Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Manjaro KDE-t kezdtem el használni, ezt csak feltettem kíváncsiságból, és gondoltam megosztom a tapasztalataim, ha valakinek esetleg segítség lenne.
Sokáig használtam Mintet, de elsőkörben az Nvidia driver hibák, részben a Minten kívüli problémák, pl. Ubuntu betűtípusai: számomra tompák, életlenek, az asztali környezet akadálymentesítésének hiánya (százalékos méretezés). Így elbúcsúztunk egymástól.Gyengénlátó vagyok sajnos, és a Mintnél(Cinnamonnál) érdemben főverziók óta nem történt előrelépés a vizuális akadálymentesítés terén. Talán majd most elindul valami.
Szerettem egyébként a Mintet is, ezzel kezdtem el linuxozni, nagyon sok tapasztalatot szereztem, jó volt. Mondjuk érteni most sem értek hozzá, de a használata már egyszerűbb, mint egy Windows-é. A KDE meg nagyon sokat fejlődött és látom normálisan, szép, éles minden. De nyilván ezek nem nem releváns okok a váltásra mindenkinél, ha jó lenne a szemem, pont lesz@rnám a betűkészletet meg a méretezést.
De bízok benne, hogy lesz ez jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Witcher topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen monitort vegyek?
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- További aktív témák...
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De bízok benne, hogy lesz ez jobb is.
Rowon