Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
travix
aktív tag
sziasztok
Elkezdtem tegnap ETC-t bányászni . Csak azt nem tudom, ha összegyűlik valamennyi akkor azt hol tudom valós pénzre váltani? :/ -
travix
aktív tag
válasz Sidorovich #23783 üzenetére
a genoil miner nekem is ilyen, hogy ugrál, szerintem nincs vele baj, bár én is nemrég kezdtem és nem hoz annyi share-t amennyit a telejsítménye alapján kéne, de ez meg ugye szerencsén is mulik. A 0.05-t alattad irták bekell állitani
Egyébként ez a magas memóriafreki biztos nem süti szét pár hónap alatt folyamatos terhelés alatt?
A Bios mod ahol időzítést kell állitani az sem bántja a kártyát?[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
válasz Sidorovich #23808 üzenetére
hát ez a genoil tényleg nem túl jó, bár annyi előnye volt, hogy nem egy kártyagyilkos , mert most claymore-re váltottam és ez jobban hozza a hashratet, de joval jobban melegszik és többet is eszik
Érdekes egyébként a meóriát 1800mhzre huzva kevesebb a hashrate mint 1750Mhzn(bios mod nélkül)[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
válasz KRoy19 #23822 üzenetére
Hát kíváncsi leszek ezekre a bányász kártyákra, mert ha így marad a az ETH értéke akkor a polcokon se lesz az tuti. Max majd sorba kell állni értük úgy hogy pár nappal előtte sátrat kell verni
de a 90 napos garancia az tényleg vicc, meg ezeket eladni se lehet majd játékra gondolom -
travix
aktív tag
válasz Vigilante #23900 üzenetére
szerintem ennyit tud, ne erőltesd tovább inkább vedd vissza az órajelet 1000-re és még a feszt is mert kb ugyannyi a termelés ugy is. Egyébként megköszönném ha leiránd a duáltápos megoldást mert én is most készülök riget építeni. Meg a kártyákat mivel erősítetted a kerethez és a pcie 16 meg pcie 4es slotra is 1x16os átalakitot kell venni?
-
travix
aktív tag
1x1-> 1x16 risert honnan lehet szerezni? Kínából 1 hónap az út, boltban pedig 5000ft amit nagyon nem akarok kifizetni az 500ft előállítású kábelért.
-
travix
aktív tag
Végül egy Thermaltake Frankfurt 830W-os tápra esett a választásom, szerintetek elbír 6db gtx 1060ast? Állítólag 110W a felvétele egy kártyának. A minősége megfelelő?
-
travix
aktív tag
válasz AAntii #23974 üzenetére
Egyszer befog ez az egész coinozás dőlni szerintem, megnézitek csak az tartja mozgásban az egészet, hogy egyre többen csatlakoznak. Nem mondom, hogy nem éri meg most, de biztos nem marad meg sokáig. Egy ország valutájának is azért van értéke, mert az emberek dolgoznak és az állam megkapja annak egy részét. Na most a felesleges munka ami a mining viszont nem olyan munka, amit egy ország lakossága végez hiszen nem állitasz elő semmit virtuális blokkokon kivül(beleértve a nem tul környezetbarát energiafogyasztást és a videokártyák tultermelését). De lehet én értem rosszul a lényegét, de bűzlik az egész...
-
travix
aktív tag
https://coinmarketcap.com/currencies/bitshares/
Nagyon berobbant a bitshares. De itt bányászni nem lehet csak belelőni a pénzt aztán proba szerencse.
-
travix
aktív tag
ez a kraken ez nagyon sz@r hogy ennyit kell várni validálásra, a bitstampről/bitfenixről vélemény?
Na jó bitstam id kártya másolatot kér az el is mehet a fenébe...[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
Köszi, akkor lehet kivároma krakent, egyébként amit linkeltél az se instant, mert írják a magyar eladók, hogy munkanapon eddig meg eddig, de lényegtelen. Bitsharest vettem volna, mert most megy fel, de akkor ezek szerint lehetetlen
gbanen: zcash de olvass kicsit visszább
-
travix
aktív tag
Valaki aki már használta a krakent leírná mit kell róla tudni? Csak nem akarom előre megvenni a hardvert mielőtt azt se tudom, hogy kapom meg a pénzt. Olyanra lennék kiváncsi h walletről h utalom a kraken acchoz és mennyi a fee amit a kraken felszámol, meg ilyenek.
-
travix
aktív tag
Azért aki elkezdte fél éve bányászni az most fetreng a pénzben
-
travix
aktív tag
válasz Ciccuka #24729 üzenetére
remélem leég
egyébként jo ez az alapötlet h cryptopénz, de a kivitelezése nagyon rossz, rohadttul káros a környezetre a bányászás, meg igy h váltani kell mi értelme van az egésznek bank ugyanezt megtudja csinálni + ugrál öszevissza az árfolyam szóval szerintem nem lesz ez a jövö fizetőeszköze csak valami ujdonság ami most még pár évig nagy népszerűségnek örvend[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
-
travix
aktív tag
ez a mai fel-le ugráló ethereum árfolyam mire utal? 3500-3800 között percenként ugrál, na utánanéztem, a binance rossz adatokat küld
[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
Valaki emlékszik erre? Most kezd újra aktuálissá válni
-
travix
aktív tag
Krakenen verifikálást csináltam 2 napja azóta pending...
Binance egy f*s a mobilos appjával együtt el se jutottam a hitelesítés végére.
Bitstamp szintén.Coinbasen hitelesítve vagyok, de ott a legdrágább a withdraw fee. Van valami más ami használható és olcsó váltó?
-
travix
aktív tag
Szépen zuhan az ether, mázli hogy sikerült coinbasen eladni hajnalban. Nem lepődnék meg ha megismétlődik a 2018as crash. Amikor valami ilyen gyorsan megy fel az általában hasonlóan megy vissza is.
-
travix
aktív tag
Ha minden igaz azért van az esés, mert elon papa elhintette, hogy eladta a tesla bitcoinját
-
travix
aktív tag
A paypalt nem értem, én megszívtam vele, de nagyon. Nem akartam utalni bankból, hogy validáljam az eurós számlám, ezért a paypalra küldtem az eurót az ugye instant csak, hogy onnan már csak forintot küldhetsz extrém magas átváltási költséggel. A kegyelemdöfés az volt amikor átutaltam az eurós számlámra, mert azt hittem tájékoztatásképp írják ki a forintot az euró mellett utalásnál. Végül 10k-t buktam csak az utaláson ami lehetett volna 0 is: direkten coinbaseről eurós számlára. Azóta nem használok fospalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs