látja. A rigen kliens szépen fut termeli az eth-t. Wallet címet ellenőriztem és minden mást semmi változás. Kliens (phoenix) újraindítva de semmi. Mi lehet a gond?
-
3800+
őstag
válasz
k1raly
üzenetére
Eddig én úgy tapasztaltam, hogy az ilyen rallyk után mindig kevesebbre esett vissza a reward mint ahonnan indultunk. Sajnos logikus is, a mostani nagy bevételek új hobbibányászokat vonzanak be és ugrásszerűen nő a diff. Aztán rendeződnek a tranzakciós díjak, jönnek a 3 eth alatti blokk rewardok, a diff marad és így kevesebb lesz a reward. Amit ha szerencsénk van kompenzál az árfolyam.
-
törölt tag
válasz
shteer
üzenetére
Meg nincs itt a vég.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://www.kriptoworld.hu/bitcoin-varakozas-a-heti-21-ma-ra-aztan-dupla-pumpa/

BTC/USD
Heti nézet
Mi is történik most? Erről olvashattok ebben a cikkemben bővebben: https://www.kriptoworld.hu/bitcoin-varakozas-a-heti-21-ma-ra-aztan-dupla-pumpa/
Itt a cikk utáni frissítés:Továbbra is a technikai elemzők a heti 21 ma érintését várják velem együtt. smile Ha megfigyelitek az utóbbi hetekben 2 zöld, 2 piros heti gyertya váltogatták egymást. Ez nyilán nem marad így örökre, de feltételezhető, hogy a kövi héten végre érintjük a heti 21 ma-t. Alakul egy emelkedő háromszög is, aminek az alsó vonala épp egybe esik a heti 21 ma-val. Ez nagyon erős támasz, és az érintésével egy újabb magasabb alj keletkezne az emelkedő háromszögön belül.
Amire még érdemes figyelni: a 2013-as bika menetre nagyon hajaz a mostani menet. 2015-ben a medve piacon volt egy leszúrás pontosan arra a szintre ahol oldalazott a BTC, pont mint most. Tehát joggal feltételezhető, hogy a kövi medve piacin valahova ide (60K) eshet be az ár. Mit jelent ez? Azt hogy aki most vesz BTC-t, annak nagyon nagy az esélye, hogy hosszú távon sem fog bukni vele, max 0-ra ér vele.
Egyben ez azt is jelenti, hogy a bika piac csúcsa még messzire van. -
k1raly
aktív tag
"nem kaparunk semmit"
Azért ha napi 8-10 dollár / 100mhs megvan annyira nem kell panaszkodnia senkinek.
Most majdnem dupla a reward mint 1-1.5 hete.
Biztos nem marad ez a tranzakciós díj, és annyira nem is kedvezne, ki akar egy olyan hálózatot használni ahol a legolcsóbb utalás 20-25 dollár.. -
3800+
őstag
Vegulis varhato volt egy ilyen korrekcio, csak majd ha vege a nagy tranzakcios oruletnek es beesik a reward a diff meg nott es marad is akkor meg nem kaparunk semmit.
Amiota kovetem a dolgokat mar tobbszor lezajlott ilyesmi. De remelem maradnak ezek a tranzakciok. -
sittes79
addikt
To the moon...
-
Dare2Live
félisten
vszeg stoppokért jöttek le.
nem ritka. Ismerik a könyvet, stoppok mennyiségét holt. kb ki van számolva. Borítanak, kiütik a stoppokat majd megveszik a stoppokat. vszeg 4000-4100$on volt a borítás/eladás nagyja és 3700-3900$ közt vették vissza a pakjukat. Tudták hol van sok stop meddig kell lejönni. A kettő közötti marzs az övék.
persze lehet tévedek de így nem szoktak bálnák a piacba beleadni mert az pont azt okozza amit most az meg nem érdekük.
És mostmár többet lefelé ne borítsanak a jelenlegi GAS árral is ki vagyok békülve.
szerk: Most néztem 24h alatt 100Mh ~24$ hozott. Reggelig ez még ráadásul emelkedni fog. Ez bizony jobb mint feb 23
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Napokban raknék össze kis 3 kártyás riget. Helyzet az hogy emeletes házunk van, és a lenti szinten van router. Na most a rig az emeleten lenne és oda kábel nem nagyon ér fel. Vagy kintről kellene vhogy felvezetnem, vagy lehet olyat hogy veszek egy routert fentre, és abból húzom bele az eth. kábelt a rigbe? Mármint kapcsolat stabilitás miatt ezzel így mehetne hogy végülis 2 router között wifi van?
-
Laraxior
titán
Még pár perc, aztán megint 4000 felett lesz

-
Danex
addikt
20eur-ra állt meg a lefelé szopacs a stoploss triggeremtől. ha jól számoltam 16%-os zuhi volt ATH-tól.
-
3800+
őstag
Nalatok is ugral a gyertya mint a p*csa?
Rengetegen adnak el de rengetegen is vasarolnak. Az arfolyam azt se rudja merre nezzen. 
-
RealTedMosby
tag
Gondolom, 4000 felett elkezdődött egy jó kis profitrealizálási hullám. Legalább megint be lehet szállni jó áron, aki akar
.Szerk.: Elkiabáltam, már majdnem 3900 megint
. -
-
ReFleXx
addikt
3700 alatt vagyunk
-
sittes79
addikt
Durva a reward, mondtam asszonynak ház helyett gpu farmot vegyünk de nem6ertette
-
Chalez
őstag
Elvileg tesóm megrendeli a gépet...amúgy is akart egy gamer gépet, csak mindig fontosabb volt más, hát most lesz neki egy fasza gamer gépe. Mondjuk a bánya vonzotta a legjobban, de ha megnézem árukeresőn az alkatrészek árait, szerintem még jobban is jön így ki, ha ezt a komplett gépet veszi meg.
Szerk. ki is fizette, csütörtökön érkezik hozzám, lol
-
3800+
őstag
Zuhano repules!!
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Tudom hogy nem teljesen témába vágó,és nem is beszélünk róla szívesen,de érdekelnének tapasztalatok,hogy ha akarok kiszedegetni BTC-ből Ft-ot, mi az az összeg,ami nem feltűnő,és milyen időnként.
Egy 3-400k-t akarok kivenni feltűnés nélkül. Szerintetek hogy érdemes?
Privátba is szívesen várok ötletet. Köszi
-
q765
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nem throttlingol ez semerre. 90 fokos 104 helyett. Sokan kérdezték tőlem korábban hogyan cseréltem padokat rajta. Volt aki a nyílt forumon is büszkélkedett az eredmény miatt.
Inkább azért írtam a hozzászólást, mert nincs semelyik piacon alkatrész hozzá.
Nincs schematics, nincs nyákterv. Nincs GPU, nincs memo, se semmi.
Nincs darkneten semmi alkatrész- se. Valaki megeszi az az összes alkatrészt. -
Laraxior
titán
Igen az MSI-s problémáról tudok, talán volt is aki mutatta a 3080 topikban. Én se küldeném vissza.
Félvezető hiány van a piacon, nem véletlenül állnak az autógyárak is.
#64953 EQMontoya : Azért nem minden az MH/s... van aki játszani is szeret közben. Ahhoz pedig elég jó áron van a mostani viszonylatban. Vagy ha csak bányászatra kell, akkor a körítés mehet az apróra. Én pl simán vennék 10850k-t meg Z590 alaplapot.

Van itthon egy Celeronom, de nincs az az isten, hogy átcseréljem a 9900KS-t
-
q765
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem mindkét gyári MSi 3080 kártyám törött hátlappal jött. Egyszerűen ketté volt törve. Sok emberhez így jött. (talán direkt? a csomagolása totál biztonságos) Visszaküldöd 1200Eur beszerzési áron, vagy ugrasztod a garit? Aztán majd valaki úgyis belenyugszik aki megveszi? (és kapar boldogan)
Én nem szóltam, kapar azóta is. Igaz 93 Felett nem tud túrni.Hol gariztatnád, kinek szólnál? Adtam volna rögtön vissza?? Nem lehet kapni..
Szerintem ebbe a hamisításba már neves gyártók is beleléptek.
A feketepiacon nincs se GPU, se nyák, se semmi. Csoda, hogy SMD 10uF kondi még létezik.Arra próbálok épp rávilágítani, hogy nincs fekete alkatrész a piacon.
Ez nem olyan mint egy Autó. Ott észre lehet venni ha 10 darabbal kevesebb. Ha van is ilyen, azt ujrafényezik, mert leesett a vonatról. De ez benne van a kis betűs részben.
VGA-nál nincs ilyen.Lopott nincs, hamis nincs a piacon.
Akkor a lopott- hamis darabok is hivatalosan vannak eladva.
-
IppY
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Rig-em tervezése/építése kapcsán riser-nél akadtam meg.
Milyet vegyek? Ezek a VER számok 005-008-ig - és még feljebb ha van - mit jelentenek?
Egy riser jó lehet egy kisebb teljesítményigényű 1660S-hez? És ugyanez mondjuk egy nagyobb teljesítményigényű kártyához is? pl RTX3080-hoz is?Ti konkrétan hol, melyiket ajánlanátok? Köszi.
-
Danex
addikt
Update után bestuckolt a GUI-m Coonecting To Wallet felirattal, erre valakinek megoldás? próbáltam már mindent kilőni a processek közül.
-
Aby_2014
aktív tag
Hát a mai játék elmarad
, soha nem jött ennyi coin mint most.
Biztos láma kérdés, de mi okozza, hogy ilyen jól számolnak? Látom a diff. alacsonyabb lett, talán ez okozza...? -
-
q765
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha gyártósor pár percre üresbe megy.
Mert szerinted nincsenek direkt hibás darabok?
heheAzért próbáltam keresni, mert ahogy meglódult a fehér kereskedés is ezzel, úgy párhuzamba a fekete is. Mindenki túr a szalagról leérkezett hibás GPU nélküli lapokkal is..
Csak nyák kell hozzá, meg "páka". -
Dare2Live
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
az elmúlt időkben a nyerő startégia a trend kb mindig az volt, hogy az járt jól aki ETHba kérte vagy mindig oda váltotta a bevételeit. ha tetszik december óta BTC duplázta magát ETH meg 6*ozta. Ez a trend.
@koxx: Ha ez maradna bármit érdemes lenne megvenni. Igazából ha a minden nap sírás van napi 8-9$ marad csak az a köv évben akkor is.

-
Ha pár hónapig maradna ez a szint akkor ezt a gépet simán megérné megvenni [link]
-
Dare2Live
félisten
binancenel sztem uaz van mint rvnél.
book van. Van egy eladói oldal és egy vásárlói. Ha venni akarsz azonnali megbizással spot/prompton pl adsz egy megbízást hogy eladni akarsz pl 1ETHt akkor a megkeresi azt az eladót aki könyvben a legtöbbet adja érte és megtörténik a "csere". ÉS persze te is rakhatsz be vételi megbízást ETHra és ha a tied a legkedvezöbb akkor a tied fog teljesülni. (Persze rakhatsz be pl 3000$os limittel is ETHra buy megbízást csak nem fog teljesülni.)
remélem érthető. aztán tévedhetek.
-
3800+
őstag
Ez lehet lama kerdes lesz de pl ahogy igy tornazodik fel az arfolyam es mondjuk sok ember eladna az ethet akkor a binancenak hogy van ennyi tokeje hogy mindenkit kifizessen? Vagy nem is a binance fizet hanem aki eppen abban a pillanatban vasarolni akar?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Szerintetek érdemes most a NiceHash által adott BTC-ket másba átváltani? Vagy pont hogy most magas az ETH alacsonyabb a BTC, több darab BTC-t ad és majd ha az fölmegy akkor?
Akartam kicsit játszani az egyszem 3070-esemen de ahogy most termel nincs az az isten, hogy megállítsam
-
q765
tag
Olvastam pár órát... Néztem Tube videokat. Ejj...
Igazából NH-n nem akartam már ennyi pénzt tartani..
Jólvan akkor kibékülök vele. Nem akarok rendszeresen váltani.
Azt gondoltam egy ilyen eszközhöz nyújtanak valami extrát is a donglén kívül.
Csak chrome-n lehet használni... Francnak nem tudtak valami egyszerű Progit írni hozzá..
Egy játék telepítő program nívósabb ezen a szinten..
(HA a chrome 10 év mulva nem fog létezni, mi lesz?
Mert egy egyedi soft és 10 éves win10-en még akkor is futna..
Ez igy fura elsőre.Kösz nektek!
240Mh - 65EUR

-
-
q765
tag
Sziasztok ismét!
Használ valamelyikőtök Trezor Wallet-et? Vásároltam a minap egyet. Szépen beállítottam mindent, ahogy tanácsolta.
Az elvárásom annyi lett volna vele szemben, hogy biztosít egy online felületes általános walletet. Lehet benne kriptókat váltani, és kiutalni fiatba ha úgy szükséges. Persze egy hardveres kulccsal.A kulcs működik, a kriptó vásárlás- csere- fogadás működik, de sehol sem találom hol lehet Fiatra váltani.
Ez így elsőre nagyon lelomboz.. Értem én, hogy Hodl... de ha már van egy hardware walletom, akkor ha ki akarok belőle venni utaljam át egy sima online walletbe ismét? ..
Nem értem....Egy órája kezdtem vele foglalkozni, lehet hogy én siklottam át valami felett..
Köszi Nektek!
-
L4ller
tag
Lehet, hogy a RIG-re szánt összeget be kéne váltani egy etherre inkább? :?
-
Laraxior
titán
'oszt még aszongyák, hogy már nem éri meg megvenni a 3060-at 7-800EUR-ért.

-
L4ller
tag
Bányászik valaki Linux alól ma még? Van bármilyen értékelhető különbség a Winhez képest?
-
-
Dare2Live
félisten
akárhogy nézem ma napi megdöntjük az eddigi legleget a feb 23at.
-
-
-
Dr. O.K.
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Szintén! A current egész nap magasabb volt, mint a reported. Ki érti ezt??? Valahol azt olvastam, hogy az éter akár 100k is lehet év végére. Ha tényleg annyi lenne, mennyi lenne a bitcoin? Pedig erősen gondolkodom, hogy eladom az étereket, nem érdekel tovább az emelkedés, de az a 100.000.... A tőzsde örök dilemmája. Mikor lesz már jövőbelátó varázsgömböm, vagy 5 perce jövő ilyenkor (persze csak nekem!).

-
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Adott egy gép amibe két NV VGA menne és egy AMD. Azt szeretném ha a két NV egy pénztárcára bányászna az AMD pedig egy másikra. Megoldható ez így? Ha igen milyen beállítások szükségesek a bányász programban? -
koko52
nagyúr
Minden bevételi rekordom megdőlt ma
-
Dr. O.K.
tag
A gpu és psu kiválasztásnál figyelj hány csati kell neki. A 6800 xt pl. 3x8 pinest kér, a 3070 csak kettőt, 1x8+1x6. Ha sok csatis kártyákat veszel, két kisebb táppal jobban jössz ki. Ha Y kábelekkel operálsz, akkor viszont nagyon figyelj, hogy milyen a pin kiosztás, nehogy cpu osztót vegyél!
-
Pietrosz
addikt
A dev fee független a vga-k számától? Ha én két különöző minert futtatok akkor dupla annyi a dev fee mintha egy olyat használnék ami egyben kezeli az összeset? Nem vág földhöz az az egy százalék csak elméleti szinten érdekel

-
Dr. O.K.
tag
válasz
retekbacsi
üzenetére
Kevés! Nekem 3 van egy rigben, a legjobb 63 fölött picivel, a leggyengébb 61,6. Próbálj rá a Core: 1250, mem: 1065 ( 2150), c. undervolt: 635 beállításra! Ha nem hasít jobban, a memóriából vegyél 2-3- Mhz lépésekkel vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amiota kovetem a dolgokat mar tobbszor lezajlott ilyesmi. De remelem maradnak ezek a tranzakciok.

amúgy google.
Rengetegen adnak el de rengetegen is vasarolnak. Az arfolyam azt se rudja merre nezzen. 
.