- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81 #1982 üzenetére
Nem értem, miért sértődsz meg, mivel egy tárgyilagos összehasonlítás volna a célunk!
Mi a gond azzal, hogy beraktam ide a Cinnamon hasonló beállítási opcióját?
A fórumtárs kérdése az volt, ki melyiket ajánlaná! Én nem azt mondtam, hogy a Cinnamon jobb, csak azt, hogy bőven elég beállítási opció van a Cinnamonban is egy átlagfelhasználónak. Annál bőven több beállítási lehetőség van, mint amit azok gondolnak, akik nem annyira ismerik!
Ettől még a KDE jóval részletesebb beállítási lehetőségekkel bír, ez nyílvánvaló, de mint írod, ez az esetek nagy részében feleslegesnek bizonyul:
"De alap használat esetén ezek elő sem jönnek így nem is hiányoznak."Fenti mondatod alapján akár Cinnamont is rakhat fel egy kezdő, bőven elég lesz neki, arról nem is beszélve, hogy jóval egyszerűbb beállítgatni, mint a KDE- t!
Arról most nem is ejtünk szót, hogy mennyi erőforrást használ egyik és a másik! Akár erre is ki lehetne térni, mert ez is egyértelműen a Cinnamon mellett szól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest