Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy mi lehet a gond, akkor ha össze vissza megy a videokari teljesítménye bányászat közben? Volt hogy a két nvidia 1070 900 feletti h/s-t adott aztán pedig lezuhan 600-ra és 600-900 között ugrál folyamatosan szóval nem valami stabil a teljesítmény. Teljesen gyári minden, nem módosítottam rajtuk semmit. Zcash-t bányászok a supernova poolon. Ami meg fontos lehet ezt a minert hasznalom:ewbf cuda miner. Máshol azt olvastam hogy egy 1070-nek hoznia kéne 400-450 közötti értéket.
Előre is köszönöm segitsegetek.
Üdv.: Robi
Robcsa
-
zichie
senior tag
Szerintem bányászokra szükség van, mert csak így működhetnek a kriptopénzek, nekik is köszöhetjük mi befektetők és kereskedők, hogy "dől a lé".
Én soha nem bányásztam, bár gondolkoztam rajta, hogy belekezdek... Inkább a trading botok programozása érdekelne, de ehhez sok-sok idő és türelem kellene, ami sajnos nincs.
550 eurós árnak én is örülnék, de ennél jobban örülnék annak, ha lenne most egy korrekció (esés), hogy a többi btc-met be tudjam váltani eth-ra. Szóval jöjjön a medve, aztán a bika...[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
Gondolkodtam és kutakodtam kicsit és arra jutottam, hogy tényleg nem lenne a legjobb befektetés 1080 ti-vel bányászni, ahogy itt páran figyelmeztettek is itt rá.
Nagyon idegesítő ez az egész, mert én már március óta tervezem, hogy beszállok, amikor a profit még közel sem volt ilyen nagy és lehetett RX-eket meg 1070-eket kapni bőven reális áron.
Csak a külföldi tartózkodásom nem engedte/engedi, hogy jövő hétnél hamarabb beszálljak.Lehet, az lesz inkább, hogy egyesével vadászgatom az aprón a kártyákat és szépen lassan építkezek, mert jelenleg szinte lehetetlen 8-10 kártyát egyszerre megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Robcsa
tag
-
strategos
csendes tag
Ki milyen altcoin kereskedő oldalt használ? Mit ajánlotok?
- Egyszerű használat, átláthatóság, megbizhatóság stb szempontok szerint? -
Sidorovich
senior tag
Asus Strix GTX 1060 kártyán, amikor az Asus féle GPU Tweak programban levettem a TDP limitet 100-ról 90-re, 80-ra és így tovább, rendre láttam a konnektoros fogyasztásmérőn, hogyan csökken a gép fogyasztása.
Most az MSI Gaming féle ugyanilyen kártyán, ha az MSI Afterburnerben veszem le a TDP limitet, semmi mérhető hatása nincs. 2 ilyen kártyával, gyári beállításokon 230W-ot fogyaszt a gép bányászás közben. Lejjebb veszem a TDP-t 90-re, 80-ra, és így tovább 60-ig. Semmi, ugyanúgy 230W körül fogyaszt. Ez miért lehet?
Az Afterburnerben amikor rámutatok, a tippek között írja, hogy "If the graphics card supports it."
Az Asus Strix támogatja ezt, de a hasonló (ár)kategóriájú MSI Gaming széria, ugyanannál a GPU-nál nem támogatja? Valaki találkozott már ilyennel?
-
travix
aktív tag
ez a kraken ez nagyon sz@r hogy ennyit kell várni validálásra, a bitstampről/bitfenixről vélemény?
Na jó bitstam id kártya másolatot kér az el is mehet a fenébe...[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz subaruwrc #24113 üzenetére
Hát még a tuningig el se jutottam, az igazat megvallva. Egyelőre csak ájuldozok, hogy miként falja fel a gameket 1080-ben. Zcash-nél 700 Sol-t hoz, így alapon a kártya.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
mepet
addikt
válasz travix #24112 üzenetére
Mindenkinek más a fontos. Nekem pl. a biztonság, ezért használom a Krakent.
Volt, hogy a SEPA withdraw-ra is sok napot vártam. Írtam a supportnak, hogy mi van, visszaírtak, hogy manuálisan konfirmálnak mindent, így időbe telhet. Nagyon örültem a válaszuknak, fő a biztonság, nem kérünk mégegy Mtgox féle esetet. Soha többet.Ha azonnal akarsz vásárolni, akkor nyilván: https://localbitcoins.com/, vagy olyan fórumok, ahol nem tiltott az adásvétel, mint a ph!-n.
-
gaben82
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam hogy én is beállnék a sorba bányászni kezdetben csak éjjel
/ahol élek van féláron éjszakai áram/Azonban lenne pár kérdésem.
Mit éri meg most a legjobban bányászni egy 1080ti msi gaming x kártyával?
előre is kösz a válaszokat.
-
travix
aktív tag
Köszi, akkor lehet kivároma krakent, egyébként amit linkeltél az se instant, mert írják a magyar eladók, hogy munkanapon eddig meg eddig, de lényegtelen. Bitsharest vettem volna, mert most megy fel, de akkor ezek szerint lehetetlen
gbanen: zcash de olvass kicsit visszább
-
Reggie0
félisten
-
Zsopa
tag
-
Gh0sT
addikt
ETH megütötte a 300$-os árfolyamot.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Skynet258
veterán
Kicsit visszapörgetsz én is nemrég azt sem tudtam merre van az előre (most is csak az alapokat tudom), de itt kaptam linkeket, Claymore-ral bányászok (ez a progi neve), baromi egyszerű, ethermine.org-ra termelek, aztán kiküldöm Poloniex-re. Onnan meg ha zseton kell, mehetne Kraken-re pl. de azt még nem csináltam. 50 dollár körül járok mert nem megy éjjel/nappal a gép (bár mostanság emiatt már igen), de nem akarom kivenni még jó ideig a pénzt, főleg ahogy megy fel az árfolyam, minek. Ülök rajta és bízok a szerencsémben, hogy többet fog érni idővel. Poloniex-en meg váltogatni is lehet BTC-re vagy ezer másra.
[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
Valaki aki már használta a krakent leírná mit kell róla tudni? Csak nem akarom előre megvenni a hardvert mielőtt azt se tudom, hogy kapom meg a pénzt. Olyanra lennék kiváncsi h walletről h utalom a kraken acchoz és mennyi a fee amit a kraken felszámol, meg ilyenek.
-
Stanlee
őstag
Nincs ilyen step-by-step leiras, de en igy csinaltam, roviden:
1. Kivalasztod, hogy mit akarsz banyaszni: en ETH-et, szoval kell egy peztarca.
2. https://www.myetherwallet.com/ bepotyogod a jelszot, ami a tarcadhoz tartozikmajd (valami jo jelszot talaljal ki) es lgeneral neked egy cimet, kinyomtadod a QR-kodot, a jelszavad elteszed jo helyre, es mar van is tarca.
3. Kivalasztod, hol akarsz banyaszni: en a nanopool-on, mert a jo es egyszeru a helpjuk: https://eth.nanopool.org/help
4. Kivalasztod, hogy mivel akarsz banyaszni: en a genoil-t hasznalom (a cleymore-tol behulyult a virusirtom), GPU gyartotol fuggo valtozat letolt (AMD - OepnCL, Nvidia - CUDA), kicsomagol, a konfiguracios bat-fajlba, amit neked kell elkeszitened, beirod a megfelelo helyre a 2. pontban generalt tarcadnak az azonositojat, ami 0x-el kezdodik. Mentes.
5. Inditod az elobbi .bat file-t es ha minden jol megy, akkor varazslat, banyaszol.A baj az, hogy sok helyen mar a tarca generalasara a legnehezebb terminalos modszereket irjak le, amikor megy az egyszerubben is.
A nanopool-os helpben a genoil-os resztol minden szajbaragosan ott van.
Ide lehet utalni a sok etheret a segitsegert: 0x24b2cb22c530d143448094c99dd46d2d8e971ba3
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Reggie0
félisten
Persze, nalam csak 10ezret kell fizetni
Amugy nem tudom mennyire van, de minden banyaszat kb. ugyan ugy nez ki:
1. kell a gep+megfelelo gpu
2. a coinnak(algonak) megfelelo banyaszprogram
3. a coinnak(algonak) megfelelo pool ahova beregisztralsz
4. lehetoleg egy sajat talca, ahonnan ki tudod utalni a poolrol(nem jo bizni bennuk)
5. ha mas coint szeretnel, mint amit banyaszol, akkor egy(vagy akar tobb) valtora be kell regisztralniAz ETH-hoz is biztosan van leiras valahol. Jobb az angollal megbaratkozni, mert magyar tabor nem akkora, hogy naprakesz forditas keszuljon mindenrol. A lenyeget(fenti pontoknak megfelelo valaszokat) innen a forumbol is ki tudod hamozni.
-
Szoszo94
őstag
válasz Reggie0 #24118 üzenetére
Aszongya' lehet GTX-et venni...kérdem én, aki 570/580 árban és teljesítményben gondolkozott, az most hogyan venne hasonlót nvidia fronton? Ugyanis ma mondták vissza a 2db 1060-as rendelésem arra hivatkozva, hogy nem tudják mikor lesz újra készlet
Először az 570-ek, most a 1060-ak, úgy tűnik nem tudom mostanában bővíteni a bányátLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
AAntii
őstag
-
miztyc
csendes tag
válasz travix #24130 üzenetére
Fee az átváltásnál van order maker 0.15% / order taker 0.25%, deposit értelem szerűen ingyen van.
Ezen a linken megtalálod a withdrawal fee-ket:
[link]Ha nem tévedek akkor mi is az "EUR SEPA" kategóriába esünk, ha valutát akarsz leszedni, bár ebbe azért nem vagyok biztos, valaki megerősíthetne benne.
-
Vigilante
őstag
válasz strategos #24142 üzenetére
Nah jó kész, én feladom.... Egyszerűen 1 hete nem bírom stabilizálni ezt a szájbab@szott 6 GPU-s bányát... Van , hogy 10 perc után fagy ki, de volt, hogy lement egybe 16 órát. Egyenként is néztem. Most az lehet, hogy több hibás riser kábelt is beszoptam volna!? Vagy mai még gyanús, hogy a kariknak ez az időzítés át másolása 1750-ből 2000-re, akasztotta meg a kártyákat!? A 850-es és 600E-os tápnak simán vinni kell 6 db RX 580-at (ráadásul alulfeszelve). Alsó 4-et a Corsair TX 850, a felső 2-t és a rendszert, meg a 600-as Chieftech. Egyszerűen már kifogytam az opciókból.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Nyitottam kb. mindenhol (Bitstamp, Bitfenix, Cex, Poloniex, Kraken) account-ot, sajnos ezek közül mind visszaigazolt már egyedül a Kraken és Cex.io nem. Számláról szeretnék USD-t vagy Euro-t utalni, az ezek közül csak a Bitstamp-re meg Kraken-re és CEX-re működik, de közülük a BitStamp-on csak BTC meg Ripple van. Én ETH-t szeretnék venni már 2 hete, de csak nem jön a TIER 2-es verifikálás a Krakenre se a Cex.io-ra a bankszámlám elfogadása (being checked már 10 napja). Ha a Kraken-re egyszer végre megjön, viszont a regisztrációnál elütöttem a születési dátumomat (január 2-t a 3 helyett) szerintetek merjek úgy utalni? Supportnak írtam azonnal, azóta se semmi válasz...
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Bios módosítás előtt állok.
A kérdésem annyi lenne, hogy a memória időzítésnél olyat látok, az időzítéseknél, hogy van 1: és 2: rész is. Mindkettőnél át kell írni az 1500 feletti részt?
Sapphire RX480 Nitro+ 4gb kártyáról van szó, Polaris Bios Editor 1.4.1 program.
Memória időzítésen kívül célszerű még valamit állítani itt? A többi dolog az állítható WattMan-al is ha jól látom. -
őstag
Elnézést, kezdőként még Én sem vagyok biztos a dolgomban, ezért rákérdeznék.
A myetherwallet.com-on készítettem saját pénztárcát.
A Nanopool-ról leszedtem a miner programot, elviekben megfelelőre konfiguráltam a .bat fájlt.
Valami ilyesmit látok, ez jó lehet?
Hol tudnám megnézni, hogy a saját tárcámra dolgozik-e a bányász program?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest