- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Linux Mint 17 Mate 32 bites verzióját telepítettem egy 16 gigás pendrájvra egy 64 bites notin úgy mintha egy vinnyóra telepítettem volna, azért elcsippentettem neki egy 3 gigás swap partíciót a vinyó végéből. Beletelt egy nemkis időbe mire felreszelte magát a pendrájvra. A bootmenedzserét is a pendrájra telepítettem, így ha nem taposok az ESC billentyűre bootoláskor, akkor egyből a windows bootol. Most hogy a browser.cahe át lett paterolva a memóriába simán ramdiszk nélkül , egész kellemes lett a linuxszal a netelés.
6 giga RAM van a masinában.
A kérdésem az lenne , hogy egyáltalán szükség van-e a swap partícióra, vagy azt akár meg is lehet szüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest