Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Semmi gond, köszönöm mindenkinek. Felment egy XFCE, nem raktam külső deivereket, megy minden flottul. Az a baj, hogy még mindig kell otthonra a Windows és emiatt nem foglalkozom a Linuxxal mélyebben, másnak viszont nem rakok, csak Linuxot, mert ha egyszer már rendben megy, utána nem hívogatnak. Úgysem használják az idősebbek szinte semmi másra a régi gépüket.
-
0xmilan
addikt
A Mint-tel szerintem nincsenek annyira komoly gondok. Ha eltavolitunk egy ilyen kritikus komponenst, akkor szamitani lehet gikszerekre.
Nekem az Xfce helyzete aggasztobbnak tunik. Nemreg linkeltem ket fejlesztoi blogbejegyzest, most itt van egy ujabb elemzes. Eleg lassan halad a fejlesztes.
A KDE meg nemreg kapott $200,000 tamogatast.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kit zavar, hogy itt más kernel van még, mint a rollingokban.

Rowon