Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Érdemes lenne a log file-t megnézni, hogy az mit mond. Ezzel is szívtam, mert valamelyik beállítás totál elcseszte a log-olást, valamint nekem úgy tűnt, hogy ha már korábban létrehozásra került a /var/log/vsftpd.log file, akkor nem írja felül (?)...
Valamint a tűzfalon engedélyeztem teszt erejéig a következőket:
portok: 44000-44100 (passive FTP), 20-21 (active FTP)
Terminálban:
sudo ufw allow 20:21/tcp
sudo ufw allow 44000:44100/tcpAktuális FTP konfiguráció: katt
Bármilyen változtatásnál én úgy csináltam, hogy előbb módosítottam a konfig file-t, töröltem a log file-t, majd ezután újraindítottam a vsftpd-t:
sudo service vsftpd restart
Log file megtekintés:
sudo cat vsftpd.log
Ebben látnod kellene, ha valami gáz van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon