Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
k1raly
aktív tag
-
BeZol
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
És akkor is ezt írnád, ha legutóbbi ATH-hoz képesti 94% körüli medvepiacban vagyunk már?
(2018-ban ekkkorát "korrigált")
Mert ezesetben 300 USD lesz az új mélypont, úgyh én is agyalok, hogy most 2ezernél beszállni, vagy várni míg legalább 500 alá megy, nem egyszerű
Az meg egyébként sztem jobban hoz a konyhára, ha 300on beszállsz x db videókártya árával, mintha akkor rig-et építenél ugyanennyiből, hiába 3-3,5 év múlva lehet újabb ATH, legalábbis nálam ezt dobta ki a matek.
Ja igen, itt a coin-t még nem tudni, mi lesz a tuti amit túrni érdemes. -
-
-
-
-
Zizi123
senior tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Nyilvan sehol. Pont ezt szoktam elmondani a kedves ugyfeleknek, amikor gamer notebookot szoktak venni, hogy szerintuk miert van 1 komolyabb videokartyan 3db 8-9cm-es ventillator, ha 1db, vagy jobb esetben 2db kis 4cm-es is letudna huteni a kartyat???
A komolyabb videokartya kis tulzassal olyan sulyu, mint 1 notebook. Ha 1 3 ventis 1kg+-os hutoborda 3 ventivel 100 fokon tudja csak tartani a memoriat, akkor az 1,5cm vastag notebookba (2kg mindenestol) ne legyen mar magasabb orajelu a memoria, es erosebb a VGA, mert tojast lehetne sutni rajta...
Szerintem... -
lenox
veterán
válasz
F_Balazs
üzenetére
Alapesetben mem bandwidth a limit, kiveve, ha valami megfogja. Az asztalinal is 14000 a default, azt is huzhatod, pl. 3070 Ti-nel kb. ugyanaz 19000, csak az limitalt hashratileg. Szoval nincs ilyen osszefugges, hogy az asztalinak gyorsabbnak kell lenni egy mem bandwidth limites esetnel, mas clock, mas timing, es maris tok fuggetlen az eredmeny.
-
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
én semmi jövőt nem láttok az eth ban max akkor ha tényleg lesz a pos és eth 2.0 akkor talán lesz belőle valami évek alatt, de úgy láttom még mindig az egész piacot a btc mozgatja és leginkább ez van a többire is hatással, nem véletlen ebbe fektet nagyon sok pénzt rengeteg cég és milliomos
-
Pietrosz
addikt
-
3800+
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Reméljük hogy igaz is, bár akitől láttam videót youtube-on más kártyákról is valós adatokat kreált.
Persze az ár lesz a meghatározó, de ha esetleg nem horror áron lesz (ha lesz) akkor budget bányakártyának váltja az 580-at és a 1660S-t. Bár mivel új, játékokban is sokkal erősebb, ha kicsivel a 6700XT ára alá érkezik a magyar piacra akkor nem éri meg.

-
kenwood
veterán
válasz
F_Balazs
üzenetére
Szerintem nem nekik jar a riszpekt, hanem azok voltak nagyon butak akik jan-feb utan vettek vgat,es naponta feszulnek a chartokon. Mar akkor tok egyertelmu volt, hogy a 4-500 ezer forintos 3070-ek nagyon rossz befektetesek.
Ha magas lesz az arfolyam,akkor a coin vasarlasa jobb befektetes lett volna, ha pedig alacsony, akkor sose lesz meg a roi. -
fireman123
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
nálam volt mínuszban is, talán 2019 elején, aztán vagy fél évig 0,5 dollár plussz
.....és igen egyrészt fűtötte a lakást, másrész nyilván nem adtam el akkor azon az árfolyamon semmit, persze az áramot finanszírozni kell akkor is, de ha kivárja az ember a bullt, akkor megéri -
-
fireman123
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Azt ugye láttad, hogy ez 2017-es poszt?....azóta sok víz lefolyt már a Dunán
.....Coinbase-ről csak az otp számla hitelesítése miatt utaltam ki kb. kemény 10 eurót talán valamikor 2018-19-ben, már akkor sem volt gond. Binanceről tavasszal (még a binance sepa felfüggesztés előtt) többször is működött nagyobb összeggel is. -
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Ahogy téged is meg meg par embert innen a forumból ilyen alapon.
Csak hogy ebben nincs semmi ,én pusztán azt mondtam ami az eddigi bikapiacok után volt. Nem felfedezes semmi új nyilván idő kérdése. Aki kereskedni akar az nyilván folyamatosan ad meg vesz én erre pont nem tennék egy petakot sem. Nyugodt lehetsz ha jelenleg volna miből elég szépen bevásáróltam volna már régeben is. A következő luffi utan par honapra ra. Valamennyit be is fogok shopolni.tudod majd amikor befagy a piac azt ocson adnak mindent

Dupply
Én pont nem azt mondom hogy tozsdezni kell valamit felre ertesz hanem azt hogy egy idő után meg fog törni a jelenlegi ár és elég durván megindul majd le. Senki nem tudja mikor durran a lufi meg a tözsdén sem szóval mindenkinek van egy teoriaja vagy véleménye es arra alapoz aztán vagy bejön neki vagy nem.... ( Tudod az okoskodó) -
Frozen
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Szerintem nézd meg ezt a grafikont....

Ha jól megnézed a tűskék után (bika piacon)majdnem ugyan oda eset az arfolyam ahonnan indult +10% kb.. ez még most messze nem kovetkezet be.
Túl vagyunk rajta mi?dehogy vagyunk rajta túl..... Majd akkor amikor benéz a btc 10-15 ezer euro korulre... Ne viccelj tavaly meg 7ezer volt az arfolyam iden felugrott meg esett de még közel sincs tél egyenlőre medve van. Ezt nem csak én mondom hanem pár nagy fejes ism de mindenki ugy gondolja ahogy akarja. En továbbra is azt mondom ha kriptó tél lenne akkor nem lennének már ekkora kiugrások és sokkal drasztikusabban beestek volna az árak. A lufi eddig akarhanyszor eldurrant mindig ez volt. Most sem lesz máskép... Idén vagy meg jövő nyárig talán kitart azt ennyi volt. Majd 4 év múlva kb megint...
-
GabeE3e
tag
válasz
F_Balazs
üzenetére
Idén Januárban léptük át az ezer dollárt, most 1900 körül vagyunk, igen persze kellemetlen, aki 4 ezernél vásárolt vagy aki nem váltotta át akkor amit bányászott, de visszanézve a múltat, aki kitudta várni a következő Bullmarketet mindig nagyon jól járt.
Tavaly Júlliusban pedig 3-400 dollárnál voltunk.
Szerintem hatalmas potenciál van benne, de nem 1-2 hónapra vetítve vagy fél évre, hanem akár évek múlva olyan dolgok is épülhetnek eth ecosystem-en belül, amiről most még nem is tudjuk, hogy ez lehetséges. Persze az is lehet, hogy jön valami más, ami mégnagyobb siker lesz, de az sem egyik napról a másikra fog történni, ha megtörténik.
De nem akarok tippelgetni, az idő úgyis választ fog adni a kérdésekre. -
fireman123
őstag
válasz
F_Balazs
üzenetére
(szinte) biztos, hogy lesz, csak ki kell várni, ....persze lehet évekig....de ha Te nem hiszel benne akkor az államkötvény topikban kellene írogatnod
...az kiszámíthatóan és stabilan növekszik, ...persze csak évek alatt annyit mint amit az eth 1 óra alatt is tud.
[link] addig is egy kis történelem, ...jobban áll mint a 2015-ös kezdéskor, esés után mindig emelkedés van (kivéve ha megszűnik a coin
) ....majd lesz új csúcs...egyszer 
-
koko52
nagyúr
válasz
F_Balazs
üzenetére
Ez pszicho dolog is. Ha azt szajkózzák hogy bányászni kell, mindenki beszáll bármi áron. Ha azt írod zuhanunk, vége mindennek (mint mostani félrevezető hírek) senki nem vesz, eladnak inkább.
Közben ott járunk, hogy annyi a megtérülési idő mint 500+k-s 3070 és 4200-as ETH-nál. És a POS már akkor is hír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szvsz esélyes, hogy 2 napon belül elérjük a BTC támasztékot és kb az lesz az 1800as ETH
(2018-ban ekkkorát "korrigált")

kinaiak nem veletlen ezzekkrl nyomták az ipart