- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme #27522 üzenetére
Ez azért nem normál deposit mert én nem akartam oda utalni semennyi BCH-t, egyértelműen BTC-t utaltam. Ez a wallet hibája vagy egyszerűen egy rossz időzítés miatt volt. Bízom benne hogy megértik és jóváírják vagy visszautalják.
Leírtam nekik a mesét. Meglátjuk. Egyre jobban kezd fájni a dolog ahogy látom mit művelt ma a BCH :_(Aztán a végén még jól is kijöhetek belőle esetleg mivel lehet így lesz deposit-om (nekem egyedül
)
Még jó hogy nem a másik BTC walletemmel csináltam. Ahhoz még nem nyúltam. Addig nem is fogok míg ez az ügy nem rendeződik. Vagy legalább nem lesz hivatalos BCH wallet, nem ilyen hackelt mit az electron ami ki tudja milyen backdoor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo 3
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi haladó szinten
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest