Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Kipróbáltam, de mikor átkapcsolom Winamp kinézetre ilyen miniatűr méretű lesz. :D De nem minimal lejátszóvá alakul, hanem grafikailag ilyen picire zsugorodik, alig látom a gombjait. Lehet valami bug.

Kipróbáltam a feljebb írtakat is, de egyik sem tud olyat, mint az autórádió, hogy loudness vagy extra bass vagy akármi. Van EQ, de ha mozgatom a csúszkát picit, már torzítani fog, nem EQ kell nekem. A Windowsban alapból volt mélyhang kiemelés, 60Hz-re rányomtam 6dB-t és jó lett, ugyanezt ha EQ-val csinálom már recseg és még csak mélyhang se nagyon lett több.

Találtam egy PulseEffects nevű progit ami globálisan módosít a hangon és van benne bass boost meg még sok más is, lehet hozzá programokat is rendelni.
    Bugos kicsit szegényem, van mikor összeomlik. Illetve nagyon lecsökkenti a hangerőt, mindent 100%-ra tolok és akkor van annyi hang, mint alap esetben 20-25%-on. Akkor is ha a mélyhang kiemelést kikapcsolom benne.
    Úgyhogy sajnos ez is kiesik, de amúgy tud nagy basszust ha valakinek kell. Egyszerűbb, ha veszek egy fejhallgató erősítőt amin van bass boost és akkor hardveresen normálisan meg van oldva.

Új hozzászólás Aktív témák