- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81 #1982 üzenetére
Nem értem, miért sértődsz meg, mivel egy tárgyilagos összehasonlítás volna a célunk!
Mi a gond azzal, hogy beraktam ide a Cinnamon hasonló beállítási opcióját?
A fórumtárs kérdése az volt, ki melyiket ajánlaná! Én nem azt mondtam, hogy a Cinnamon jobb, csak azt, hogy bőven elég beállítási opció van a Cinnamonban is egy átlagfelhasználónak. Annál bőven több beállítási lehetőség van, mint amit azok gondolnak, akik nem annyira ismerik!
Ettől még a KDE jóval részletesebb beállítási lehetőségekkel bír, ez nyílvánvaló, de mint írod, ez az esetek nagy részében feleslegesnek bizonyul:
"De alap használat esetén ezek elő sem jönnek így nem is hiányoznak."Fenti mondatod alapján akár Cinnamont is rakhat fel egy kezdő, bőven elég lesz neki, arról nem is beszélve, hogy jóval egyszerűbb beállítgatni, mint a KDE- t!
Arról most nem is ejtünk szót, hogy mennyi erőforrást használ egyik és a másik! Akár erre is ki lehetne térni, mert ez is egyértelműen a Cinnamon mellett szól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged