Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Persze, meg lehet oldani, de nem hosszú távra tettem fel a disztrókat, így nincs jelentősége, de mikor először futottam bele, eléggé bosszantó volt és ugye ott van a kezdő, aki kipróbál több disztrót is, nem live-ban.

de ahogy nézem a 19.1 bugjait és problémáit. Erősen hajlok az Antergos-Manjaro-Arco irány felé.
Érdekes ez, mert az én gépeimen inkább az Archklón vonalon jönnek elő problémák, Antergos konkrétan eltüntet mindent a meghajtóról már második esetben. Arco/Merge meg annyira változik folyamatosan, hogy sok idő kisilabizálni, mit is kéne most nekem letölteni vagy felrakni és honnan? Manjaro KDE-vel már kiegyeztem, az ottani, vélhetően KDE-s bugot kiküszöbölve akarom most megnézni a KDE-s kedvencemet, ami amúgy Kapitány és még valaki kedvence Mo-n. Chakra RC3 most még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon