Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mondjuk a problémát okozó telepítésnél nálam az sdax-re volt rakva a GRUB és azt hittem, hogy utána a Windows rendszerbetöltője marad az alapértelmezett, de restart után egyből indult a GRUB és kiválasztható volt mind2 OS. Tehát az UEFI-s telepítés ilyen téren kicsit más. Az az EasyBCD-s megoldás meg mint kiderült, csak Legacy bootnál működik. A másik HDD-n úgy vannak telepítve a Linuxok és ott nincs is vele semmi probléma.
Szóval nem tudom pontosan mi okozta a hibát, de a BIOS-ba nem tudok belépni és ez nagy szívás... korábban is csak a BIOS frissítése oldotta meg, de már a legújabb van rajta és nem tudom tovább frissíteni. Valamint ennél a típusnál downgrade-elni sem engedni. Dupla szívás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BMW topik
- Spórolós topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- iPad topik
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- VR topik
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon