Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Kivéve ubyegon, mert neki ez az örök kezdőség a mániája.
Ez nem mánia, hanem valóság.
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...Az a Flatpak/Snap/Appimage nekem is nagy kedvencem amúgy! Szerintem sohanapján lesz olyan, hogy csak ezekből tudok valamit felrakni és akkor inkább fel se rakom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...
Rowon