- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1844 üzenetére
"A 17 használata során ugyanezen problémák fenállnának nála."
Hol írta ezt? (lehet, csak én nézek a fogammal)Úgy néz ki, tényleg csak te nézel a fogaddal!
problémák fenállnának nála
-ez felénk feltételes mód, amire simán múlt időt feltételezve kérdeztél rá!Lehet, hogy te csak bugos 17.1- el találkoztál eddig, viszont amiket írtál, az nem volt túl szakértős, mert a fő tároló leterheltségére utaltál, ami minden MINT változatot érint, valamint böngészők és addonjaik hibáit említed, amik hez szintén nincs abszolút semmi köze a 17.1- nek!
Jó pár területen elismerem szakértelmedet, természetesen hamar MINT szakértő is lettél!
Én még igazából hozzáértő sem vagyok, de az általad felhozott vélt hibákon kicsinyt mosolyognom kell. Másrészt rajtad kívül még senkitől nem hallottam, hogy bugos lenne a 17.1.Egyébként meg legyen higgadalom végre, nehogy már ilyenen vitázzunk, mindenki azt használ, amit akar! Mi csak elmondjuk a véleményünket, te SSD szakértőként, én meg MINT használóként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged