Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Forza horizon 6 prémiumot vásárolnék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air 13 M1 (2020) 8GB/256GB szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vegyük a Timeshiftet példának. Keres a user egy mentő programot, talál is egy pár fejvakarósat, kezd lemondani a dologról míg nem egyszer csak rátalál a TS-re! Hoppa, magyar és könnyen érthető kezdőfelület, juhúúúú....és már nyomja is a mentést. Fasza, megvan, gyorsan megnézegeti a többi fülön mik vannak, hát nem nagyon érti mire valók ezek, de megnyugszik, a lényeg meg van!
Aztán pár hét múlva nyekken a rendszer, mert betelt a root partició, hűűűűű b+ miaszar lehet itt! Nagy nehezen rátalál a hibára, a TS telementette a particiót! Mit szűr le ebből első mérgében? Hogy de szar ez a Timeshift! Pedig ha jobban megnézi, valamelyik fülnél ott egy opció, amit ha alkalmazásba veszed a programot, akkor default bejelölődik az automata mentés egy alap intervallummal. Ha ezt az elején észreveszed, már tudod kezelni, vagy kikapcsolod vagy beállítod egy számodra optimalizált gyakoriságra és ha megfeledkezel róla, akkor is be fog ugrani, ha vészesen kezd fogyni a hely!
Ugye, hogy így nézve már mennyivel másabb megítélés alá esik, mi a programhiba és mi a user error!? Nem egyszer szívtam hasonlók miatt, persze mindig tudtam, hogy én vagyok a marha. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon