- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
CsengődiGeri #11887 üzenetére
Jól írták előttem mit kell tenni. Azt felesleges elismételnem. Amiért hozzászólok: sajnos látszik, hogy még kezdő vagy linuxban. Ezt most nem is ilyen elitista ledorgálásnak szánom, mert én is voltam kezdő. Ha már egy ideje linuxozol, akkor eleve rá fogsz állni, hogy olyan hardvert vegyél, aminek normális a linuxos drivertámogatottsága. Ez az RTL8188EU-vonal köztudottan egy szutyok driver, a használata a kernelfrissítést is meg fogja nehezíteni minden egyes alkalommal. Legközelebb olyan hardvert vegyél csak meg, aminél előre utánanéztél, hogy a kernelben lévő driverek és a disztróban lévő nagy firmware-csomagok alapból viszik, akkor semmilyen CD-zés, meg kernelmodul telepítés, és más fetrengés nem kell, bedugod és működik az első 5 másodpercttől fogva.
Ez sajnos ilyen, a Wi-Fi, GPU, nyomtató, scanner, okostelefon driverek a Linux Achilles-ínai. Ha a Linuxhoz veszel hardvert, és nem fordítva, az nagyban megkönnyíti az ember életét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Medence topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest