Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Gelidet vettem, az 12W/mK, 80x40-es méretben, az a memóriákra elég, a VRM-re meg 2.5mm kell ugye, itthon maradt még régről minus pad 1mm, ahhoz vettem még 1.5mm-est és stackelve lesz. Hátlapot nekem nem kell bontani (meg kb felesleges) mert ott nekem ugye nincs memória mint a 3090-en.

3090-en meg így néz ki:
-
krepp
tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én az első át padozásomat már át padoztam, három hónap után, bár az Artic volt, nem Termális grizli mínusz pad.
Amúgy már egy Msi-t is át kellett, ami gyárilag jobb volt mint egy Giga...
Álltalános vélekedés az internet mélyebb bugyraiban hogy pl a Giga padjai se poénból olajos szarok, hanem géming alatt tartós megoldás, csak ugye nem csak arra használják... -
Frozen
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
hogy érted hogy kevés? 220w fesz fel pw limit 100% a core 1200 fixre van lőve
1200hxi tápról megy 2db csatival van bekőtve 1 es csati direkt kap 1x 8 pint ,a 2. direkt 8 pines y al van a 3 is kötve. De 220w ki kellene tudjon szolgálni a 3db 8 pin meg a riser.Amőgy az msi kártyával már 2x befűrődtem
az egyik a trio x volt a másik egy suprim 3070 már most zörög az egyik venti 80% on... kb 1 hónapos a kárty... vicc asusnak semmi baja csak amit fent írtam
Skizz amugy ajanlom a hőpad helyett a rézlapokat amazonról tudsz venni. különbőző méretekben van. -
Johni5
őstag
Napi bevétellel mi van? 150M re ír 23 dodót.
-
k1raly
aktív tag
Ki az aki még hodl-ol?
-
Frozen
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
én pont erre céloztam egyik nap ,hogy szerintem sokan nem számítottak rá és sokan eladhatták már és az a durva hogy még mindig felfelé megy elég gyorsan napi 100 eurokat ugrál kb.... igen hogy mikor esik be az nagy kérdés ,mert ahogy eljön az idő akkor aki holdolja tovább az fog nagyott bukni hiszen lehet 2 év múlva eléri ezt az árat újra de akkor még mindig cska ugyan ott lesz. aki meg eladja és bevásárol majd töredék áron az meg sokat nyerhet
úgye a biztos vagy a rizikó
-
warcat
veterán
No, 3300 felett ballagunk, nem igazán akar lenyugodni az Eth.
-
Frozen
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Erre kiváncsi vagyok én is ,hogy mi lesz a sorsa. Nálam a kártya hátsó része melegszik fel a kimenetek és a gpu közti rész a hátlapon. A memoria temp az 90 körül mozog ,de a kártya összeomlik 24 óránként kb 1x vagy crashel a trex szerint. a win bírja meg nem fagy ki és nem is kékhalálozik be. lehet a hátsó részén ezen a szakaszon ,hogy valami véget itt esetleg tulmelegszik?
-
BeZol
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
powerlimit 65%
coreclock -250
memóriának kezdésnek +1200-ről induljÍgy 110W 48,5 MH/s.
Ha a voltage/frequency curve-öt kilapítod, nem tudsz lemenni 120W alá.
Ha kékhalálozol, befagy a képernyőd, vagy bármi ilyesmi anomáliád van, akkor a +1200-as memória OC is sok.
Nálam amik voltak, volt ami +1450-en is stabil volt, de több kártya is +1300-nál még fagyasztotta a gépet, de +1200-nál még egyik sem.
Virtuális memóriádat is lehet már érdemes lenne növelni így h 2 kártya megy, olvass annak is utána.
-
Laraxior
titán
válasz
echterion
üzenetére
Házba, de pci-e riserrel. Így levettem az oldallapot, és kívül van a 3060, de asztal és fal között, kicsit megáll a levegő. 2-3°C-t lett melegebb a 3080, nem vészes. Majd átfújatom ventivel, most csak az volt a lényeg, hogy menjen "normálisan"

#64178 k1raly : Milyen dummy?

szerk.: Ahh, ebyen látom már. Veszek egyet, ha lassul
Köszi! 
110W megfelelő, vagy lehet még vele lejjebb is menni?
-
válasz
Shkiz0
üzenetére
Na rendeltem a STRIX-re padokat, meglátjuk utána mit tud.
Hozzáteszem, eleinte ez is 100C fok körül megállt, de az idő múlásával rosszabb lett.
Arról van már valakinek infója, hogy átpadozás után mennyire marad tartós az eredmény?
Vagy 3-4-5 hónap múlva megint lehet kezdeni előröl? -
sittes79
addikt
-
Laraxior
titán
3060-hoz van valami órajelbeállításotok?

Megjött a kicsike, driver fent, indítanám az igáslovacskát
25-el kapar 
-
ReFleXx
addikt
ETH 3200+ _/
-
sittes79
addikt
Hive os ok probaltatok az új absolute core clock funkciót overclock alatt? Nekem hozott 1 hasht és - 10w
3080al -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
RX580 8GB kártyákkal DUAL-Mining érdemes?
Értem ezt az ezáltal felvett + áram, hő, és az adott coin értékére amit lehet dualba szedni.
Illetve a kártya élettartamát illetőenKöszi a válaszokat előre is
-
geckowize
őstag
válasz
BoC1ka
üzenetére
Sziasztok,
Végül egy ilyen mellett döntöttem:
XFX SPEEDSTER MERC 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK Gaming Graphics Card with 12GB GDDR6 HDMI 3xDP, AMD RDNA™ 2Nyilván szeretném lebányászni az MSRP ár utáni többletet, jelenleg NiceHash-t használok, milyen profitálóbb megoldásokat tudnátok javasolni?
Köszi
-
RealTedMosby
tag
válasz
retekbacsi
üzenetére
Igen, elég olcsónak tűnik... Inkább 800-850 EUR felett volt eddig, amit láttam.
-
aleister
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Köszi az infókat!
Igen, tudom, hogy mindig van valami kriptó ellenes megnyilvánulás a pénzügyi világban, csak fura volt, hogy az általam említett 3 negatív dolog rövid időn belül követte egymást, és pont ellentétes hatással reagált rá az ETH árfolyam.
Így viszont, hogy már ismertek a pozitív külső tényezők is, már érthető. -
echterion
nagyúr
válasz
geckowize
üzenetére
A x8 a minimum, mehet x16-osba is. Az a driver meg egész addig jó lenne játékra is, míg nincs valami speckó igényű játékod, amire külön írnak drivert és nem megy rendesen a minerdriver-rel. Testvérem most ezzel játszik és bányászik, nicsn gondja FHD-ban a játékokkal.
-
EQMontoya
veterán
Es geckowize:
[Ezt vettem meg]Eredeti szamlajaval es garival jon a hirdetes szerint.
Tippre ez kozvetlenul az AMD-hez lesz garis, maximum kulfoldre kell visszakuldeni.
-
geckowize
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
echterion, #64145
Laraxior:
Köszi!
Ezek szerint egyáltalán nem felel meg az igényeimnek, mivel játékra is használnám és a PCIe 3.0 x16 helyett x8 miatt nem lenne kihasználva teljesen, arról nem is beszélve, hogy meg lesz kötve a kezem driver tekintetében.
EQMontoya:
Én is néztem aprón garis 6700 XT-t, de 380k nekem is sok, annyitól kezdődnek a magyar garisok... Ha viszont valóban lehet német ebayen 277k körül (770 EUR), akkor ez engem is érdekelne, viszont soha sem rendeltem még ilyen árkategóriában külföldről, gariztatással mi a helyzet? Valamint vám nincs rá, csak ha EU-n kívülről jön? Be tudnád linkelni, hogy konkrétan melyiket vetted? -
EQMontoya
veterán
Valaki arulja el nekem, mert esku nem ertem:
Ha nemet ebayen uj, garis 6700 xt-t lehet kapni 800 euro kornyeken, akkor itthon a 380-ert adottak miert vannak jegelve?Ennyire nem szeretik az emberek a penzt?

Vettem egyet en is 770-ert, aztan lehet, hogy be se rakom a rigbe, csak elpasszolom 50-nel dragabban. -
mihione
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Hat ja most en is kiszamoltam hogy mennyi lett volna ha...bar az elejen en kb 60k-t meg nicehashel kapaltam ossze btc-ben,de ha azt ugy hagyom akkor is bo 40k+ lett volna ha mostani arfolyamon valtok eth-t
Kivancsi leszek mikor lesz eses,vagy lesz-e egyaltalan mostanaban.portfolio 65% algoban 35% ethban van,jo lenne ha az algo is mozdulna mar vegre valami komolyabbat 1.7 usd fole ismet. -
echterion
nagyúr
válasz
geckowize
üzenetére
Igen, egy driver van csak (470.05), amivel meg a 49, a többivel csak a fele. Az a driver már csak 3rd party oldalakról letölthető, az Nv leszedte a saját oldaláról.
newwave0507: PCIe 3.0 x8 sebességű slot is kell neki, meg egy bedugott monitor vagy hdmi dummy. Ha második vagy harmadik kártya a gépben, akkor meg kell nézni, hogy a lap ilyen esetekben hogyan osztja ki a sávokat.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Tervezek egy ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge OC kártyát venni 290-ért, viszont olvastam, hogy alapból hashrate limiter van benne, valamint az új NVIDIA driverről, hogy limitálja majd a miningot.
NiceHash-t használok jelenleg (még 1070-nel), a NiceHash calculatorral megnéztem és 49 MH/s-t ír, ez akkor csak moddolt VBIOS-szal, spéci driverrel megy?
Fontos, hogy nem rig-be menne, hanem játszani is szeretnék vele. Megérné még ilyet venni, vagy inkább hanyagoljam?
-
3800+
őstag
Kicsit kutattam az Asus Phoenixek után és egy nagyon hasznos tippet találtam, amit megosztok itt hátha másnak is jól jön aki Asus Phoneixre szánja magát....

Szóval mivel Hynix ezért első körben beírtam -400 Core-t és -1004 mem-et frekire meg 70 powerlimitet. Így 67 fok és 85W fogyival volt. Na ezt most így sikerült módosítani, ami már sokkal barátibb:
Viszont ez csak 210401 feletti hiveossal megy, mert 500 fölötti core értéket csak ettől kezdve lehet megadni, ha jól értelmeztem. És így a powlimet sem kell állítani. Így már annyira nem is gázos a kis 1 ventis.

-
Chalez
őstag
3200, haladunk szépen felfelé, lol
-
-
prmcsk
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
Működhet, csak mire rárendeled a + opciós kábelzetet, az árban is megnyilvánul.
Ez önépítkezőknek jó, de én sose vennék ilyet (persze más szemmel nézem), mert annyi rajta a csatlakozók hibalehetősége, hogy ihaj...Minden egymásba tűzve, fűzve, abból hosszú távon, csak a gond lehet...
koko52 Már azt hittem, hogy elírtad a nullát és: 0,1

-
mihione
őstag
Reggel en is csak pislogtam az eth arfolyamon,hirtelen nem tudtam mi van hogy 3-al kezdodik

-
-
-
szabeska
addikt
MEW euro kifizetésnél normális, hogy a banki adatok beírása, és a kis ablakban a confirm megnyomása után megjelenik egy újabb ablak, ami azt írja, az egész eth-t egy másik walletre küldöm?
-
warcat
veterán
És eth immár bőven 3000 felett.
-
sittes79
addikt
Ez a cucc működhet, mert igen olcsó
-
EQMontoya
veterán
XRP-rol mi a velemenyetek?
Abban fizettek ma ki nekem kb. 200k-t, gondolkodom, hogy tartsam-e, vagy bevaltsam Eurora.
-
Dare2Live
félisten
válasz
aleister
üzenetére
Minden hónapban többször nekimegy vki cryptonak. Még évelején amikor a FED nekiment arra reagált de egyre kevésbé. Új FED ráadásul nem is hude crypto ellenes. Törökök azért mentek neki mert baromi könnyű oda menekíteni az egyre kevésebbet és kevesebbet érő lírád, de sokat nem érnek vele, majd mostantól mindenki HW walletet használ. Németekről nem is tudok, de minden héten vki "nekimegy" szóval na bumm.
Ellenben rakás ok van az erősödésre:
-USDC ethereumon bevezetésre kerül Visa / Mastercard... vonalon. Ez keresletet fog generálni ethereumra és remélhetőleg vaskos tranzakciószám emelkedést is.
-Europai Beruházási Bank 100meuro értékben kötvényt bocsát ki és ezt !ethereumon! teszi. [link] Itt nem a 100meur a lényeg, hanem, hogy ha a teszt mert ez az beválik "mainstreammé" válhat, rakás más esetben, más bank is használhatja.
-ETH 2.0 miatt megy a stakelés. Kevesebb eth a piacon.
-Sokatt szidott londonnal az eth mennyiség bővülése erősen le fog lassulni.
-A jegybankok végtelen mennyiségben higítják a $/euro/yen/Ł.... de még a forintot is. ETH/BTC... vonalon ilyen nincs.
...hirtelen ami eszembe jutott. -
aleister
veterán
Azt lehet tudni, hogy mi a fene nagy árfolyam emelkedés oka?
Csak, mert pont az ellenkezője lenne indokolt, tekintve, hogy három nagyhatalom is nekiment a kriptónak (USA, Németország, Törökország). -
mihione
őstag
0,001683 eth 4,97$ 45 mh/s 2minersen az elmult 24 ora
-
3800+
őstag
Sziasztok!
1 ventis asus phoenix 60%-os ventivel 65 fokos ez mennyire gáz? Egyelőre nincs a rigen 12 centis venti ami tolná rá a hűvöset, lehet ezen még segíteni vagy az egy venti ennyit tud? Az más kérdés hogy cserébe még van egy sercegő hangja is a ventinek...
Milyen 12 centis venti ajánlott a rigek hátuljára hogy tolja rá a friss levegőt a kártyákra?
-
disko
csendes tag
Sziasztok. Binance-ról revolutra euro utaláshoz szükséges az adress verifying vagy megy anélkül is?
-
Wolf Rambo
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van itt olyan, aki Ravencoint is bányászik? Ha igen, ott is tapasztalható volt a jövedelmezőség csökkenése?
-
Formaster
addikt
Urak, ez a kb 10% Current/Reported hash elfogadható? Vagy van olyan pool, ahol kevesebbet ingadozik? Jelenleg ethermine-ra bányászok, de elég bosszantó ez az ingadozás. A net kifogástalan optikai, full stabil, a kártya is tökéletesre be van lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgye a biztos vagy a rizikó

Köszi!

25-el kapar