Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz Fiddlestick #33350 üzenetére
A kezdetekkor utánanéztem, de ennek bő fél éve. Azóta gond nélkül kaparták a 1060-asok az ETH-t, 1x nem álltam át más coinra. Most lett egy 1080-asom játék céljára, gondoltam ezt is beállítom a munkába ha épp nem játszom. Ne haragudj, ezt is az általam ismert ETH vonalon próbáltam ki elsőnek és nem jutott azonnal az eszembe megnézni mit tud máson.
[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Sidorovich #33353 üzenetére
Egy 1080 annyit szed mint egy 1060 Ar/aranyban nem a legjobb valasztas
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Sidorovich
senior tag
válasz Fiddlestick #33354 üzenetére
Elsősorban játszani lett, csak azon kívül fog bányászni, így nem bánom. De whattomine szerint az aktuális árfolyamon/nehézségek mellett ZCashben majdnem a dupláját hozza, mint a 1060.
Szóval ár/teljesítmény arányban se rossz.[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Sidorovich #33355 üzenetére
eth-re irtam
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Sondi1986
addikt
válasz bobalazs #33356 üzenetére
Milyen kártya?
Lehet hogy ha a memóriát hűtőd valamivel emelheted az órajelét.
Nekem. Zotac 1060 3GB AMP van Hynix rammal és 4550 a max. claymore 10.1 19,9 tud.
Szerintem azért tudtom jobban húzni mert a memóri a hűtővel össze van kötve ( hővezető cuccal)Most már csak az a kérdés hogy a samsung ramos példányok más időzítéssel mennek?
Hynix-et nem lehet arra az időzítésre tenni? Vagy a gyártás technológia a lényeg itt?[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Fiddlestick #33358 üzenetére
Gondolom ezek samsungok, esetleg micronok, és nem hynixek...
-
sanzi89
addikt
Akkor a következő memória sorrend nagyjából helyes?
Hynix < Micron < Samsung
Az Elpida hol szerepel a listában? Milyen memória gyártó van még a piacon ami előfordulhat?
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
AAntii
őstag
A myelectroneum-os kiutalás végülis működött, olyan sebességre kell számítani mint a krakennél, de előbb-utóbb ki lehet utalni a segítségével a váltóra az etn-t.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
(jan)
őstag
Urak!
Mi a legalja kártya, amit érdemes megvenni ? 1050 ti ? 560 ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
-
Ghoost
tag
válasz Ghoost #33287 üzenetére
Jelentem, csak azzal hogy feltettem a Blockchain drivert, fel is ugrott 685-695 H/s-re a kis RX570-en.
Battle.net: Mcghoost#1381
-
Danex
addikt
-
mepet
addikt
válasz czpitti #33369 üzenetére
Nekem is RX 550 4GB a legkisebb kártyám. Érdemes utánanézni előre, hogy az adott típus modddolható-e. No meg a mai áron meggondolandó, én fél éve 25-ért vettem ilyet, már 30-at ér. Arányaiban így már lehet inkább spórolni érdemes minimum RX 570 szintre, át kell számolni.
[szerk: árgépeztem egyet, már 34 az ára, nem 30, bár ez lehet a "karácsonyi akció" (tehát a karácsony előtti drágítás).]
[ Szerkesztve ]
-
-
tisn
addikt
válasz tom120514 #33379 üzenetére
bocs, benazok
szerk3: jol szamolod, akkor maradok ETH-nal, ETN-t meg szedi a prociszerk: gondoltam ranezek a multkor vett samu ramos manli gtx1060-ra a pcx-en, hat nem mindet megvettetek?!
szerk2: igy mar meggondolando, hogy 6db 570-et vegyek januarban
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz Fiddlestick #33370 üzenetére
Ott mi a sorrend véleményed szerint?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
techie_guy
tag
válasz Sidorovich #33348 üzenetére
Jól teszed, egyébként a Z betűsök lesznek mindig jók neki, ZEC, ZCL, ZEN.
Viszont a ZEC már csak a pool miatt is jó választás, próbálgattam már mindenféle coint mindenféle pool-on, de a flypool verhetetlen (Ethermine.org tesója). -
Sidorovich
senior tag
válasz techie_guy #33387 üzenetére
Egyetértek. Fél éve ott bányászom az ETH-t bármi gond nélkül. Most a ZEC-et is náluk kezdtem el.
-
Sondi1986
addikt
válasz AAntii #33392 üzenetére
A gyártók most készültek a karácsonyra, és az újabb bányászdömpingre.
Csak mert beszéltem egy emberrel aki decemberben több mint 200db Giga RX570 adott el, és mondta hogy még mindig érkezik az újabb szállítás.Mondjuk nem mindegyik gyártó mert sokat rendelni GPU-ból, mert ha nem jön be a jóslat, akkor a nyakukon marad nem kevés kártya.
Hát nyáron 1 hét alatt elfogyott az összes RX kártya, rá 2 hétre meg az nvidiák is.
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
XFX RX 580 4GB GDDR5 GTS XXX Edition (RX-580P4DFD6)
ilyen kártyája van valakinek ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Ferenc.
tag
Hol tudok venni samsung ramos Rx 570 -es kártyákat? Nem lehet tudni előre milyen ram van benne?
Ja s nézem hol mennyibe kerül, s vártam egy jó karácsonyi akciót, s bevásárolni 12 db-ot, de nem hogy lefele, felfele mennek az árak!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest