Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Én kezdem azt hinni, hogy az oldalak mögött egy hatalmas átverés van.
Poénból elkezdtem venni-eladni BCH-t. Fura mód ahogy megvettem rögtön esett az árfolyam. Mikor olcsóbban eladtam, rögtön emelkedett az árfolyam. Ezt eljátszottam 3x. Természetesen nem nagy összegről van szó, csak ki akartam ezt próbálni. Kraken egy ugyanakkora kamu oldal rövidtávon coint váltva, mint egy online póker oldal. Valószínű a háttérben csaló algoritmus futhat. Kiszűrni ezt valószínű úgy lehetne, hogy két külön gépen külön IP-vel figyelni az árfolyamot. Fogadni mernék, hogy nem ugyanazt mutatná.
Mondanom sem kell, negyedjére is vettem, mitad isten már megint -20euró a bukó (475euro).
[ Szerkesztve ]
-
klykkly
tag
válasz shortcutme #27522 üzenetére
Ez azért nem normál deposit mert én nem akartam oda utalni semennyi BCH-t, egyértelműen BTC-t utaltam. Ez a wallet hibája vagy egyszerűen egy rossz időzítés miatt volt. Bízom benne hogy megértik és jóváírják vagy visszautalják.
Leírtam nekik a mesét. Meglátjuk. Egyre jobban kezd fájni a dolog ahogy látom mit művelt ma a BCH :_(Aztán a végén még jól is kijöhetek belőle esetleg mivel lehet így lesz deposit-om (nekem egyedül )
Még jó hogy nem a másik BTC walletemmel csináltam. Ahhoz még nem nyúltam. Addig nem is fogok míg ez az ügy nem rendeződik. Vagy legalább nem lesz hivatalos BCH wallet, nem ilyen hackelt mit az electron ami ki tudja milyen backdoor
-
Dyingsoul
veterán
BCH mennyi most bittrexen?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
cuko
aktív tag
válasz Dyingsoul #27554 üzenetére
Te is meg tudod nézni, nem kell regelni, hogy lásd.
0.305 BTC körül áll most.
-
melkah
tag
Durva latni, hogy mit muvelt ma a bch. En sajnos csak 500nal vettem, bizvan abba, hogy lesz ez meg durvabb is, most meg volt 385 az elobb es lefele tart. Ha bebukom akkor szep tanulo penz lesz, de belerokkanni nem fogok.
Viszont egy dolog van amit tobb helyen is lattam, forumokban mint felvetes, de a magyarazatat nem tudom, vagy csak nem ertem. Hogyan lehetseges az, hogy ahany valto, annyifele arfolyamon megy ? Szamomra ez az egy ami nagyon zavaro, de lehet, hogy csak azert, mert nem ertek elegge hozza. Krakenen kereskedek, itt 700 volt a mai max, de ahogy olvasom, mashol ennek a duplajat is verte ? Miert van ez ? -
klykkly
tag
válasz klykkly #27557 üzenetére
Krakenen jóváírni nem fogják
Mi a fene az a hot wallet? Az én régi walletem?Válasz:
"Because your funds were deposited during halted deposits, your BCH was credited to the hot wallet. We have provided ample warnings about this issue and cannot credit the BCH to your Kraken account." -
Dyingsoul
veterán
válasz melkah #27559 üzenetére
Először is 811USD volt a mai BCH csúcs Krakenen. Azon a kérdésen, hogy miért ekkora a szórás a tőzsdék árai között én is sokat forgolódtam sokan kérdezték de épkézláb választ még nem olvastam. Azt is sokan panaszolták, hogy walletről nem tudták még tőzsdére mozgatni a BCH-jukat... Szerintem nincs még vége ennek a rallynak, de a tévedés jogát fenntartom.
UI.: A Kraken ma számomra egy komolytalan exchange benyomását keltette... Az, hogy jön egy coinpump és órákon keresztül elérési problémák vannak közel sem mondható profi dolognak. Bittrex nem tudom hogy vette a mai napok történéseit de akikkel eddig beszéltem nem sok fennakadást tapasztaltak, tudtak tradelni. Még szerencse, hogy nem óriási összegekkel kereskedtem mert különben már lehet idegösszeroppanást kaptam volna a trade elérhetetlensége miatt...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
shortcutme
tag
válasz D@reeo #27564 üzenetére
Sajnos amikor a web ui all, akkor a privat API se mukodik es normal idoben is sokszor dob timeout-ot, couldflare errort.
Sott, sokszor a sikeresen elkuldott orderek se match-elnek. Altalanos, hogy a marker order sem megy vegbe.
Egyszeruen szarul van osszerakva valami.[ Szerkesztve ]
-
D@reeo
aktív tag
válasz shortcutme #27565 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, nem tudtam. Azt hittem csak a web rosszalkodik.
-
Ideg
aktív tag
Srácok, ethermine-on szarul volt beállítva a kifizetés és 0,049 ETH ment krakenre, van már rajta 900+ confirmation, de Krakenen nem jelenik meg. Az ETH wallet cím tuti jó, ment már rá ethermine-ról többször is. Krakenen persze van ETH-m, de nem íródik hozzá. :/ Mi lehet a gond?
-
melkah
tag
válasz shortcutme #27562 üzenetére
Ertem, koszonom a valaszokat (@bobalazs es @Dyingsoul is).
Arrol van valami "hivatalos" allasfoglalas, hogy mikortol indul be a tenyleges kereskedes ? Mert addig ez tenyleg csak lufi fujas. Most meg eppen 250usd kornyeken volt a bch arfolyam. En mostmar tuti addig hagyom benne, ameddig nem lesz 1-2 ezer folott
-
shteer
titán
válasz melkah #27570 üzenetére
variance ír pár érdekes dolgot a BCH kapcsán, nem csak ez a cikk, előző is tanulságos
szerintem jónak tűnik..
-
Dexar007
veterán
Indul ujbol a pumpa
Give me your cum,bull!
-
Vigilante
őstag
válasz Dexar007 #27575 üzenetére
Kéne neki basszák meg!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
(jan)
őstag
Szerintetek meddig lehet 4gigával eth-t kotorni ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Vektast
aktív tag
A BCC-nek rekt!
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
madpapa
senior tag
Ma a Bitmain kitolta az újabb batch Antminer D3-t. Kb. egy óráig volt elérhető, hozzátéve hogy innen rendelni lehetetlen volt mert a szerverük lehalt. A múltkori 2600USD helyett most már csak 1600USD volt. Na persze mire megjönnek ezek a vasak, kérdés mennyire lesz profitábilis. Szó se róla, jelen pillanatban nagyon jó a megtérülési ideje. Kb. 2 hét :-)
Innentől kezdve nem tudom, hogy a Baikal miner mit akar a maga 4000USD-s kütyüjével ami csak 2GH-t tud, a 15GH-vel szemben.[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
En leszalltam a BCC(BCH) vonatrol. Reszemrol a fakjas menet......... nekem ugy tunik egyenlore hogy ez mar csak rosszabb lesz. Akinek van bent penze talan erdemes meg figyelni hatha lesz valami kis pumpa
-
veterán
válasz shortcutme #27590 üzenetére
XD
Mert ezekbol szokott a zsako lenni
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
NorbixD
tag
Üdv.
kb. másfél hónapos Gigabyte RX580 egyik ventilátora elkezdett furán viselkedni, illetve alig alig pörög, videó.
Azt szeretnén kérdezni, hogy hol lehet kapni ilyen vagy hasonló ventilátort amit az eredeti helyébe tudok rakni? Köszi.
-
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Dyingsoul
veterán
válasz madpapa #27586 üzenetére
És ezt a D3-at csak Dash-re lehet használni? Csak azért érdekel, hogy van-e menekülő út, ha esetleg csúnyán megdőlne a difficulty.
-
madpapa
senior tag
Jójó, igaz ez így. De én is próbáltam meg még sokan mások is rendelni, de nem ment a webszerverük túlterheltsége miatt. A sok greedy
Amúgy kicsit utána gondolva, azért óvatosan kell ezt kezelni így. Mert mire megjön a cucc, a mostani difficulty már az egekben lesz és már messze nem 2 hét lesz a megtérülés hanem lehet fél év, mert gondolom százával veszik kint az ilyen cuccost a nagyok, akik pillanatokon belül lefölözik a hasznot ( hogy rohadnának meg ).[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz NorbixD #27594 üzenetére
A kártya saját topikjában szerintem gyorsabban választ kapsz.
Magát ventit tudsz pl Ebayről vagy Aliexpresszről rendelni, de az gondolom 2-3-4 hét, mire megérkezik.Ha zavar, gariztasd.
Ha annyira nem zavar, akkor simán tegyél rá egy extra ventit szerintem.Ki is tudod amúgy kötni a kis csatlakozóját és akkor nem kerreg ott magában.
Van ilyen öszvér megoldás is: Arctic Cooling Turbo Module V1
De úgy látom, ezt is alaplapra dugod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest