Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
MA volt alkalmam tesztelni a kamerát ugy hoyg legyen otthon valaki .
Előszőr még maradtam az eredeti config fájlnál.. de nem lett külön FTP user létrehozva az eredeti linuxmint user van beirva.
A kamera jelzi a riasztást elkezdődik a felvétel.
A Home mappába létrehoz egy mappát saját magának ( eddig nem volt ott a neve pedig a kamera HW azonosítója) ( a 2 C1 kezdődésű, mivel 2 kamerával kisérletezek most)
Ezzel egyidőben mivel böngészőbe néztem a kamera élőképét, a kezelőfelületen kidobott egy ilyen hibaüzenetet
a kamera FTP beállításai pedig ezek

A tesztet lefuttattam ott azt irta hogy success...
Ami fura hogy mappát létrehoz.. csak a videot nem tölti fel, ha böngészőbe megvan nyitva a kamera képe akkor az adott gép-re is menti a videot itt ez működött ebből gondolom hogy a kamera beállítása jó hanem a gond valahol alinux mint en lessz a vsftpd-vel vagy nem tudom...
Átmásolva a Te uj config fájlodat a helyzet ugyan az. kitöröltem a mappákat, valaki elsétált a kamera elött a mappát létrehozta és ugyan azt a hibaüzenetet dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon