- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Válaszoltam a másik témában erre vonatkozóan. Sajnálom, hogy galibát okozott nálad az eltávolítás, elvileg nem lett volna szabad neki. A mintesek szégyellhetik a pofájukat miatta. Ez már a sokadig gikszer, emiatt ahogy már írtam, nem fogom ajánlani sem a Mintet, sem a Cinnamont, ha valaki kezdő keres első disztrót, pedig egész a legutóbbi időkig ezeket ajánlottam első körben, sőt, én is úgymond ezekkel kezdtem anno, legalábbis ez a kombó volt az első, amit tartósan is használtam rendes telepítésben (tehát nem csak live rendszerként, meg nem virtuális gépen). Csak egy ideje nem használom (átnyergeltem Mint KDE-re, majd Kubuntura, majd Archra és az alatt mindenféle alternatív felületre), és nem tudtam, hogy ennyire elqrvultak, és ennyire nem követik a linuxos világ fejlődését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest