- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1844 üzenetére
"A 17 használata során ugyanezen problémák fenállnának nála."
Hol írta ezt? (lehet, csak én nézek a fogammal)Úgy néz ki, tényleg csak te nézel a fogaddal!
problémák fenállnának nála
-ez felénk feltételes mód, amire simán múlt időt feltételezve kérdeztél rá!Lehet, hogy te csak bugos 17.1- el találkoztál eddig, viszont amiket írtál, az nem volt túl szakértős, mert a fő tároló leterheltségére utaltál, ami minden MINT változatot érint, valamint böngészők és addonjaik hibáit említed, amik hez szintén nincs abszolút semmi köze a 17.1- nek!
Jó pár területen elismerem szakértelmedet, természetesen hamar MINT szakértő is lettél!
Én még igazából hozzáértő sem vagyok, de az általad felhozott vélt hibákon kicsinyt mosolyognom kell. Másrészt rajtad kívül még senkitől nem hallottam, hogy bugos lenne a 17.1.Egyébként meg legyen higgadalom végre, nehogy már ilyenen vitázzunk, mindenki azt használ, amit akar! Mi csak elmondjuk a véleményünket, te SSD szakértőként, én meg MINT használóként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest